Ambitiøs administrationsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

Social- og Sundhedsskolen Fyn søger ambitiøs administrationsleder.

Jobbet
Brænder du for at sætte dine administrative og ledelsesmæssige kompetencer i spil i en dynamisk og fremadskuende organisation? Vil du stå i spidsen for et stærkt hold, hvor vi sammen sikrer optimale rammer for at skabe uddannelser af højeste kvalitet til fremtidens velfærdsmedarbejdere? Så er du måske vores nye administrationsleder.

At skabe de bedste uddannelser for vores elever kræver, at understøttelsen er absolut i top. Vi er en skole med en velfungerende administration, som i de senere år har arbejdet målrettet med organisering, teamdannelse og optimering af administrative processer, ligesom de studieadministrative enheder har fået en stadig stærkere rolle i organisationen som koordinerende led mellem uddannelser, undervisere og elever. Men vi vil endnu længere - med dig ved roret.

Som administrationsleder får du ansvar for:
  • studieadministrationen, der varetager de centrale administrative processer omkring elevernes uddannelse, herunder holdoprettelser, kursus- og SU-administration.
  • planlægningsteamet, som håndterer de større og mere langsigtede planlægningsopgaver bag uddannelserne, herunder skemalægning og eksamensadministration.
  • uddannelsesvejledningen, som står for elevoptag og gennemførelsesvejledning.


Disse enheder er tæt forbundne i administrative processer, som er helt centrale for skolens kernedrift på tværs af vores tre afdelinger i Odense, Svendborg og Middelfart. Som leder for den samlede studieadministration bliver du derfor en central driv- og sammenhængskraft for mange forskellige interessenter og snitflader i og uden for skolen. Du vil sidde midt i edderkoppespindet og skal internt sikre, at mange modsatrettede hensyn kan mødes i effektiv drift. Eksternt vil du repræsentere den samlede organisation over for kommuner og andre aktører, der har aktier i elevernes uddannelse. Du vil referere til ressourcechefen, som har det overordnede ansvar for skolens samlede administrative maskinrum og understøttende funktioner.

Som administrationsleder på Social- og Sundhedsskolen Fyn bliver du en del af et alsidigt og udviklingsorienteret arbejdsmiljø, hvor vi har store ambitioner for vores uddannelser, vores elever og os selv. Her går vi op i, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi stræber efter at være modige sammen, fordi vi tror på, at vi altid - ALTID - kan blive bedre.

Vi forventer, at du:
  • måske er AC'er med interesse for drift og lyst til ledelse eller administrationsbachelor med erfaring som driftsleder og flair for analyse og kvalitetsarbejde. Under alle omstændigheder skal du have pondus og kompetence til at balancere de mange forskellige hensyn, der præger en skole med højt udviklingsdrive og mange ildsjæle
  • er en stærk personale- og driftsleder, der står solidt i dine sko og kan skabe ro og retning for både medarbejdere og lederkolleger - med gode relationelle kompetencer, som bringer dig langt, når modsatrettede interesser og hensyn skal forenes i effektive løsninger
  • kan være en aktiv medskaber af et udviklingsorienteret arbejdsmiljø. Du skal være klar på at arbejde med udgangspunkt i vores strategi og værdigrundlag, som har fokus på at skabe en målrettet læringsorienteret skolekultur. Du skal have et positivt og udviklende mindset og være villig til at prøve, fejle, lære og være ærlig
  • har smag for konstant kvalitetsudvikling og evne til at udvikle en stærk kultur for controlling og kvalitetssikring af alt det, vi har gang i - med pejling i gældende regler og altid med eleven i centrum. Du skal kunne etablere og analysere relevante data og meget gerne have øje for at optimere administrative processer med robotter
  • har konkret erfaring med planlægning eller ledelse af planlægning. Kendskab til skemalægning eller andre planlægnings- og koordineringsopgaver knyttet til skoledrift vil være en fordel.


Vi tilbyder dig:
  • et vigtigt job i en dynamisk organisation og dedikerede ledelseskolleger og medarbejdere, der brænder for at gøre en forskel
  • en spændende og til tider hektisk hverdag med en uformel omgangstone, god stemning og højt til loftet
  • en ambitiøs arbejdsplads, der arbejder med professionalisme som bærende værdi og stræber efter at sætte høje standarder for alt, hvad vi laver.


Ansættelse pr. 1. december 2022 med primært tjenestested på vores skole i Odense. Stillingen er en fuldtidsstilling uden højeste tjenestetid.

Løn og ansættelses­vilkår i henhold til gældende overenskomst og aftaler:
  • Akademikere:
    • Overenskomst for akademikere i staten

  • Administrationsbachelorer m.fl.:
    • OAO-S fællesoverenskomsten
    • Organisationsaftale for Kontorfunktionærer og IT-medarbejdere (HK)



Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte ressourcechef Thomas Falslund Kjeldsen på telefon 61 42 02 50 eller mail [email protected].

Vil du vide mere om skolen, kan du besøge skolens hjemmeside: www.sosufyn.dk https://www.sosufyn.dk/

Ansøgningsfristen er onsdag den 5. oktober 2022 kl. 12.00. Din ansøgning med CV og relevante bilag sendes elektronisk via linket på denne side.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 41.

Generelt om skolen
Social- og Sundhedsskolen Fyn er en statslig selvejende erhvervsskole med aktiviteter i Odense, Middelfart og Svendborg. Vi udbyder de SOSU-faglige uddannelser, den pædagogiske assistentuddannelse, den gymnasiale uddannelse EUX Velfærd og videreuddannelse til social- og sundhedsprofessionelle. Skolen har ca. 190 medarbejdere og forventer i 2022 en aktivitet på omkring 1000 årselever. På Social- og Sundhedsskolen Fyn er arbejdsdagen røgfri, og vi forventer, at alle medarbejdere bidrager aktivt til, at vi er en røgfri skole. Social- og Sundhedsskolen Fyn ønsker at afspejle det omgivne samfund og opfordrer alle kvalificerede - uanset personlig baggrund - til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Odense SØ
  • Onsdag den 05. oktober 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Odense S

    Er du selvstændig, omhyggelig og serviceminded, og god til at holde mange bolde i luften? Så er det dig vi er på udkig efter. Vi tilbyder et spændende job i en nyoprettet stilling som kontorassiste..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense S
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Administrativ medarbejder til Center for Digital Psykiatri Center for Digital Psykiatri er en del af Psykiatrien i [xxxxx] Vi er frontløbere på udvikling, implementering og forskning..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Vil du være en del af et team som er i rivende udvikling og som har arbejdsglæde i fokus? Trives du i en travl hverdag, hvor vi sætter patienten først i alle opgaver? Motiveres du af at yde kundese..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Administrativ medarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Odense SØ over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1