Administrativ medarbejder til Forsvarets Sanitetskommando

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Vil du være med til at løfte sagsbehandling og koordinationen inden for en række personaleadministrative områder og samtidig blive en del af et fagligt stærkt hold?
Så er det måske dig vi søger som vores nye administrative medarbejder til vores kompetenceudviklingsafdeling.

Om os

Kompetenceudviklingsafdelingen er en del af Staben ved Forsvarets Sanitetskommando. Staben er geografisk placeret i Brabrand ved Aarhus.
Afdelingen varetager administration af kommandoens mangeartede personalegrupper,
herunder al sagsbehandling af HR-relaterede og personaleadministrative sager.
Vores afdeling består af 7 militære og to civile medarbejdere.

Vi vægter faglighed og samarbejde højt.

Om stillingen

Som vores nye administrative medarbejder kommer du til at varetage opgaver inden for service og personaleadministration, herunder udsendelse og hjemtagning af læger, sygeplejersker og fysioterapeuter i forbindelse med internationale operationer.

Derudover vil dine arbejdsopgaver omfatte,
• udarbejdelse af informationsskrivelser og -oversigter
• koordinering og besvarelse af administrative henvendelser
• afholde administrative briefinger
• være ansvarlig for tastning og kontrol af arbejdstid for udvalgte personalegrupper
• oprette og afregne rejser
• kontrol af personaledata
• forberede og støtte til arrangementer

I tilknytning til stillingen er der 2-3 nationale tjenesterejser om året, som omfatter en enkelt overnatning uden for hjemmet.

Om dig

Vi ser gerne du har en kontoruddannelse eller anden relevant uddannelse, samt erfaring med personaleadministration.

Vi forventer, at du er initiativrig, kan arbejde selvstændigt men også i tæt samarbejde med andre.

Du kommunikerer klart og entydigt i skrift og tale, hvis du har erfaringer fra kommunikations- og præsentationsopgaver er det en fordel.

Du arbejder struktureret, har god ordenssans, og kan prioriterer dine daglige opgaver – uden at tabe overblikket.

Erfaring med SAP inden for personaleadministration og WorkZone indenfor sagshåndtering og arkivering vil være en fordel men ikke et krav.

Tidligere erfaringer fra Forsvaret er ikke et krav, men vil selvfølgelig give dig en række fordele især i forbindelse med opstarten i stillingen.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Basislønnen er på kr. 25.983,25 pr. måned.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte major Christian Mariegaard via mail [email protected] eller telefon 24 79 03 75

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Sheeba Krause på telefon 32 66 50 36.

Ansøgningsfristen er den 26. juni 2022. Samtaler afholdes både i og umiddelbart efter ansøgningsperioden.

Tiltrædelse i stillingen ønskes umiddelbart efter samtalerne eller efter aftale.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Forsvarets Sanitetskommando er den del af Forsvaret, som varetager Forsvarets sundheds- og sanitetstjeneste. Forsvarets Sanitetskommando udvikler og rådgiver Forsvaret om sundhedstjeneste, sanitetstjeneste og militær fysisk træning samt står for driften af infirmerierne. Derudover foretager vi sundheds- og sanitetsfaglige inspektioner, udfører sundhedsfaglige trusselsvurderinger og definerer de militære fysiske krav. Endvidere er Forsvarets Sanitetskommando ansvarlig for rekruttering og uddannelse af Forsvarets sundhedsfaglige personel, som tager hånd om vores soldater i nationale og internationale operationer og på de danske infirmerier. Igennem løsningen af disse opgaver, sikrer Forsvarets Sanitetskommando soldatens helbred

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Brabrand
  • Søndag den 26. juni 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Brænder du for at være en del af et samarbejdende og anerkendende administrativt team i en dynamisk hverdag fuld af godt kollegaskab og sætter du en lid i at løfte en samfundsmæssig vigtig opgave m..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (vikar) i Århus C

    Vil du være en del af en stor international og ambitiøs virksomhed, hvor du kan gøre en forskel for andre mennesker? Kan du nemt holde mange bolde i luften og kommunikere information på en forståel..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus N

    Vil du være med i den næste spændende udviklingsperiode for Danmarks største professionshøjskole? Er du proaktiv i din topledelsesunderstøttelse, og er du god til at bevare ro og overblik, når mang..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus

    In the role, you will act as a strategic and tactical sparring partner for the Head of European Power Trading (EPT) as well as the EPT leadership team. As such, you will gain valuable experience wi..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1