Overordentlig overskudsagtig Overassistent – intet mindre!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Administrativ blæksprutte med lange arme ind i SAP og sekretærfunktioner søges!
Vi søger en værdig erstatning for vores rigtig gode og dygtige kollega, som tillader sig at gå på pension.

Om os

Ledelses- og kommunikationssektionen er centralt placeret i Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, og vi beskæftiger os med en meget bred palette af spændende opgaver lige fra ledelsesstøtte over projektstyring og sagsbehandling til kommunikationsopgaver for hele myndigheden.
Dette afspejler sig også i sammensætningen af kompetencer af sektionens 6 medarbejdere, hvor videndeling, samarbejde og fleksibilitet er i højsædet.

Vi sætter en ære i godt humør, og skammer os ikke over at have det sjovt på arbejdet.

Om stillingen

Dine arbejdsopgaver dækker en bred vifte af emner, som du deler med en fantastisk behagelig kollega med støtte fra chef, som skal hjælpes med det meste.

Tyngden af opgaver afhænger derfor blandt andet af din profil. Porteføljen rækker blandt andet over administration af SAP brugerkonti og roller, dokumenthåndtering i KESDH Workzone, postfordeling, telefonomstilling, arrangementsstyring, blæksprutte (6-armet er ok, 8-armet vil være fantastisk), sekretærfunktion, støtte til vores kommunikations produkter og nye relevante opgaver, der dukker op.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en kontoruddannelse med speciale i offentlig forvaltning og gerne erfaring med administration i staten.

Som person er du struktureret og formår at bevare overblikket, hvilket er fordelagtigt hvis og når det går stærkt. Du kærer dig om et højt serviceniveau og har fokus på brugerens behov. Finesserne skal passe, fordi du ved, at djævlen ligger i detaljen. Samtidig er du fleksibel og omstillingsparat.

Vi forventer, at du er en erfaren bruger af MS Office, det vil være en fordel, hvis du har kendskab til KESDH-programmet Workzone, SAP/R3 og SharePoint.

Følgende personlige kompetencer vurderes afgørende for succes i stillingen:
- Kommunikation og fleksibilitet
- Serviceorientering
- Nytænkning og struktur
- Gode samarbejdsevner

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til organisationsaftale for HK/Stat og Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-fællesoverenskomst).

Basislønnen udgør 26.098,58 kr. pr. måned.

Afhængig af dine kvalifikationer vil der være mulighed for at forhandle tillæg. Til stillingen hører en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Dit faste tjenestested er i Brabrand.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Rolf Verge på telefon 41 32 03 80.
Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Sheeba Krause på telefon 32 66 50 36.

Ansøgningsfristen er den 27. november 2022. Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter. Ansættelse efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning, CV og uddannelsesbevis. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.
.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Brabrand
  • Søndag den 27. november 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Brænder du for at være en del af et samarbejdende og anerkendende administrativt team i en dynamisk hverdag fuld af godt kollegaskab og sætter du en lid i at løfte en samfundsmæssig vigtig opgave m..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (vikar) i Århus C

    Vil du være en del af en stor international og ambitiøs virksomhed, hvor du kan gøre en forskel for andre mennesker? Kan du nemt holde mange bolde i luften og kommunikere information på en forståel..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus N

    Vil du være med i den næste spændende udviklingsperiode for Danmarks største professionshøjskole? Er du proaktiv i din topledelsesunderstøttelse, og er du god til at bevare ro og overblik, når mang..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus

    In the role, you will act as a strategic and tactical sparring partner for the Head of European Power Trading (EPT) as well as the EPT leadership team. As such, you will gain valuable experience wi..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1