Kontorassistent til [xxxxx] – El-Net afdelingen i Brøndby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Er du servicemindet og struktureret? Trives du i en koordinerende rolle, hvor samarbejde og opfølgning er en del af jobbet? Og har du lyst til at indgå i en uformel afdeling, hvor du sammen med en kollega sørger for at alle administrative opgaver håndteres i højeste kvalitet? Så skynd dig at sende en ansøgning!

Regionen og afdelingen

Du bliver en del af Bravidas Infrastruktur region som er med til at holde Danmark kørende. I din fremtidige afdeling, El-Net, arbejder vi primært med drift og vedligehold af elnettet, kabellægning, transformerstationer, kraftværker og luftledninger samt gadebelysning og opsætning af ladestandere.

Dine kolleger

Du kommer til at indgå i et administrativt team på kontoret i Brøndby, som primært supporterer afdelingens projektledere og afdelingsledere. Vi ser det som en styrke at vores afdeling består af mange forskellige typer – vi komplimenterer hinanden godt og hjælper hinanden hvor vi kan. Det betyder for dit vedkommende og din rolle, at indholdet af dit arbejde som administrativ support, vil variere alt efter hvilken person du supporterer. Med godt humør kommer man langt og det er noget vi prioriterer – også når der er travlt.

Din nærmeste kollega er vores anden kontorassistent, som vil sætte dig godt ind i rollen og som kommer til at fungere som din sparringspartner. Hun kender opgaverne på forhånd og svarene på de fleste af de spørgsmål du uundgåeligt har den første tid i jobbet.

Om jobbet

Vi tilbyder en administrativ stilling, hvor der udover de mere rutineprægede opgaver som søgning af gravetilladelser og fakturering, også er mulighed for selv at udvikle jobbet med tiden, med de opgaver du synes er spændende og kan hjælpe afdelingen med.

Eksempler på dine daglige opgaver:

  • Oprettelse af opgaver og kvalitetssikringsskemaer i vores elektroniske system
  • Opfølgning på status af installationen
  • Ansøgning af diverse dokumentation, f.eks. gravetilladelser, LER, installationsblanketter m.m. for vores projektledere
  • Håndtering af projektmateriale, tegninger osv.
  • Udarbejdelse af procedurer
  • Bestilling af mindre materialer, såsom komponentskilte, kontorartikler og lignende
  • Diverse administration, f.eks. fakturering, gennemgang af timesedler og oprettelse af nye medarbejdere

Hvem er du?

Først og fremmest skal du have lysten til at lære branchen, afdelingen og vores aftaler at kende. Hvis du er engageret og hjælpsom, lover vi til gengæld gode kolleger som sætter stor pris på dit arbejde og allerede glæder sig til at møde dig.

Du har muligvis en kontoruddannelse eller tilsvarende – og har du erfaring fra en lignende stilling er det et plus, men absolut ikke et krav.

Som person forestiller vi os, at du er:

  • Hjælpsom og opfølgende
  • Struktureret og har styr på detaljerne
  • Initiativrig og engageret
  • Altid følger opgaverne til dørs

Du vil komme til at arbejde i en velfungerende afdeling hvor det uformelle og den gode stemning er vigtig og det håber vi naturligvis at du vil bidrage til.

Stillingen er fuldtid på 37 timer om ugen.

Vi tilbyder

Et spændende job hos Bravida, hvor du får 13.000 nye kolleger. De 3.000 af dem er i Danmark og dit skrivebord er placeret i den bedste afdeling af dem alle (hvis vi selv skal sige det 😉): El-Net i Brøndby. Vi lover gode kolleger, hyggelig stemning, masser af kaffe og frugt, kantineordning og mulighed for at tilmelde sig forskellige foreninger alt efter interesse.


Interesseret?


Så send din ansøgning og dit CV snarest muligt, da vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende. Vi venter gerne på den rette kandidat.

Du er velkommen til at kontakte afdelingschef Søren Normann Hoier på telefon 2525 0066 eller på mail [email protected] for at høre mere om jobbet.

[758]

Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge.

En god bygning gør forskellen. Det er grundtanken bag Bravida. Vi er Nordens førende leverandør af tekniske totalløsninger inden for service og installation, og vi hjælper vores kunder med at skabe velfungerende og mere bæredygtige bygninger.

Det er Bravidas langsigtede mål at være klimaneutral i hele værdikæden i 2045. Vi er 13.000 medarbejdere, heraf 3.000 i Danmark, i over 180 byer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Bravidas aktie er noteret på Nasdaq Stockholm. www.Bravida.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Brøndby

Lignende jobs

  • 3F søger sekretær til Den Offentlige Gruppe

    Er du initiativrig, selvstændig og struktureret? Har du nemt ved kontakt med mange mennesker både pr. telefon og mail, og kan du holde et struktureret overblik? Er du kontoruddannet og ved du, hva..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Skolesekretær med flair for tal til Gl. Hjortespri...

    Vil du være en del af hjertet på vores specialskole? Er du skarp til tal, økonomisystemer og kontoplaner? Kan du navigere i et rum med mange forstyrrelser og med smil hjælpe kolleger, børn og foræl..
    • Administrativ medarbejder
    • Herlev
    Få mere info
  • Personal Assistants

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 2150 Nordhavnen
    • Administrativ medarbejder
    • Nordhavnen
    Få mere info
  • Department Assistant in DD&IT

    Are you a talented or aspiring department assistant who enjoys being the go-to person and are passionate about ensuring a smoothly running office regardless of the task? Then you might be the new D..
    • Administrativ medarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1