Administrativ medarbejder til Skole, Kultur og Fritid

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brørup

Vi søger en skarp barselsvikar til afdeling Skoler, Kultur og Fritid i Vejen Kommune. Du træder ind i en velfungerende og faglig stærk afdeling, der arbejder med myndighedsbetjening og understøttelse af foreningslivet og skolerne. Her får du en vigtig administrativ funktion, hvor du vil arbejde tæt sammen med den samlede administration og være med til at binde udviklingsteamet for skoleområdet og for kultur og fritid sammen.

Vi leder efter en vikar, der trives med forskelligartede opgaver og møder kollegaer og borgere med et smil. Du tænker altid på at levere en god betjening, når passionerede ildsjæle ringer med en udfordring, eller dine kollegaer har brug for assistance. Der kan være mange henvendelser i løbet af en uge, så det er vigtigt, at du er god til personer og planlægning.

Skoler, Kultur og Fritid er en fantastisk, faglig afdeling. Vi lover dig knivskarpe kollegaer, som brænder for det vi gør: at understøtte børns læring og trivsel og foreningernes frivillige ildsjæle. Har du lyst til at brænde sammen med os, så er der en unik mulighed for at komme med på holdet.

Som en central spiller i afdelingen, skal du kunne byde ind der, hvor der er behov og hvor dine styrker er. Vi er især på udkig efter en kollega, der kan:
  • Tage imod henvendelser fra foreninger, skoler m.fl.
  • Administrere forskellige puljer
  • Udbetale tilskud og kontere regninger.
  • Håndtere online platforme som Halbooking.dk og Fritidsvejen.dk
  • Administrere Indhente og journalisere regnskaber fra foreninger
  • Planlægge arrangementer sammen med teamet – eksempelvis hædringsarrangement for frivillige.
  • Opsætte dagsorden til møder
  • Være tovholder på teamets nyhedsbreve

Du vil i dagligdagen jonglere forskellige systemer som Acadra, Prisme, Exel m.fl. Det er derfor en forudsætning, at du har en teknologisk forståelse og er ferm til systemer. Det vil være en STOR fordel, hvis du allerede kender til Acadra og/eller Prisme.

Derudover forventer vi, at du:
  • Er struktureret i din tænkning, men pragmatisk i din tilgang, når opgaven kræver det
  • Opsøger opgaver og mennesker – fordi du er nysgerrig af natur
  • Ved hvordan du spiller andre gode, og hvordan vi kan spille dig god

Der er tale om et fleksibelt barselsvikariat på mellem 21-30 timer om ugen. Vi ønsker ansættelse fra den 15. maj eller 1. juni 2021 og frem til juni 2022. Vi arbejder som udgangspunkt fra Områdekontoret i Brørup, men der er mulighed for at arbejde hjemme, når opgaven kræver det. Der vil kunne forekomme aftenarbejde af og til.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så tag fat i Leder af Kultur og Fritid Casper Rasmussen på mail [email protected] eller på 29 65 94 79 mandag den 26. april 2021 mellem kl. 13-15. Vi ser frem til at læse din ansøgning. Send den til os senest den 3. maj 2021. Vi afholder ansættelsessamtaler den. 6. maj. 2021

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst. Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brørup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Brørup
  • Mandag den 03. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Brørup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Brørup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Brørup over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1