Tovholder og projektleder til digital udvikling og projekter på SCIENCE

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg C

Vil du være med til at sikre en samlet og koordineret understøttelse af den digitale udvikling på SCIENCE, og understøtte den øverste ledelse i deres styring og prioritering af strategiske projekter og digitaliseringsinitiativer på tværs af fakultetet? Og har du lyst til at udvikle dig som faglig projektleder i et tværgående projektlederteam, hvor vi har stort fokus på teamsamarbejde og faglig sparing i hverdagen? Så er du måske vores nye kollega.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE) på Københavns Universitet søger en struktureret tovholder og projektleder til at sikre en koordineret indsats omkring den digitale udvikling og styring af de strategiske projekter, der løbende igangsættes på fakultetet. Du bliver ansat i fakultetets projekt- og digitaliseringsenhed, Sektion for digitalisering og optimering. Sektionen har to hovedopgaver, dels understøttelse af porteføljestyring og projektledelse af tværgående strategiske projekter på SCIENCE, dels at sikre en samlet koordinering og understøttelse af digital udvikling på tværs af SCIENCE og i relation til resten af KU.

Dit arbejdssted bliver på Bülowsvej 17 på Frederiksberg, hvor du vil blive en del af et dynamisk team på seks engagerede projektledere, som også fungerer som tovholdere for specifikke områder af sektionens opgaveportefølje. Du vil komme til at referere til sektionslederen for sektionen. Vi har stort fokus på teamfællesskabet, udvikling af vores faglighed inden for projektledelse, procesfacilitering, digitalisering og procesoptimering, og vi finder det vigtigt at samarbejde og sparre med hinanden om vores opgaver i hverdagen. Vores ambition er at bidrage til at understøtte ledelsen og udvikle løsninger, der skal understøtte en god brugeroplevelse og en professionel organisation til gavn for SCIENCE’s forskning, uddannelser og samfundsengagement.

Ansættelsesstart er den 1. oktober 2022 eller hurtigst muligt.

Om stillingen
Vi søger en kollega til vores projektlederteam, som vil skulle samarbejde med sektionslederen om en række opgaver relateret til sektionens understøttelse af den øverste ledelse på fakultetet med ledelsesbetjening og koordinering ift. den digitale udvikling af SCIENCE og styringen af fakultetets strategiske projektportefølje.

Du vil som udgangspunkt have to primære tovholderopgaver:

  • For det første vil du skulle samarbejde med sektionslederen om at udvikle og drive et årshjul omkring arbejdet med digital udvikling på SCIENCE, herunder kortlægninger og modning af behov, analyser og udarbejdelse af rapporter, sagsnotater og formidlingsmateriale samt facilitering af beslutningsprocesser og udarbejdelse af beslutningsoplæg til ledelsen. I dette arbejde vil du også skulle bidrage til sektionens arbejde med at være bindeled mellem forretningsbehov og universitetets centrale Fællesadministration, herunder særligt KU’s fælles IT-afdeling.
  • For det andet vil du skulle understøtte fakultetsdirektionen med deres styring og prioritering af strategiske projekter. Her kommer du til at arbejde som porteføljemanager med udgangspunkt i KU’s porteføljemodel, som direktionen er i gang med at implementere.

Afhængig af dine kompetencer og erfaringer, vil du også skulle bidrage til en række af sektionens øvrige opgaver, fx:

  • Projektledelse af organisationsprojekter og optimerings- og digitaliseringsindsatser
  • Udvikling af projektkulturen, herunder metodeudvikling, rådgivning, videndeling mv.
  • Konsulentydelser og rådgivning til SCIENCE’s institutter og fakultetsledelsen
  • Kortlægning af arbejdsgange og brugerbehov og identificere optimerings- og digitaliseringspotentialer
  • Online inspirationsforløb, læringsforløb og fysiske videndelingsworkshops, bl.a. vedr. online arbejde og tværgående emner vedr. projektledelse og procesfacilitering
  • Understøttelse af udvalg

Vi tilbyder

  • Mulighed for at være med til at understøtte øverste ledelse på fakultetet i deres styring af den digitale udvikling og strategiske udviklingsprojekter på tværs af en stor organisation med ca. 4500 medarbejdere og godt 9500 studerende
  • Spændende og varierende opgaver, hvor du får stor indflydelse på din opgaveløsning og mulighed for at være med til at udvikle koncepter og have ansvar for at drive processer
  • En varierende arbejdsdag, hvor du både løser større faste opgaver og en række mindre ad hoc, rådgivnings- og konsulentopgaver
  • Et godt arbejdsmiljø med højt til loftet, en positiv teamånd og engagerede kolleger, som hjælper hinanden og udvikler og løser sektionens opgaver i fællesskab
  • Mulighed for at deltage i forskellige faglige netværk på tværs af hele Københavns Universitet
  • Mulighed for at udvikle dig i din opgaveløsning gennem faglig sparring i hverdagen og løbende kompetenceudvikling og deltagelse i relevante konferencer
  • Mulighed for hjemmearbejde og fleksibilitet

Din profil
Du har en relevant akademisk uddannelse og er en struktureret tovholder, som er god til at lytte til og omsætte ledelsens tanker og ambitioner til velskrevne ledelsesdokumenter og visuelle PPTs. Du er dygtig til at facilitere, dokumentere og følge op på processer, fx beslutningsprocesser, behovsindsamling og årshjul. Arbejdssproget er primært dansk, men du skal også kunne arbejde på engelsk.

Du skal have en god forretningsforståelse og tværorganisatorisk tankegang og trives i en stor og kompleks organisation. Du behøver ikke at være en erfaren projektleder, men det er vigtigt, at du trives i en tovholder/projektlederrolle, er god til at skabe fremdrift og indgå i tværgående samarbejde og har lyst til at udvikle dig i denne rolle.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med koordinering af udviklingsopgaver, indsamling og beskrivelse af brugerbehov, kortlægning af arbejdsgange samt eventuelt optimering og digitalisering heraf samt planlægning og facilitering af workshops, læringsforløb, videndeling mv. Til sidst er det en stor fordel, hvis du har erfaring med universitetsområdet.

Ud over at du vil skulle arbejde selvstændigt med egne opgaver, søger vi også en kollega, der trives i et dynamisk arbejdsmiljø præget af en teambaseret og samarbejdende kultur og en varierende hverdag, hvor du både løser faste opgaver og ad hoc-opgaver.

Løn og ansættelsesforhold
Du vil afhængig af kompetencer og erfaring blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

SCIENCE er en attraktiv og fleksibel arbejdsplads, der lægger vægt på kontinuerlig faglig og personlig udvikling. Vi stræber efter en passende balance mellem arbejds- og privatliv og tilbyder gode muligheder for at tilrettelægge arbejdet fleksibelt. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer inkl. betalt frokostpause.

Din ansøgning
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest torsdag den 18. august 2022.

Vi vil løbende indkalde til første runde samtaler i august. Anden runde samtaler vil finde sted i uge 34 og 35.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til sektionsleder Tina Skriver Didriksen på tlf. 93 50 99 25.

Om SCIENCE
SCIENCE bidrager til løsning af de store udfordringer, som Danmark står overfor i en verden under hastig forandring med øget pres på naturressourcerne og markante klimaforandringer. Vi er et fakultet med stolte traditioner og masser af historie, og vi lever af at tænke nyt og sprænge rammerne. Med et budget på godt 3 milliarder, 4.500 ansatte på 12 institutter og i Fakultets­sekretariatet samt 9.500 studerende fordelt på 21 bachelor­uddannelser og 33 kandidat­uddannelser udgør SCIENCE mere end en tredjedel af Københavns Universitet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Frederiksberg C
  • Torsdag den 18. august 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundaries of possibi..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Er du struktureret, og mestrer du det store overblik? Har du erfaring med ledelsesbetjening, kalenderstyring, journaliseringssystemer og generelle administrative opgaver? Og har du lyst til at arbe..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Frederiksberg C

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Frederiksberg C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Frederiksberg C over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0