Økonomifaglige medarbejdere til Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vi oplever opgavetilgang - derfor søger vi flere fagligt stærke og engagerede kollegaer til vores administrative shared servicecenter i Hjørring.

Hos Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse har vi høje ambitioner for opgaveløsningen og lige nu mangler vi dygtige og initiativrige kollegaer, som kan hjælpe os med at indfri vores mål gennem en udpræget procesforståelse og en opgaveløsning af høj kvalitet.

Som vores nye kollega vil du blive en del af vores administrative shared servicecenter i Hjørring, som servicerer hele Forsvaret med regnskabs- og bogholderimæssige opgaver.

Om os

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse i Hjørring er en arbejdsplads med fokus på udvikling og resultater. Hos os bliver du en del af en professionel og dynamisk organisation. Vi lægger vægt på et godt professionelt samarbejde og sætter en ære i at yde en god kundeservice.

Vi leverer opgaveløsninger på et højt fagligt niveau, som til stadighed tilpasses efter omgivelsernes krav. Vi lægger vægt på den tværorganisatoriske videndeling, proces- og helhedsforståelse samt en løbende implementering af automatiserede løsninger.

Du bliver en del af et stærkt fagligt og engageret team, hvor vi lægger vægt på samarbejde, vidensdeling, nysgerrighed, en uformel omgangstone og godt humør. Vi har stort fokus på den enkeltes trivsel og udvikling, og tilbyder en høj grad af fleksibilitet i arbejdet samt en række goder som betalt frokostpause, kantine- og frugtordning og motionscenter på arbejdspladsen mv.

Stillingerne rummer gode fremtidige karrieremuligheder, da Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse er en større arbejdsplads, som ligeledes er en del af en stor koncern.

Om stillingen

Vi har brug for flere dygtige medarbejdere inden for løn-, kreditor- og finansområdet samt til vores rejsesektion. For nuværende er vi ca. 150 økonomimedarbejdere til at løse en række forskelligartede og udfordrende opgaver, som er fordelt i forskellige sektioner og teams.

Du har mulighed for en høj grad af medbestemmelse i forhold til dine primære funktioner og arbejdsområder. Der vil ligeledes være rig mulighed for at bidrage med egen viden og erfaring og påvirke det daglige arbejde i sektionen.

Sammen med dine kollegaer bidrager du bl.a. til løsning af følgende opgaver:

• Bogføring, afstemning, opfølgning, kontrol og analyser.
• Input til måneds-, kvartals- og årsregnskab.
• Ad hoc opgaver i teamet.
• Procesforbedringer og udvikling såvel i eget team og sektion som tværgående i afdelingen.
• Besvare skriftlige og mundtlige henvendelser fra kunder.
• Sikre gode relationer til kunder.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en økonomisk uddannelse og praktiske erfaringer inden for en regnskabs- eller bogholderifunktion, men din uddannelsesmæssige baggrund kan være fra flere retninger.

Vi ser gerne, at du har følgende kompetencer:

• Behersker produkterne i Microsoft Office pakken.
• Dygtig til at anvende økonomisystemer, og kender du til SAP er en fordel.
• God regnskabsforståelse.
• Selvstændig sagsbehandling.
• Sans for kvalitet i opgaveløsningen.
• Du er dedikeret, løsningsorienteret og serviceminded af natur.
• Du trives godt med at arbejde i teams.

Derudover ser vi gerne, at du er god til at koordinere og planlægge dine opgaver, samt at du har en helhedsorienteret tilgang til opgaveløsningen. Du kommunikerer positivt og konstruktivt med både kollegaer og samarbejdspartnere.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst.

Du bliver ansat og lønindplaceret alt efter dine kvalifikationer og kompetencer. Der er desuden mulighed for forhandling af et kvalifikationstillæg. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte sektionschef Mette Østergaard Petersen, telefon 72 81 09 20 eller sektionschef Majken Schouw Andersen, telefon 72 81 07 59.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 72 81 91 78, eller HR-konsulent, Agrin Safari, på telefon 72 81 91 33.

Ansøgningsfristen er forlænget til den 21. februar 2022. Samtaler forventes afholdt løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vi vil bede dig om at søge via linket. For at komme i betragtning, bedes du vedhæfte din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser mv.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse er én af seks styrelser under Forsvarsministeriet. Vi er beliggende i Hjørring og beskæftiger ca. 230 medarbejdere, primært med civil baggrund. Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse varetager og sikrer den samlede regnskabsvirksomhed i koncernen. Opgaverne spænder vidt – fra betaling af regninger, bogføring og lønadministration, regnskabsaflæggelse og til styrkelse af koncernenes samlede kontrolmiljø. Det er samtidig vores opgave at bidrage og understøtte den løbende forretningsmæssige udvikling i koncernen. Som sparringspartner lægger vi vægt på at skabe værdi og sikkerhed i alt, hvad vi gør.

Vi arbejder fokuseret med risikovurderinger og kontrolmiljø, og vi er rådgivende på disse områder over for vores kunder. Vores primære kunder er øvrige styrelser og myndigheder inden for Forsvarsministeriets område. Vi ser det som en af vores største opgaver at støtte vores kunder, så alle inden for Forsvarsministeriet område kommer i mål med et styrket økonomisk kontrolmiljø.

Som arbejdsplads har vi fokus på helhedsforståelse, medarbejderinvolvering og samarbejde på tværs i organisationen. Vi leverer opgaveløsninger på et højt fagligt niveau, som til stadighed tilpasses efter omgivelsernes krav. Vi lægger vægt på den tværorganisatoriske videndeling, proces- og helhedsforståelse samt en løbende implementering af automatiserede løsninger.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk og om Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse på www.regnskabsstyrelsen.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hjørring
  • Mandag den 21. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
18. september 2024 3
17. september 2024 4
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 1
24. august 2024 3
23. august 2024 4
22. august 2024 3
21. august 2024 4
20. august 2024 3
19. august 2024 1