Contract manager til Team Kontraktstyring hos [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vil du være en del af et ambitiøst team, som er ansvarlige for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses kontraktstyringsfunktion? Ønsker du at arbejde med kontrakt- og leverandørstyring inden for de juridiske rammer for offentlige indkøb?

Så hører vi gerne fra dig, til to ledige stillinger som contract managers i Jura- og Policysektionens Team Kontraktstyring.

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse leverer og udvikler de fysiske rammer, som er nødvendige for Forsvarets virksomhed. Ejendomsstyrelsen opfører, vedligeholder og drifter således ikke alene Forsvarets bygninger, men har ligeledes ansvaret for Forsvarets øvelsesterræner, skove og naturarealer. Ejendomsstyrelsen varetager derudover Forsvarsministeriets myndighedsopgaver inden for miljø- og energiområdet.

Jura og Indkøbsafdelingen består af tre sektioner: Jura- og Policysektionen, Udbuds- og Entreprisesektionen samt Indkøbssektionen. Afdelingen er Ejendomsstyrelsens juridiske og udbuds- og indkøbsfaglige kompetencecenter, og består i dag af mere end 30 medarbejdere.

Jura- og Policysektionen består af et antal contract managers, der er ansvarlige for registrering, styring og drift af den samlede kontraktportefølje i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.

Sektionen består desuden af et antal jurister, der yder juridisk rådgivning til resten af styrelsen inden for en række forskellige områder som eksempelvis plan- og miljøret, erstatningsret, lejeret, fast ejendom og generel forvaltningsret. Sektionen bistår desuden resten af organisationen med at udarbejde politikker og øvrige retningslinjer for Ejendomsstyrelsens virksomhed.

Om stillingen

Du vil indgå i Team Kontraktstyring og dine primære opgaver vil være:
• Varetagelse af opgaver relateret til Ejendomsstyrelsens tilsyn og kontrol af leverandørsamarbejder i relation til CSR og arbejdsklausuler
• Opfølgning på styringsrelevante elementer i Ejendomsstyrelsens kontrakter,
• Etablere og opretholde et godt leverandørsamarbejde, som også sikrer at leverandører loyalt overholder aftalerne,
• Opsamle erfaring om brugen af aftalerne til brug ved genudbud,
• Varetage opgaver vedr. bodshåndtering, analyser og compliancemålinger m.v.

Opgaverne i Jura- og Indkøbsafdelingen spænder vidt, og en stor del af disse vil således også være at yde rådgivning til de øvrige afdelinger i Ejendomsstyrelsen. Det er derfor vigtigt at du kan samarbejde med personer inden for adskillige fagområder, fordelt ud over flere afdelinger, og at du kan arbejde projekt- og løsningsorienteret.

Du vil i stillingen have gode muligheder for kompetenceudvikling, samt stor mulighed for fleksibilitet i tilrettelæggelsen af din arbejdstid. Dit faste tjenestested er på Hjørring Kaserne, men du kan i et vist omfang arbejde hjemmefra, når du har opnået sikkerhedsgodkendelse, samt tilstrækkeligt kendskab til Ejendomsstyrelsen og dine opgaver.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og gerne erfaring med offentligt indkøb og kontraktstyring eller opgaver med juridiske elementer. Derudover skal du have en god forståelse for kontraktstyring generelt. Hvis du har erfaring med at varetage opgaver relateret til arbejdsklausuler, vil dette blive tillagt positiv vægt. Det vil tillige være positivt, hvis du har erfaring med projektledelse eller rollen som tovholder på større opgaver/projekter. Erfaring med SAP vil være en fordel, men ikke et krav.

Du arbejder selvstændigt, struktureret og løsningsorienteret, og har en positiv og konstruktiv tilgang til at indgå i tværfaglige samarbejder, samt til at løse opgaver og udfordringer. Som person er du udadvendt, har sans for detaljen, og kan navigere og samarbejde på forskellige og tværfaglige niveauer i organisationen.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter gældende overenskomst. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, vil der være mulighed for forhandling af tillæg. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern skal du kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Jura- og Policysektionen, Kristina Estrup Elholm på telefon 7281 3293 eller mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Betina Koch-Søfeldt, på telefon 7281 9128.

Ansøgningsfristen er den 17. juli 2022, og vi forventer at afholde samtaler løbende i forbindelse med modtagelse af ansøgninger.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. For at komme i betragtning til stillingen, beder vi dig om at vedhæfte ansøgning, CV og uddannelsesbevis.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet ved at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Ejendomsstyrelsen leverer et full service koncept, hvor opgaverne omfatter; Facility management, nybyggeri, vedligehold, miljø- og energiopgaver samt naturpleje – og udføres overvejende via eksterne leverandører.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Vi har i alt 860 etablissementer spredt ud over hele Danmark og et samlet årligt budget på ca. 2 mia. kr. Vi har 2,4 mio. m2 bebyggelse i vores portefølje, et samlet øvelsesareal på ca. 36.000 hektar, og vi beskæftiger ca. 600 medarbejdere.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse er overvejende en civil arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og videnfællesskaber. Styrelsen har ejendomsdriften i centrum: Både i opgaveløsningen med vores kunder og i forhold til kompetenceudvikling af vore medarbejdere.
Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.forsvaret.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hjørring
  • Søndag den 17. juli 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 1
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 1
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 1
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 1
19. september 2024 2
18. september 2024 3
17. september 2024 4
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 2
2. september 2024 2