Advanced Purchasing Professional

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Brænder du for indkøb, forhandling og struktur? Så er du måske vores nye kollega som Advanced Purchasing Professional ved vores fabrik i Hjørring kaldet Needle Manufacturing & Sourcing. Jobbet Indkøbsaktiviteter over for leverandører af råvarer til vores produktionslinjer er i fokus for denne stilling. Robust og effektiv forsyning af råvarer er afgørende for vores fortsatte ydeevne og succes som virksomhed. Du vil fokusere på rettidig frigivelse af råvarer ved at bestille, overvåge leverancer og følge op med leverandører og interne interessenter. Du vil operere i både et operationelt og taktisk miljø og samarbejde med kolleger på tværs af organisationen. Som Advanced Purchasing Professional vil du arbejde tæt sammen med mange interessenter i Novo Nordisk, herunder fra områderne kvalitetssikring, kvalitetskontrol, produktion, lager, udvikling og strategisk sourcing samt vores leverandører. Du vil være en del af forsyningskædeprojekter, hvor vi løbende forbedrer vores forsyningskædeprocesser eller implementerer nye leverandører til vores portefølje. Du vil fortsat fokusere på at sikre en robust og omkostningseffektiv forsyningskæde, og du vil have mulighed for at påvirke vores processer og påvirke den måde, vi arbejder med vores interessenter på. Kvalifikationer For at lykkes i denne rolle:
  • Har du en uddannelsesmæssig baggrund eller erfaring inden for indkøb eller indkøbsledelse
  • Er du kendt for din evne til at fremme et godt samarbejde med leverandører
  • Kan du forhandle og sætte retning mod leverandører
  • Har du øje for data og IT-systemer og har helst erfaring med SAP 4HANA, SAP ECC og APO
  • Arbejder du struktureret med data og kan omdanne det til forretningsinformation til beslutningstagning
  • Har du kendskab til kvalitetsstyringssystemer inden for medicinindustrien
  • Kommunikerer du flydende på engelsk, både skriftligt og mundtligt.
  • På det personlige plan er du kendt for dit drive, din positive tankegang og dine samarbejdsevner. Vi tilbyder et meget spændende job blandt meget kompetente kolleger og et godt arbejdsmiljø. Dette inkluderer interaktion med mange mennesker i Danmark og i udlandet. Jobbet er tidsbegrænset til 12 måneder. Om afdelingen Du vil blive en del af teamet Internal Supply Chain & Warehouse, som er ansvarlig for planlægning, indkøb og opbevaring af varer til vores fabrik i Hjørring, både for den taktiske og strategiske planlægning og har ansvaret for at levere produkter til patienter til tiden. Vi er 18 dedikerede og dygtige kolleger i teamet, der samarbejder om at skabe den mest effektive og robuste forsyningskæde, der leverer produkter af høj kvalitet til vores kunder over hele verden. Teamet er en del af Needle Manufacturing & Sourcing, der har det samlede ansvar for den globale forsyningskæde af Novo Nordisks penkanyler herunder både intern og ekstern produktion, kvalitetssikring samt produktionsudvikling. Vi er organiseret i otte afdelinger og med knap 500 medarbejdere dedikeret til at sikre forsyningen af penkanyler til Novo Nordisk. Vi er drevet af et kvalitetsmindset og er stolte af at være en arbejdsplads, hvor vores gåpåmod og høje ambitioner forenes og skaber resultater til gavn for vores patienter. At arbejde hos Novo Nordisk I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med mange talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling. Kontakt For yderligere information venligst kontakt Associate Manager, Helle Koldkjær Henriksen, på +45 34 48 18 80. Ansøgningsfrist 14. januar 2024. Vi indkalder til samtaler løbende. Du behøver ikke medsende en motiveret ansøgning, men tilføj et par sætninger om, hvorfor du søger jobbet i dit CV. For at sikre en effektiv og fair rekrutteringsproces vil vi bede dig om ikke at tilføje et billede i dit CV. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

    Jobbet er oprettet på vores service den 2.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Administrativ medarbejder
    • Hjørring

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hjørring

    Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Hjørring over tid

    Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
    27. september 2024 2
    26. september 2024 1
    25. september 2024 2
    24. september 2024 2
    23. september 2024 1
    22. september 2024 2
    21. september 2024 2
    20. september 2024 1
    19. september 2024 2
    18. september 2024 3
    17. september 2024 4
    16. september 2024 3
    15. september 2024 3
    14. september 2024 4
    13. september 2024 4
    12. september 2024 3
    11. september 2024 3
    10. september 2024 3
    9. september 2024 4
    8. september 2024 4
    7. september 2024 4
    6. september 2024 4
    5. september 2024 4
    4. september 2024 4
    3. september 2024 2
    2. september 2024 2
    1. september 2024 2
    31. august 2024 2
    30. august 2024 3
    29. august 2024 3
    28. august 2024 3