Uddannelses- og rekrutteringskoordinator til HR, arbejdsmiljø og uddannelse Amager og Hvidovre Hospital (kontoruddannet)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Brænder du for at koordinere og planlægge administrative opgaver – især når tingene går op i en højere enhed? Trives du med en afvekslende hverdag, hvor du får mulighed for at arbejde selvstændigt?

Vi søger en erfaren administrativ HR-kollega, der skal koordinere og samarbejde om uddannelses- og rekrutteringsarbejdet med dine HR-kollegaer, tovholdere i klinikken og hospitalets ledere.

Om HR, Arbejdsmiljø og Uddannelse
Amager og Hvidovre Hospital er regionens største akuthospital med 5.100 dedikerede medarbejdere og ledere. HR-afdelingen understøtter den strategiske udvikling på hospitalet i samarbejde med fem øvrige stabsfunktioner, samtidig med vi varetager den daglige HR-drift. Derudover samarbejder vi med direktionen, øvrige ledere og medarbejdere i klinikken, arbejdsmiljøorganisationen, MED-organisationen samt forskellige underudvalg.

I HR, Arbejdsmiljø og Uddannelse prioriterer vi høj faglighed, inddragelse på tværs af ansvarsområder og effektive arbejdsgange. Vi er drevet af at kunne understøtte vores samarbejdspartnere, der både er direktion, hospitalsledelse og stabe, uddannelsesinstitutioner og øvrige samarbejdspartnere. Vi har til tider travlt, men vi har et godt arbejdsmiljø og vægter kollegaskab i hele afdelingen højt.

HR, Arbejdsmiljø og Uddannelse består af 17 medarbejdere fordelt på forskellige faggrupper, der refererer til HR-chefen. Afdelingen arbejder i tre teams – HR-personale, HR-arbejdsmiljø og HR-udvikling og Uddannelse. I det daglige arbejde indgår man i team HR-udvikling og uddannelse med fire konsulenter og en administrative specialist, som nærmeste kolleger. Samtidigt er man en del af en højtspecialiseret HR-afdeling, der arbejder sammen og på tværs med opgaven i fokus.

Om jobbet
Direktionens ambition er ”Forandring til gavn for patienter og pårørende - derfor det foretrukne valg for dygtige medarbejdere og ledere”. Igennem dit arbejde med rekruttering, uddannelse mv. vil du være med til at understøtte ambitionen.

Som koordinator i HR, Arbejdsmiljø og Uddannelse, vil du være ansvarlig for varetagelsen af administrative opgaver i forbindelse med uddannelse, lederudvikling, kompetenceudvikling og rekrutteringsansvarlig i HR-Manager (Centraladministrator) på Amager og Hvidovre Hospital.

Som uddannelses- og rekrutteringskoordinator får du bl.a. følgende opgaver:

  • Ansvarlig for den administrative funktion, der vedrører planlægning af uddannelses- og elevforløb på hospitalet, herunder sygeplejefagliggrunduddannelse, lægesekretærelever og ambulancebehandlerelever.
  • Sekretariatsbetjene forskellige udvalg og styregrupper m.v. i samarbejde med HR-konsulenter og ledelse.
  • Varetage administrative opgaver i forbindelse med hospitalets rekrutteringsindsatser i samarbejde med HR-konsulenter og ledelse, herunder koordinerer workshops, introduktionsforløb, mv.
  • Lokal koordinator for regionens lederprogrammer med sagsbehandling i samarbejde med ledelseskonsulenter.
  • Ansvarlig for koordinering og afvikling af Fællesintroduktion på Amager og Hvidovre Hospital, samt varetage den løbende evaluering.
  • Administration og koordinering af erhvervspraktikforløb på hospitalet.
  • Bistår med ad-hoc HR-administrative opgaver i HR, Arbejdsmiljø og Uddannelse, herunder lokal rekruttering, kursusadministration, HR-data mv.
  • Administration af arbejdsmiljøkurser i Kursusportalen.
  • Web-redaktør i HR, Arbejdsmiljø og Uddannelse. Opbygge og vedligeholde HR’s Intranet og hjemmeside i samarbejde med kommunikationsafdelingen.
  • Superbruger på forskellige administrative HR-systemer og digitale værktøjer til understøttelse af opgaverne i HR.
  • Samarbejde med regionens centrale HR-funktion, Center for HR og Uddannelse, om rekruttering, uddannelse og lederudvikling.

Derudover vil du varetage andre kontoradministrative og HR-administrative opgaver, når der er ferie eller sygdom i afdelingen.

Teamet er meget selvkørende, og du må forvente et selvstændigt arbejdsområde, hvor den daglige faglige sparring varetages i teamet.

Om dig
Vi forventer, at du har en kontoradministrativ baggrund og med relevant erfaring fra en stilling i en HR-funktion.

Derudover kræver stillingen, at:

  • Du har dokumenteret erfaring fra kontoradministrativ stilling i en HR-afdeling eller lignende.
  • Du har erfaring med at koordinere uddannelsesforløb. Erfaring fra sundhedssektoren er en fordel.
  • Du har erfaring med rekrutteringsområdet og uddannelsesområdet. Erfaring med rekrutteringsværktøj fx HR-Manager og LMS fx Kursusportalen er en fordel.
  • Du er kontoruddannet.

Erfaring fra sundhedssektoren fx hospitaler er en fordel, men ikke et krav.

Af personlige kvalifikationer lægger vi lægt på, at:

  • Du motiveres af at lykkes med den fælles opgaveløsning.
  • Du kan se dig selv i vores kerneopgave: ”Vi lykkes, når vi gennem samskabelse sikrer rammerne for et godt og professionelt håndteret forløb for patienterne”.
  • Du er nysgerrig og er med til at finde løsninger i samarbejdet med andre.
  • Du prioriterer egen udvikling og er ikke bleg for at lære nyt, herunder HR-opgaver uden for dit primære kompetenceområde.

Du finder det naturligt at arbejde struktureret og systematisk med de mange forskelligartede opgaver og dokumentation af disse.

Vilkår og ansættelsesforløb
Løn- og ansættelsesvilkår ifølge overenskomst for administrations- og IT-personale (HK). Stillingen forventes besat 1. juni 2021 eller efter aftale. Der afholdes samtaler d. 26. og 28. april 2021. Første samtale afholdes virtuelt. Anden samtale afholdes fysisk.

Dit fysiske arbejdssted bliver Hvidovre Hospital, men der skal forventes begrænset mødeaktivitet på regionens hospitaler. Pt. arbejder HR, Arbejdsmiljø og Uddannelse hjemmefra via arbejdsgiver PC og telefon. Der bliver tilrettelagt et introduktionsforløb for dig, der tager højde for situationen omkring hjemmearbejde.

Ansættelsen er omfattet af flekstid.

Din ansøgning skal være os i hænde senest den 18. april 2021 kl. 12.

Du er velkommen til at kontakte HR Chef Morten Willas Lund på telefon 24 82 36 67 for yderligere oplysninger.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hvidovre
  • Fredag den 30. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 4
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 5
29. august 2024 4
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 6
21. august 2024 6
20. august 2024 6
19. august 2024 7
18. august 2024 7
17. august 2024 7
16. august 2024 10
15. august 2024 10
14. august 2024 9
13. august 2024 9
12. august 2024 8
11. august 2024 10
10. august 2024 9
9. august 2024 10
8. august 2024 10