Revisionskoordinator FMI LESEK (HK)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Brænder du for at skabe konstruktive samarbejdsrelationer på tværs af offentlige myndigheder? Trives du i rollen som blæksprutte, der sikrer ordentlighed i en af Danmarks største styrelser, som samtidig står foran en kraftig vækst? Og kunne du tænke dig at arbejde i et unikt krydsfelt mellem politiske, militære, juridiske og ledelsesmæssige hensyn? Så er du måske præcis den kollega, vi leder efter i Ledelsessekretariatet i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Det er afgørende, at du har stor processorkraft og formår at drive processer med mange interessenter. Du er grundig, diplomatisk og løsningsorienteret. Din uddannelsesmæssige baggrund er mindre vigtig, men vi forestiller os, at du er scient.pol.’er, scient.adm.’er, can.mag., can.merc.’er, officer eller andet. Hvis du ikke er akademiker, men synes at du kan genkende dig selv i opslaget, så send os også gerne en ansøgning.

Om os

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet. FMI har ansvaret for det samlede forsvars- og beredskabsmateriel, IT og cybersikkerhed.

Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen som resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, som Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Ledelsessekretariatet er sammen med direktøren, vicedirektøren og den øvrige direktion hjertet i organisationen. Vi yder støtte til ledelsen, koordinerer opgaver på tværs af organisationen og står selv for håndteringen af en række særlige typer myndighedsopgaver. Vi arbejder på tværs af styrelsen og hele ministerområdet.

Derfor er vi gode til at skabe personlige relationer til resten af huset, Forsvaret samt de øvrige styrelser og departementet. Vi anvender hinandens forskellige kompetencer på tværs af uddannelse, stilling og rang til at løse de mange til tider komplekse opgaver. Vi støtter hinanden og samarbejder aktivt om den fælles opgaveløsning – med fokus på trivsel og glæde i jobbet.

Vi lægger desuden vægt på en uformel omgangstone og et fleksibelt og motiverende arbejdsmiljø, hvor du har gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi har gode træningsfaciliteter, kaffe- og frugtordning, og så holder vi mange forskellige faglige og sociale arrangementer i løbet af året. Du kan læse mere på www.fmi.dk eller finde os på LinkedIn.

Om stillingen

Du kommer til at arbejde som generalist og skal løse alle de forskellige embedsmandsopgaver, der kommer igennem Ledelsessekretariatet, bl.a.:

• Koordinere og styre komplekse sager på tværs af styrelsen.

• Bidrage til politiske produkter, fx svar på spørgsmål fra Folketinget.

• Levere bidrag til Forsvarsministeriet behandling af sager med politisk bevågenhed.

• Besvare henvendelser fra almindelige borgere om alverdens tænkelige forhold.

• Behandle anmodninger om aktindsigt fra borgere, medier og virksomheder.

• Koordinere FMI’s samarbejde med Rigsrevisionen, Statsrevisorerne og vores interne revision.

• Skrive beslutningsoplæg, briefinger og mødemateriale til direktøren og vicedirektøren.

Det er vores erfaring, at man kommer bedst ind i organisationen, hvis man starter med at have fokus på én opgavetype. Du vil starte med at arbejde tæt sammen med en erfaren kollega om at koordinere den eksterne kontrol af FMI’s virksomhed, der gennemføres af enten Rigsrevisionen, Forsvarsministeriets Interne Revision, eller (sjældnere) statsrevisorerne.

De forhold, der revideres, har enten stor politisk/offentlig bevågenhed eller også er det forhold, som vi gerne selv vil have undersøgt nærmere. Du kommer altså til at arbejde med områder, der på den ene eller anden måde er sensitive.

Konkret består dine opgaver i at samle input om emner, der er ”revisionsmodne” og rådgive topledelsen om, hvilke revisioner der skal prioriteres i samarbejde med revisorerne. Når de specifikke emner er valgt, sikrer du, at vi har valgt de rette mennesker til at besvare revisionen, samt at chefgruppen er involveret på et passende niveau.

Når FMI begynder at svare på revisionerne, er det dig, der kvalitetssikrer vores besvarelser og sørger for, at vores fageksperters interne sprog er blevet oversat til et ensartet og letforståeligt dansk. Samtidig er det dig, der koordinerer alle dele af processen.

Når revisionens resultater foreligger, er det dig der sørger for, at vi som organisation lærer noget af revisionens konklusioner. Det gør du ved at følge op på de anbefalinger, der er kommet fra revisionen.

Revisionsopgaverne er udfordrende, fordi revision er en ressourcekrævende ekstraopgave, der lægges på medarbejdere, der i forvejen har en fyldt dagligdag. Det stiller store krav til, at selve revisionen og alle processerne omkring den er skåret fuldstændig til, så det foregår så gnidningsfrit som muligt.

Hvis der først opstår gnidninger, risikerer vi både at der opstår misforståelser i revisionen, og at vi ikke får lært nok af revisionens konklusioner. Det er derfor, du er helt central i processen. Du sikrer, at vi får skabt de bedst mulige rammer for revisionerne, og du sikrer, at vi får lært noget af det bagefter.

Revisionsområdet er et godt sted at starte hos os, fordi du kommer til at lære om hele FMI’s virksomhed samtidig med, at du lærer om mekanismerne for samarbejde mellem forskellige myndigheder i staten. Du får forståelse for, hvad det vil sige at arbejde i toppen af en stor styrelse, og du lærer, hvordan politiske fokusområder omsættes til konkrete undersøgelser på tværs af staten.

Når du er kommet godt ind i revisionsområdet, vil dine egne ønsker og præferencer komme til at spille en væsentlig rolle i, hvilke opgaver du fremadrettet vil skulle arbejde med.

I det hele taget har kompetenceudvikling af den enkelte medarbejder prioritet i Ledelsessekretariatet. Udover at du kommer til at udvikle dig fagligt og personligt af de daglige opgaver, vil du også få en individuel udviklingsaftale, hvor du og din nærmeste chef forpligter jer til at prioritere et særligt fokus i din kompetenceudvikling.

Stillingen blev besat først på året, men den tidligere stillingsindehaver er rykket videre til en ny opgave tættere på topledelsen, hvorfor stillingen nu står til genbesættelse.

Vi har en anden lignende stilling slået op i øjeblikket, hvor aktindsigt er det første arbejdsområde. Hvis du finder stillingsindholdet i begge stillinger interessant, er du velkommen til at søge begge stillinger. Din faste arbejdsplads er i Ballerup.

Om dig

Om din faglighed:
• Vi forestiller os, at du er akademiker med samfundsvidenskabelig, socialvidenskabelig, humanistisk eller anden baggrund.

• Du kan også være uddannet inden for handel og kontor under HK’s område, og er fx kontorfuldmægtig eller på vej til at blive det.

• Hvis du er officer, er du kaptajn/kaptajnløjtnant og klar til at tage skridtet videre til tjeneste uden for det operative spor.

• Du behøver ikke at have erfaring fra en statslig styrelse eller med revision, men det kan være en fordel, hvis du har.

• Du kan være nyuddannet eller have flere års erfaring. Er du nyuddannet, får du mere vejledning i opstartsfasen. Har du flere års erfaring i forvejen, får du større ansvar tidligere.

Dig som person:
• Du er grundig, ordentlig og professionel i din fremtoning.

• Du er omgængelig og skaber gode relationer til dine samarbejdspartnere. Du evner at formidle kompleksitet og kan skabe konsensus om en opgaves løsning.

• Du er ansvarsfuld, og du formulerer dig præcist samt kort og klart i såvel skrift som tale.

•Du vil få et stort ansvar for at følge og drive dine sager og sørge for, at de kommer i mål til tiden. Der er mange processer og tidsfrister at holde styr på, og derfor er det nødvendigt, at du arbejder struktureret og selvstændigt.

• Du er fleksibel og parat til at rumme de forskellige opgaver, der dukker op med kort varsel. Det er ofte et vilkår i Ledelsessekretariatet, at man ikke helt ved, hvad dagen bringer, når man møder på arbejde om morgenen. Derfor er et vist overskud til at håndtere det uforudsigelige en god egenskab.

Hvis du har, hvad der skal til, kan vi tilbyde en udviklende stilling, der giver dig en god forståelse for, hvad det vil sige at arbejde på det strategiske niveau og for, hvordan samspillet mellem departement og styrelse fungerer. De kompetencer du opbygger her, vil du få glæde af i din videre karriere.

Ansættelsesvilkår

Hvis du er civil, ansættes du og aflønnes efter den til enhver tid gældende overenskomst. Der vil i forbindelse med en ansættelse være mulighed for forhandling af tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Hvis du er officer i Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet eller Beredskabsstyrelsen besættes Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem
Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende,
fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele dit ansættelsesforhold.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du enten kontakte sektionschefen major Philip Engelholm på 7221 7242, [email protected], eller vores erfarne revisionskoordinator major Adam Buschard på 2158 5779, [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent kaptajn Thomas Søren Eskebjerg Krog, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9159,
[email protected].

Send din ansøgning, cv og uddannelsesbevis snarest og senest den 21. november 2022. Samtaler afholdes i ugerne efter. Tiltrædelse er snarest muligt herefter.

Der kan i forbindelse med ansættelsessamtalen blive gennemført en skriftlig test. Vi vil bede dig om atsøge stillingen via linket. Du bedes vedhæfte relevante dokumenter, som ansøgning, cv, diplom,
eksamensbevis m.v.

Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet. FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Karup J
  • Mandag den 21. november 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Vestjylland

    Trives du med ansvar og en omskiftelig hverdag og kan du se dig selv i en koordinerende rolle, hvor du skal jonglere med arbejdstidsplaner og vikarforbrug?Så er det måske dig, vi står og mangler.Vi..
    • Administrativ medarbejder
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Engesvang

    Drømmer du om at starte din karriere i en international vækstvirksomhed? Søger du en elevplads i Midtjylland med varierende opgaver, et godt socialt arbejdsmiljø og spændende muligheder? Så er du m..
    • Administrativ medarbejder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Holstebro

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Administrativ medarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Holstebro

    Trives du med ansvar og en omskiftelig hverdag og kan du se dig selv i en koordinerende rolle, hvor du skal jonglere med arbejdstidsplaner og vikarforbrug? Så er det måske dig, vi står og mangler..
    • Administrativ medarbejder
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 1