Ambitiøs afdelingsleder til Jobcenter Ringkøbing-Skjern - Genopslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skjern

Med henblik på at tiltrække yderligere kvalificerede ansøgere genopslås hermed stillingen som afdelingsleder til afdelingen for Sygedagpenge opfølgning.

Afdelingen består ud over sygedagpengeområdet af Job på særlige vilkår - som varetager fleksjobindsatsen - Jobafklaring samt området for forebyggelse og fastholdelse herunder Langtidsrask.

Vi søger en dynamisk og handlekraftig afdelingsleder, der i samarbejde med de 43 medarbejdere i afdelingen, kan fastholde og videreudvikle de gode resultater og metoder vi har implementeret.

Vores nye afdelingsleder indgår også som en konstruktiv og kreativ holdspiller i Jobcenterets velfungerende ledergruppe, hvor vi har fokus på sammenhæng, synergi, borgerinvolvering, fælles mål og metoder, resultater og effektiv drift.

Måske er det lige dig vi mangler?

Opgaver:

Du vil i jobbet som afdelingsleder være garant for en god og sober servicering af borgerne, og med afsæt i at fremme borgernes motivation og ressourcer sikre, at borgerne er involverede og medvirker i at tage ansvar for eget forløb.

Som afdelingsleder har du det fulde faglige, økonomiske og personalemæssige ansvar. I samarbejde med afdelingens faglige koordinator og afdelingens teamleder sikrer du det faglige niveau i arbejdet, og sørger for hele tiden at sætte det rigtige hold til opgaverne.

Sammen med beskæftigelseschefen, ledergruppen og Beskæftigelsesudvalget, fastlægger du mål og rammer for indsatsen og er garant for at mål nås og budgetter holdes. Du har blik for at skabe god trivsel i afdelingen og sikre den enkelte medarbejders trivsel og faglige udvikling.

I ledergruppen har du fokus på helhed og sammenhængende indsats. Du bidrager med ideer og handling til, at Jobcenter Ringkøbing-Skjern er en veldrevet enhed med resultater og løsninger, som andre lader sig inspirere af.

Du refererer til beskæftigelseschefen.

Faglig profil

  • Du er faglig kompetent på lovgivningen inden for beskæftigelsesområdet og gerne med særligt kendskab til sygedagpengeområdet, herunder jobafklaring og fleksjob
  • Du er en dygtig leder og har gerne nogle års erfaring som leder med personaleansvar, herunder erfaring fra arbejdet i en ledergruppe
  • Du er tydelig i din kommunikation. Du kan træffe beslutninger, skære igennem og holde fast, når det er nødvendigt
  • Du tænker strategisk og er god til at planlægge, sætte retning og følge op
  • Du sikrer inddragelse og medansvar af dit personale og kan motivere og begejstre, både i forhold til daglig drift og ny udvikling
  • Du søger det tværfaglige samarbejde og ved, at nogle gange kan 2+2 sagtens give 5

Personlig profil:

  • Du er ambitiøs og målrettet. Både på egne og organisationens vegne
  • Du er tydelig, ærlig og autentisk i din adfærd. Du kender dine egne styrker og kan bevare overblikket i pressede situationer
  • Du er åben og uhøjtidelig med humor og let til smil

Ansættelsesproces:

Sidste ansøgningsfrist er den 27. november 2022.

Første samtale afholdes den 1. december 2022 i Ringkøbing. Kandidater der indkaldes til samtale, vil få besked om tidspunkt den 28. november 2022.

For udvalgte kandidater vil der skulle påregnes udfyldning af test (NEO PI-R) inden for få dage efter første samtale.

Tilbagemelding på testen, som kan foregå virtuelt, vil ske inden der holdes anden samtale den 12. december 2022 i Ringkøbing.

Ansættelsesvilkår:

Tiltrædelse forventes 1. februar 2023 eller snarest herefter. Arbejdsstedet vil være i Skjern hvor Jobcenteret har til huse.

Løn i henhold til gældende overenskomst og efter kvalifikationer.

Vil du vide mere om stillingen? Så ring til beskæftigelseschef Kim Ulv Christensen på tlf. 2335 2062 afdelingsleder for Social og Integration Marianne Gramstrup på tlf. 9974 1456 eller teamleder Aase Vendelbo Sandgrav på tlf. 9974 1512.

Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du kan søge elektronisk via kommunens hjemmeside.
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg". Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b4aa0a6b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Skjern.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Skjern
  • Søndag den 27. november 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Lem St

    Are you a highly skilled NPM Quality Specialist with a can do attitude? we might have an ideal career opportunity for you in our New Product Master department! Power Solutions Quality Improvem..
    • Afdelingsleder
    • Lem St
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Ringkøbing

    Are you experienced in mechanical engineering, production engineering or similar? Do you want to work in a global environment in the industry of wind energy? Then we've got the opportunity for you!.
    • Afdelingsleder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holstebro

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Engesvang

    Kan du skabe nytænkende, kreative koncepter? Er visuel kommunikation din hjemmebane, og har du stærke lederegenskaber? Oversæt brandets DNA til banebrydende og kommerciel visuel kommunikation..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Skjern

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Skjern over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Skjern over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1