Flyteknisk sagsbehandler til Forsvarets helikoptere i Karup.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Har du lyst til at blive ekspert på drifts-, forsynings-, og logistikopgaver på Forsvarets helikoptere med et særligt fokus på vores redningshelikopter EH101 Merlin?

Om os

Vi er et team på ca. 30 personer ansat ved Forsvarets Materiel og Indkøbsstyrelse i Ballerup, som har det samlede ansvar for driften af forsvarets helikoptere. I forbindelse med Helikopter Wing i Karup (HWKAR) CAMO er der etableret et ingeniør-element med i alt 8 medarbejdere, der supplerer vores team i Ballerup.

Vi tilbyder en spændende og dynamisk arbejdsplads med gode kollegaer, hvor der bliver lagt vægt på et godt arbejdsmiljø med en arbejdsuge på gennemsnitlig 37 timer, fleksibel arbejdstid og betalt frokostpause. Hos helikopterdriftscenteret i Karup har du med andre ord tid til et liv ved siden af, uden du skal give afkald på kompetenceudvikling og relevante faglige udfordringer.

Om stillingen

I et spændende arbejdsmiljø er hovedopgaven at indgå i CAMO for Forsvarets helikoptere og sikre helikopternes vedvarende luftdygtighed. I tæt samarbejde med brugerne, samt de PART-145 organisationer der løser vedligeholdelsesopgaverne på helikopterne, skal du blandt andet deltage i driftsanalyse og optimering af helikoptervedligeholdelsen.

Opgaverne retter sig primært mod optimering af vedligeholdelsen af vores EH101 Merlin, hvor du skal sikre de nødvendige flykomponenter og reservedele løbende er til rådighed til den daglige drift ved HWKAR, den tunge vedligeholdelse ved værkstedsområde Aalborg samt de deployerede helikoptere.

Du skal blandt andet;

• Screene reparable komponenter der skal til reparation/overhaul gennem Leonardo Helicopters Division (LHD).
• Samle og udarbejde dokumentation til LHD ved indlevering af komponenter til reparation eller overhaul.
• Kontrollere og arkivere dokumentation når komponenter kommer retur fra reparation, samt opdatere komponentstatus i vores ERP system.
• Monitere gennemløbstider for reparationer, og optimere gennemløbstider i samarbejde med LHD, Kapacitetscenteret i Ballerup og brugerne ved HWKAR.
• I samarbejde med LHD identificere komponenter hvor reparation og overhaul med fordel kan insources til Forsvarets Vedligeholdelses Tjeneste.
• Monitere og optimere opbygningen af reservedelspakker til den tunge vedligeholdelse ved værkstedsområde Aalborg.
• Bidrage til udarbejdelsen af driftsanalyser på tværs af de flyvende kapaciteter.

Dit arbejdssted er Karup, hvor du vil arbejde tæt sammen med dine kollegaer i Helikopter Ingeniør Elementet, hvor vi har et uformelt og højt fagligt arbejdsmiljø. Derudover vil du komme til at arbejde tæt sammen med brugerne ved Helicopter Wing Karup, Leonardo Helicopter Division udstationerede medarbejdere i Karup, samt de kapacitetsansvarlige i Ballerup, som har det overordnede luftdygtighedsansvar for alle Forsvarets fly.

Under oplæring, uddannelse og det almindelige samarbejde med vores leverandører og samarbejdspartnere, vil der være mulighed for rejseaktivitet.

Du vil gennemgå et introduktionsforløb der sætter dig i stand til at bestride stillingen, og derudover prioriterer vi deltagelse i kurser og uddannelser, der løbende udvikler dine kompetencer.

Dine specifikke arbejdsopgaver vil blive tilpasset din uddannelse og dine kompetencer.

Om dig

Du er enten uddannet maskin-/produktionsingeniør eller maskinmester, flyteknisk officer /befalingsmand eller har en anden relevant baggrund og uddannelse inden for flyteknologi/flyvedligeholdelse, f.eks. B1/B2 flymekaniker, eller en relevant logistik uddannelse.

Er du uddannet ingeniør eller lignende vil det være en fordel, hvis du har erfaring med flydrift og/eller flyvedligeholdelse, men du kan også være en nyuddannet ingeniør med interesse for flyteknologi.

Er du flyteknisk officer og/eller med baggrund som befalingsmand eller uddannet B1/B2 flymekaniker, vil det være en fordel hvis du også har arbejdet med den administrative del af flyvedligeholdelse/flydrift.

Har du en logistisk uddannelse vil det være en fordel, hvis du har erfaring med håndtering af flykomponenter og flyreservedele, herunder de særlige krav der er til dokumentation og konfigurationsstyring.

Derudover forventer vi, at;

• Du har gode kommunikationsevner og behersker engelsk på teknisk niveau såvel mundtligt som skriftligt.
• Brug af IT-systemer og Office-pakken er en selvfølge for dig. Erfaring med SAP/R3 er en fordel.
• Du arbejder struktureret med komplekse problemstillinger og mange samtidige opgaver, og forstår at prioritere imellem opgaverne.
• Du trives i samarbejde med personer med forskellige baggrunde og fagligheder, og indgår i et effektivt teamwork med dine kollegaer og samarbejdspartnere.
• Du forstår at udnytte din egen og andres faglighed i den daglige opgaveløsning.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er opslået civilt (AC´er) såvel som militært og du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst.

Som civil og akademiker bliver du ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Afhængig af dine kvalifikationer er der mulighed for at forhandle tillæg i forbindelse med ansættelsen. Det er til jobbet tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef Frank Dalbram på telefon 7281 5190, på e-mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 7281 9178.

Ansøgningsfristen er den 8. november 2022.
Der gennemføres ansættelsessamtaler løbende og senest kort efter fristens udløb og stillingen er til besættelse efter aftale.

Stillingen er med fastansættelse og i Karup J.

Er du interesseret i stillingen, så søg stillingen via linket, hvor ansøgning, CV og relevante bilag bedes vedlagt.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet.
FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Karup J
  • Tirsdag den 08. november 2022

Lignende jobs

  • Maskiningeniør i Hele Danmark

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Videbæk

    Do you have experience as a service technician, commissioning supervisor or installation supervisor and do you want to take your career to the next level? Then read on. EVP NCE - Region NCE - .
    • Maskiningeniør
    • Videbæk
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Lem St

    Are you a good communicator, who want to make use of both you technical- and collaborative skills? Do you want to work with task that have strategic impact for Vestas? We are looking for a Blade M..
    • Maskiningeniør
    • Lem St
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Videbæk

    Are you willing to expand and share knowledge of SCADA solutions? Do you have solid programming skills? Join Vestas, one of the global leaders in the wind industry and be part of the energy transit..
    • Maskiningeniør
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør i Karup J over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0