[xxxxx] søger kontorfunktionær til sagsforberedelse og arbejdet med at udsende og modtage udlændinge fra...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kastrup

Har du lyst til at arbejde i Københavns Lufthavn med at udsende og modtage udlændinge samt forberede sager på området? Trives du samtidig med afvekslende arbejde, hvor du både er rundt i lufthavnen og får mulighed for at fokusere på lettere sagsforberedelse? Så søg stillingen som kontorfunktionær i Hjemrejsestyrelsens Lufthavnsteam, Københavns Lufthavn.

Lidt om Lufthavnsteamet
Som kontorfunktionær i Lufthavnsteamet, bliver du en del af 4. Hjemrejsekontor i Hjemrejsestyrelsen. Kontoret består af ca. 25 medarbejdere, der arbejder fra henholdsvis Københavns Lufthavn og Hjemrejsestyrelsens hoveddomicil i Birkerød.

Lufthavnsteamet består pt af 4 medarbejdere, som gennemfører udsendelser af udlændinge uden lovligt ophold i Danmark, eller som har ”overstay” på en tildelt opholdsret – hovedsageligt fra Københavns Lufthavn, hvor du får arbejdssted. Teamet varetager tillige opgaven med at forberede sager om modtagelse af udlændinge, der skal overføres til Danmark i medfør af Dublinforordningen, samt tager imod udlændingene ved ankomst. Du kan læse mere om os her.

Dine arbejdsopgaver
Du vil komme til at arbejde med det sidste led af udsendelsessagskæden, nemlig at påse at udlændinge udrejser af Danmark. Det vil sige, at du skal:

  • følge udlændingene til flyet, udfærdige udsendelsesreferat og registrere, at udlændingen er udrejst som planlagt, eventuelt forkynde myndighedsafgørelser om udvisning af Danmark og indrejseforbud, samt sikre at udlændingen får sin bagage med mv.
  • samarbejde med politiet, der står for transporten fra arresten til lufthavnen, og som er til stede under gennemførelsen af udsendelsen, ved udsendelse af frihedsberøvede udlændinge.

Du vil også komme til at arbejde med at tage imod udlændinge, som overføres til Danmark fra andre medlemsstater omfattet af Dublinforordningen, herunder udlændinge der skal have en ansøgning om asyl behandlet her i landet.

Afhængigt af omfanget af udsendelser og modtagelser vil du også skulle varetage andre administrative opgaver. Herudover vil der – efter indstilling fra chefen og i det omfang af teamets opgaver tillader det – være mulighed for at forestå ledsagede udsendelser, som oftest i samarbejde med politiet, til udlændingens destinations- eller hjemland, dvs. både til EU- og tredjelande, som følge af at udlændingen ikke ønsker at medvirke til sin udsendelse.

Der er arbejde uden for almindelig dagsarbejdstid, hvilket betyder, at du bl.a. kan forvente at arbejde i weekender og andre gange tidlig morgen.

Vi kan tilbyde dig
Du vil gennemgå en generel onboarding og et specifikt udarbejdet oplæringsforløb de første ca. 10-12 uger. Vi har et godt socialt sammenhold i kontoret, hvor vi udfører vores arbejde med godt humør og i en uformel tone. Vores hverdag er præget af engagement og travlhed. Vi løfter i fællesskab og er rigtig gode til at hjælpe hinanden.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant baggrund, f.eks. en kontoruddannelse, og det er en fordel, hvis du har erfaring med lettere sagsbehandling fra en offentlig myndighed, eller hvis du har kendskab til Public360. Det er også en fordel, hvis du er vant til at begå dig i Københavns Lufthavn, og trives med og motiveres af at arbejde med mennesker.

Du bliver en del af et miljø med høj faglighed, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • har lyst til at arbejde med mennesker i en vanskelig situation og er robust, ansvarlig og selvstændig
  • er tillidsvækkende, stabil samt udviser modenhed og professionalisme
  • er i stand til at holde overblik og håndtere pressede situationer
  • er arbejdsom og fleksibel, da udsendelserne ligger på forskellige tider af døgnet og ugen
  • bidrager til et godt arbejdsmiljø

Det er en betingelse for ansættelsen, at du har kørekort til personbil, og det forventes, at du til tider kan stille egen bil til rådighed til bl.a. transport til Birkerød og over Øresundsbroen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes som kontorfunktionær efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK). Du vil som udgangspunkt blive indplaceret i løngruppe 2, sats II, hvor grundlønnen udgør månedligt 27.611,33 kr. i aktuelt niveau (pr. 1. oktober 2023). Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Du vil indtil videre arbejde efter kapitel 4 i Statens Arbejdstidsaftale, da der forekommer arbejde uden for almindelig dagsarbejdstid. Du vil bl.a. kunne optjene ulempetillæg, weekendtillæg og optjening af afspadseringstimer. Du kan læse mere om kapitel 4 i Statens arbejdstidsaftale her, herunder i § 15-17 samt cirkulære om natpenge mv. for tjenestemænd i staten, hvortil der henvises i Statens Arbejdstidsaftales § 17 om ulempegodtgørelse.

Ansættelsesområdet er Udlændinge- og Integrationsministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Hjemrejsestyrelsen, Vestvej 4, 2770 Kastrup.

Stillingen er en fast stilling på fuldtid med gennemsnitligt 37 timer om ugen.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre et sikkerhedstjek af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå et sikkerhedstjek under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef Inge Fabricius på e-mail [email protected] eller souschef Nete Dahl Mortensen på e-mail [email protected]

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest mandag den 30. oktober 2023.

Vi forventer at holde samtaler i starten af uge 45. Der vil være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Kastrup
  • Mandag den 30. oktober 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for et organiseret arbejdsmarked, hvor ordnede arbejdsforhold og godt samarbejde går hånd i hånd? Og drømmer du om at være med til at gøre en forskel på det grønne område? Der er i d..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Kastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Kastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Kastrup over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3