Presserådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Presserådgiver Klimaet står helt øverst på regeringens og mange danskeres dagsorden. Og regeringen har et ambitiøst mål om at barbere 70% af vores udledninger af drivhusgasser, når vi når 2030. Kan DU omsætte rejsen mod den grønne omstilling til en spændende og engagerende fortælling?

Om jobbet Som presserådgiver skal du være med til at skabe fortællingen om klimaudfordringerne og -løsningerne. Du kommer tæt på ministeren og bliver en del af et større hold af topengagerede kommunikations- og pressefolk, der giver den max gas for at skabe de rigtige løsninger på tværs af presse, sociale medier, web og en masse andre kommunikationsformater. Du skal kunne håndtere dag-til-dag presse, planlægge og eksekvere proaktive historier og rådgive ministeren og ministeriet om pressehåndtering.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads, engagerede kollegaer og en top aktuel dagsorden. Du har muligheden for at bidrage til den grønne omstilling af Danmark og udvikle dine faglige kompetencer som del af et center, der både arbejder med politikudvikling, strategi kommunikation og presse.

Om dig Du har en skarp pen, kan finde den gode vinkel – også i faglig tunge sager – og har en god forståelse for mediernes arbejdsrytme og vilkår. Du kan bevare overblikket, det gode humør og roen, når der er travlt og hektisk. Du sætter dig ind i den faglige substans, følger med i politik og er vant til at følge nyhedsstrømmen tæt. Det er en fordel, hvis du også har interesse og evner inden for håndtering af sociale medier.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • .. er uddannet journalist, cand.com. eller lign.
  • .. har min. 2 års relevant erfaring med politisk kommunikation
  • .. kan arbejde struktureret og tage ansvar for at følge opgaver til dørs
  • .. kan kombinere selvstændighed og samarbejde
  • .. interesserer dig for klimapolitik

Kendskab til klima-, energi- og forsyningsområdet vil være en fordel, men er ikke et krav. Derudover skal du være klar over, at der i perioder kan være en stor arbejdsbyrde og arbejde på skæve tider.

Vi tilbyder
  • Et særdeles spændende og varieret arbejde i et politisk orienteret miljø med en bred interessekreds
  • Et ministerområde præget af nytænkning, dygtighed og strategiske muligheder
  • Et stærkt fokus på at flytte tingene på et højt fagligt og professionelt niveau
  • Gode personlige udviklingsmuligheder
  • Dygtige og ligefremme kolleger med drive og gå-på-mod
  • God mulighed for at præge egne opgaver

I Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet har vi fokus på internationale og nationale karriereveje, og derfor kan en ansættelse hos os på sigt føre til andre stillinger i og udenfor koncernen. Klima, energi og forsyning er områder med stor international bevågenhed. En stilling i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet kan derfor være et første skridt i en international karriere som udsendt attaché for ministeriet ved danske ambassader eller som ansat ved andre internationale organisationer og agenturer.

Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er på fuld tid. Ansættelsen sker på fuldmægtig- eller konsulentvilkår afhængig af kvalifikationer. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til kontorchef Gry Möger Poulsen, ☏ 61 15 35 51, * [email protected].

Ansøgning Send din ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og evt. andre bilag (pdf-format), så vi har det senest 12. marts 2020. Ansøgninger skal indsendes via linket på ministeriets jobportal. Stillingen er til besættelse 1. april eller snarest muligt.

Vi indkalder til samtaler i uge 12 og 13. Inden samtalen skal du være indstillet på at gennemføre et personprofil- og testforløb.

Ministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om departementet I departementet er vi ca. 200 engagerede og dygtige medarbejdere. Vores kerneopgaver er at betjene ministeren og at levere den strategiske ramme for ministeriets arbejde og sikre koordinering og styring af det samlede ministerområde. Vi arbejder sammen med et bredt felt af samarbejdspartnere inden for klima-, energi- og forsyningsområdet - både i og uden for ministeriet. To dage er sjældent ens, og vi møder hele tiden nye udfordringer. Vi stiller store krav til faglighed og ansvarlighed, men vores omgangsform er præget af en positiv og uformel tone. Vi har mange personaletilbud, der medvirker til at styrke det gode sociale arbejdsmiljø – både i og udenfor arbejdstiden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 17. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0