Vikarstilling: Afdelingssekretær (kontorfunktionær) til 1-årigt barselsvikariat i Sundhedsministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København K

Har du erfaring som sekretær eller kunne du godt tænke dig, at prøve kræfter med sådan en stilling? Har du blik for at yde et højt niveau af service og har du mod på en stilling med en bred kontaktflade i en politisk styret organisation? Så har vi måske den rette stilling for dig.

Om Sundhedsministeriet
I Sundhedsministeriet skaber vi grundlaget for ministerens og regeringens beslutninger på sundhedsområdet og bidrager til at skabe dagsordner, finde løsninger og skabe sammenhæng.

I ministeriet er der i hver af departementets fire afdelinger et afdelingsteam, som består af én afdelingschefsekretær og én afdelingssekretær, der begge har reference til afdelingschefen. Gennem administrativ understøttelse og ved at træde til, hvor det er nødvendigt, får afdelingsteamet hverdagen til at fungere for afdelingschefen og for afdelingens øvrige chefer og medarbejdere.

Stillingen er placeret i Afdelingen for Bekæmpelse af Ulighed, hvor vi bl.a. arbejder med forebyggelse, psykiatri og det nære sundhedsvæsen.

Din hverdag hos os
I samarbejde med afdelingschefsekretæren bliver din primære opgave som afdelingssekretær at understøtte afdelingens chefer og medarbejdere med forskellige administrative opgaver.

Dine primære arbejdsopgaver i relation til afdelingens chefer er:

  • hjælp til kalenderstyring og journalisering
  • mødeplanlægning, herunder indkaldelse, print af mapper med mødemateriale og opdækning med kaffe/te
  • håndtering af fakturaer, bestilling af rejser samt rejseafregning

Andre opgaver i relation til både chefer og medarbejdere i afdelingen kan være:

  • sikre at der følges op på forskellige sager og processer
  • Frigøre og rette i bekendtgørelser, aktstykker, love og cirkulærer fra programmet Lex Dania
  • ajourføre og følge op på lister og oversigter
  • bistand til afdelingens enheder i forbindelse med fx bred udsendelse af materiale eller besvarelse af større aktindsigtsanmodninger
  • lettere sagsbehandlingsopgaver og generel bistand til afdelingen.

I stillingen som afdelingssekretær får du en bred kontaktflade og du bliver mange af dine kollegaers go-to person med diverse administrative og praktiske spørgsmål. Du får et tæt samarbejde med afdelingschefsekretæren, da I i det daglige arbejde skal koordinere betjeningen af afdelingen. Der vil også være koordination på tværs af sekretærerne i huset, da I løfter i fællesskab og træder til når det er nødvendigt.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har en relevant kontoruddannelse. Erfaring fra en stilling som sekretær i en lignende funktion er en fordel, men ikke et krav for at komme i betragtning.

I en travl hverdag hvor tempoet kan være højt, og deadlines ofte er korte, er det afgørende, at du har det forkromede overblik og flair for at prioritere opgaverne. Det er derfor nødvendigt, at du struktureret, detaljeorienteret og forstår at kommunikere klart og tydeligt. Vi forventer, at du er serviceminded og indstillet på at håndtere de opgaver, som situationen kræver.

Vi tilbyder
I denne stillig får du mulighed for at stifte bekendtskab med sekretær-funktionen i et ministerium. Du kommer til at samarbejde med fagligt stærke og engagerede medarbejdere, ligesom at du får mulighed for at udvikle dine kompetencer på det administrative felt sammen med dygtige og hjælpsomme kollegaer i huset.

Om ansættelsen
Du bliver ansat som kontorfunktionær efter gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S fællesoverenskomst) og den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Skatteministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK), jf. aftalens bestemmelser vedr. kontorfunktionærer. Du vil referere til afdelingschefen.

Lønindplacering afhænger af uddannelse og kompetencer.

Der er tale om et 1-årigt barselsvikariat med tiltrædelse snarest muligt.

Kontakt os gerne
Fra uge 31 kan du få mere at vide om stillingen ved at ringe til afdelingssekretær Katrine Adler Rosenberg på tlf. 2124 7321 eller afdelingschef Andreas Jull Sørensen på tlf. 2122 6368.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 33. Du kan læse mere om os på www.sum.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Søndag den 14. august 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for et organiseret arbejdsmarked, hvor ordnede arbejdsforhold og godt samarbejde går hånd i hånd? Og drømmer du om at være med til at gøre en forskel på det grønne område? Der er i d..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0