Udstationering Letland: IT-SUPPORTER TIL COMMAND SUPPORT COMPANY

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du have en spændende stilling, hvor du arbejder i et operativt og professionelt miljø i en multinational ramme? Så søg jobbet som IT-SUPPORTER i Command Support Company (CSCOY), og få et spændende samt afvekslende job med gode udviklingsmuligheder! Stillingen er med henblik på 3 års udstationering til Adazi(Letland). CSCOY er en del af Command Support Battalion (CSBn), og støtter Multinational Division North (MNDN) operative opgaveløsning i såvel Danmark som i Letland.

Om os

CSCOY er en multinational og værnsfælles enhed, der leverer stabsstøtte samt kommunikations- og informationssystemløsninger til HQ MNDN.

CSCOY består af en kommandodeling, en systemkontrol sektion, to operative delinger og en Forward Command Post(FCP). De to operative delinger støtter de to fredstidshovedkvarterer henholdsvis i Karup (Danmark) og Adazi (Letland). Personel fra DEL WEST og DEL EAST har deres daglige gang på Ryes kaserne i Fredericia. I løbet af det gældende forsvarsforlig 2018-2023, vil hele DEL EAST blive flyttet til ADAZI for derfra, at kunne støtte opbygningen af MNDN hovedkvarter i Letland. Ud over den operative opgave med opbygning af MNDN, står CSCOY også for støtten til MNDN øvelses- og træningsaktiviteter i og omkring hovedkvarteret i Letland.

Hovedkvarteret for MNDN er et nyt divisionshovedkvarter, der er oprettet som en del af NATOs øgede tilstedeværelse i de baltiske lande. Hovedkvarteret har, udover sin operative opgave som en del af NATOs territorialforsvar, til opgave at uddanne og træne brigader fra flere nationer, herunder Estland, Letland og Danmark.

Om stillingen

Du vil have fast tjenestested i Adazi, Letland. Indtil udstationering er tjenestestedet Fredericia.

Som IT-supporter vil du være en del af delingens faste bemanding ved Multinational Divisions North danske hovedkvarter i Letland. Du vil skulle håndtere IT-tekniske udfordringer i rammen af HelpDesk. Opgaverne er mangeartede, og spænder fra direkte brugerhjælp til konfiguration af access laget på de stedlige netværk. Du vil ligeledes kunne blive brugt til at løse opgaver på tværs af MNDN forskellige serverstacks alt efter kvalifikationer og interesseområder.
Du vil som IT-supporter i DEL EAST skulle påregne, at deltage i MNDN årlige øvelser, som oftest vil være i Adazi

CSCOY er en enhed i udvikling, så der vil være rig mulighed for, at du kan specialisere dig inden for de serviceområder, som er efterspurgt af MNDN. Du vil få brede rammer til at gøre dine egne erfaringer, og samtidigt blive støttet i din faglige udvikling.

Om dig

Du er konstabel, overkonstabel eller overkonstabel af 1. grad med et svendebrev som IT Supporter.
Du skal kunne arbejde i en omskiftelig hverdag, hvor der sjældent er to ens opgaver. Vi forventer derfor, at du løbende tilpasser dig ændrede krav og vilkår i opgaveløsningen, samt udviser parathed til at gøre tingene på andre måder.
Du skal have en høj grad af selvstændighed, og du forventes til stadighed uopfordret, at igangsætte opgaveløsninger, som bidrager til enhedens fælles mål.
Det er vigtigt, at du har interesse for IT-teknik, og lyst til at udvikle dig inden for området. For den rette medarbejder kan dette job være det første skridt i retning af en lidt tungere teknisk karrierevej, med mulighed for efteruddannelse inden for IT, sikkerhed og øget indsigt i multinationale domæne(r).
Det er et krav, at du kan godkendes jævnfør sundhedstriaden og du skal forvente en fysisk test ifbm. ansættelse. Du skal desuden kunne sikkerhedsgodkendes til Cosmic Top Secret(CTS).
Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med kommunikations - og informationssystemer fra international tjeneste.
Hvis du ikke har grundlæggende kompetencegivende CIS kurser, vil dette være prioritet at du gennemfører relevant uddannelse, for således at ruste dig til din kommende stilling.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en faglært konstabel stilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved overenskomst mellem Forsvarets Personeltjeneste og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af Linjen og Reserven, konstabelelever og korporaler af Linjen og Reserven i Hæren.

Dit faste tjenestested vil være i Adazi, Letland. du udstationes jf. FPS bestemmelse 566-2, hvilket blandt betyder at du ydes et skattefrit tillæg, afhængigt af din evt. familiesammensætning.

Du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til at deltage i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Kontakt og Ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kompagnichefen i Command Support Company, kaptajn Jan Iskov Jürgensen på tlf.: 4165 6278 eller via mail på [email protected]

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-Konsulent Anders Nygaard ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse; [email protected] eller på telefon: 3266 5698

Ansøgningsfrist er den 14. august 2022, og ansættelsessamtaler forventes gennemført herefter. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund.

Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Læs
Ansøgningen sendes elektronisk via linket ”søg stillingen”. Hvis du ikke har mulighed for at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Om MNDN
Multinational Division North (MND North) er et operativt divisionshovedkvarter med afskrækkelses- og forsvarsprofil i NATOs styrkestruktur med en permanent tilstedeværelse i Letland. I fredstid vil hovedkvarteret være beliggende i Riga, Letland og i Karup, Danmark.
MND North er en taktisk landmilitær føringskapacitet, der i fredstid gennemfører operativ planlægning og koordination af hærstyrker i Estland og Letland, samt en kapacitet, der i tilfælde af krise og konflikt fører landmilitære styrker inden for det fulde opgavespektrum.
MND N hovedopgaver er i fredstid at forestå uddannelse af danske, estiske, lettiske og litauiske brigadehovedkvarterer. Divisionen skal desuden gennemføre den yderligere øvelsesvirksomhed, der sikrer landmilitære styrkers evne til at gennemføre taktiske aktiviteter, inkl. integration af enheder fra enhanced Forward Presence (eFP). Endvidere skal divisionen kunne indhente og forestå den nødvendige rapportering til foresat NATO styrkestruktur og opretholde et situationsbillede i ansvarsområdet. Slutteligt skal divisionen støtte forsvarsplanlægning i ansvarsområdet.
Herudover bidrager MND North til udvikling af den danske, estiske og lettiske hær inden for bl.a. studie- og udviklingsvirksomhed, doktrinområdet og specialer på troppeenhedsniveauet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 14. august 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0