Administrativ medarbejder til Outbound salgsadministration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Administrativ medarbejder til Outbound salgsadministration
Er du en dygtig administrativ supporter, der kan lide at yde en god service? Sætter du pris på, at der er styr på tingene, og at din arbejdsplads agerer ordentligt og redeligt? Betyder det også noget for dig, at du bliver fagligt udfordret, og at du er omgivet af gode kolleger og en leder, der både kan og vil sparre og dele viden? Og trives du med frihed under ansvar i en virksomhed i rivende udvikling med stærke værdier og et vigtigt purpose?
Har du lige sat en stribe flueben, så har vi muligvis jobbet til dig hos Stena Recycling. En succesrig virksomhed, der arbejder med tidens hotteste agenda: Affaldshåndtering, genanvendelse og bæredygtighed.
Din nye arbejdsplads er Stena Recycling’s hovedkontor i Brøndby. Her bliver du sammen med to kolleger en del af et velfungerende administrativt supportteam. Teamet har det virkelig godt sammen og ligger generelt også i top, når man ser resultaterne af Stenas forskellige trivselsmålinger. Det er nok også derfor, en del af holdet har været i Stena Recycling længe.
Opgaverne ligger klar til dig, og vi kan love dig, at du nok skal komme godt fra start. Du vil få en grundig oplæring - både via Stenas rigtig gode introprogram og med teamets egen indsats for at byde dig velkommen og lære dig alt det nødvendige om systemer m.m.
Som administrativ supporter er du ansvarlig for, at vores Outbound sælgere og kolleger får den support, det kræves, for at vores kunder oplever den bedste service.
Dine primære arbejdsområder ligger indenfor:

Ordrebehandling
Afregning af kunder – både danske og udenlandske
Afstemning af udvejet mængder kontra faktureret mængder
Salgsafstemning
Diverse ad hoc-opgaver

Om dig
Stena Recycling ønsker at ansætte dig, som har en grundlæggende positiv indstilling, ser muligheder frem for begrænsninger og ikke lader dig slå ud af mindre problemer, som f.eks. når systemerne driller. Du er typen, der i stedet bruger din nysgerrighed til at finde løsninger og din teamplayermentalitet til at søge svar hos dine kolleger, hvis ikke du selv kan finde dem. Du værdsætter også – ligesom det øvrige team – faglighed og kvalitet i opgave-løsningen. Med din store berøringsflade i jobbet har du ydermere lyst til at hjælpe andre og give dine kolleger i den øvrige organisation en god oplevelse. Derudover rummer dit CV:

Du har detalje- og økonomisk sans, da det bliver dit ansvar, at vores kunder bliver korrekt afregnet
Du kan håndtere at have mange bolde i luften og besidder ro og robusthed
Du har gerne erfaring fra en administrativ koordinerende funktion med lignende opgaver
Du er rutineret IT-bruger i MS Office-programmer og har gerne kendskab til BC14
Du kan begå dig på engelsk, da hovedparten af vores kunder er engelsktalende

Du tilbydes
Når du træder ind i Stena Recycling, har du en sjælden mulighed for både at udvikle din karriere og være med til at skabe en bedre fremtid for os alle. De fleste steder kan begreber som bæredygtighed og klima godt blive lidt abstrakte. Hos Stena Recycling er det superkonkret og lige netop det, vi har arbejdet med i rigtig mange år.
Hos Stena Recycling bliver du en del af en branche, som bevæger sig konstant. Omgangstonen er uformel, fællesskabet vægtes højt og samarbejdet endnu højere.
Kontakt og ansøgning
Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 16. december 2022. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker opslaget, når vi har fundet den rette kandidat.
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Kirsten Rygaard på [email protected].
Vi glæder os til at høre fra dig.
Om Stena Recycling
Stena Recycling A/S er Nordens største genvindingsvirksomhed. I mere end 80 år har vi gået forrest i kampen for bæredygtighed, grøn omstilling og genanvendelse af affald. Når det gælder vores arbejdsplads, er vores pejlemærke, at det hele begynder med dig selv. Det er hver af os der hver dag har ansvaret for at skabe en god arbejdsplads. Det gør vi ved at være nysgerrige og opmærksomme. Det gør vi ved at tænke positivt og tro på, at vi altid kan lykkes, når bare vi spiller sammen som et hold. Det gør vi ved at tro på, at ethvert problem har en løsning. Læs mere på stenarecycling.dk/karriere


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Brøndby
  • Fredag den 16. december 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Are you passionate about delivering exceptional administrative support and interested in joining a dynamic workplace that strives to make a positive impact? Do you thrive in a fast-paced and consta..
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Executive Assistant to Vice President and Senior Directors (maternity cover)Fixed Term Contract until March 2025Location: Copenhagen, Maersk HQCompany Overview:Maersk .
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 5
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 5
4. juni 2024 6
3. juni 2024 7
2. juni 2024 7
1. juni 2024 7
31. maj 2024 7