Administration & salgs medarbejder søges til Danseskolen ElStudio i København (90% administration og 10% sociale medi...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Vi søger en meget ansvarsbevidst, moden og struktureret medarbejder til at varetage det administrative arbejde og salg med tiltrædelse snarest. (Som udgangspunkt er stillingen på tre måneder med mulighed for forlængelse)

Har du erfaring og har du eventuelt siddet i adminstrationen på en aftenskole eller lignedne, så er det her job lige noget for dig.

En medarbejder som sammen med vores andre skønne faste medarbejdere, skal servicere og varetage den daglige drift, kontakt til medlemmer, elever og undervisere. Samt står for en lille dele af vores PR og SoMe.

Du skal være detaljeorienteret og god til at holde styr på bookingsystemer, kalender, tidsfrister, og samarbejdsaftaler. Arbejdsdagene er skiftende, så det er vigtigt, at du er god til at have mange bolde i luften og at du er parat til at skifte kurs i løbet af dagen, hvis nogle nye presserende arbejdsopgaver viser sig. Du skal ikke selv være en kaospilot, men være god til at arbejde sammen med folk som er det og meget kreative mennesker.

Hovedopgaverne i en dagligdag på kontoret ligger i det administrative, som består i at besvare mails, opdatere i vores online bookingsystemer og booking af andre events, samt faktureringsopgaver i E-conomics, og lidt bogholderi. Udover er der også lidt opdatering af tekster på hjemmesiden mm. Det er en fordel, hvis du har et kendskab til SoMe og lettere små grafiske opgaver i bla Canva, men ikke et must. Ud over dette kommer du også med ud fysisk og arbeje når vi har events. Der kan også være små praktiske opgaver undervejs og fredag har man en lille rengøring tjans på en time, inden man starter kontorarbejdet.

Vi søger en person der er god til:

Administration, vi forventer du har min. 2-5 års erfaring fra lignende stillinger.

Er serviceminded, god til at tale med mennesker og en god sælger.

Er detaljeorienteret, besidder et skarpt overblik.

Kan arbejde i et meget højt tempo, med mange forskellige opgaver, og være meget god til mulitasking, og det på alle planer.

Har gode IT-kundskab og tilgang til alt nyt.

Behersker både dansk og engelsk perfekt, i både skrift og tale.

Kendskab til dans (du må meget gerne selv have danset, eller arbejdet med admin. inden for dans)

Hvis du også kan dette, er det en fordel:

Erfaring med CMS-systemer eller andre websystemer

Kan lave let bogholderi, som fx i E-conomics

Har kendskab til fondsansøgninger, eller andet lignede.

Erfaring med lettere grafiske opgaver (Canva eller InDesign).

Det er desuden et plus, men absolut ikke et krav, at du kan spansk.

At du har lavet events og planlægning før.

Vi tilbyder:

En dynamisk arbejdsplads i udvikling

En arbejdsplads med søde og kreative medarbejder

En international arbejdsplads, hvor hver dag er forskellige

Som ansat vil du blive en del af et lille dedikeret team, der brænder for dans

Stillig og arbejdstid:

Det en jobløn stilling, som betyder at man skal være meget flexsibel, og den passer godt til folk som bla. kan lide at have fri om morgen og formiddagen: Arbejdstiden er som følger, men der kan være små justeringer undervejs, som man skal være indstillet på: Mandag fra kl. 10-18, tirsdag fra kl. 11-18, onsdag fra kl. 10-18, torsdag fra kl. 11-18, samt fredag fra 10-15.

Derudover har man telefontid hver aften mandag til torsdag fra kl. 18-20, samt hver anden lørdag fra kl. ca. 12-18. Der kan også forekomme en måned, hvor man har den hver lørdag, når dette forekommer, så har man fri hver lørdag, måned efter.

Telefontid betyder, at man skal have vores mobil ved sin side og besvare den hvis den ringer eller der tikker sms besked ind (det sker ikke så tit i weekenden). Man skal kunne guide vores kunder telefonisk ind i de lokalerne vi benytter, hvis de ikke kan finde vej, samt besvare andre lette spørgsmål, og kunne hjælpe og guide vores underviser, hvis der opstår problemer.

Men vi også meget fleksible, så vil du vil have små forlængede weekender og fri om fredagen en gang i mellem, så tilrettelægger vi ugerne.

ANSØGNINGS FRIST: Senest d. 1. januar, vi tager løbende ansøgere ind til samtale.

Vi besvarer desværre ikke telefoniske henvendelser vedr. denne stilling. Har du spørgsmål ud over hvad man kan læse i dette opslag, så gå ind og læs lidt om os på vores hjemmeside: www.elstudio.dk

Ansøgningerne bliver behandlet løbende, så hvis du er den rigtige kandidat for os, så skynd dig at sende din ansøgning og CV til: [email protected]

OBS! Vi modtager kun ansøgninger som opfylder de ovenstående kvalifikationer, og svarer kun på din ansøgning, hvis vi vil se dig til en samtale.

Om os: Foreningen som står bag danseskolen ElStudio har eksisteret siden år 2000 og har aktiviteter og dansehold fordelt over hele København. Vores kontor består af 3 faste medarbejder, samt en freelance, og ofte har vi også en eller to praktikanter. Derudover har vi ca. 40 danseunderviser tilknyttet danseskolen, som man løbende er i kontakt med.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København N
  • Søndag den 01. januar 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Executive Assistant to Vice President and Senior Directors (maternity cover)Fixed Term Contract until March 2025Location: Copenhagen, Maersk HQCompany Overview:Maersk .
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København SV

    Vil du være med til at sikre en tryg og smidig genhusning af beboere? Er du serviceminded og god til at tale med forskellige mennesker og vil du være med til at gøre en forskel? Så er dét lige dig .
    • Administrativ medarbejder
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København N over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 3