Administrativ medarbejder til klientsagsbehandling, [xxxxx] Hovedstaden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du solid erfaring med administration og MS Office-pakken? Arbejder du selvstændigt og struktureret? Synes du koordinering af klientforløb lyder som en sjov og spændende udfordring? Så har vi stillingen til dig.

Om klientsagsbehandlingsenheden
Kriminalforsorgsområde Hovedstaden omfatter 5 institutioner og et områdekontor. Du vil blive en del af klientsagsbehandlingsenheden, som er placeret i Områdekontoret på Østerbro, og som har det overordnede ansvar for behandlingen af klientsager i området. I enheden arbejder de i alt tolv administrative og juridiske medarbejdere side om side.

Jobbet
Du skal foretage konkret sagsbehandling vedrørende anmeldelse til fængsel eller elektronisk overvågning, indkaldelse til afsoning samt overførsel mellem institutionerne af klienter. Ved varetagelsen af opgaverne skal der lægges vægt på at sikre koordinerede klientforløb på tværs af institutioner, områder og i forhold til omverdenen.

Endvidere skal du foretage især den indledende sagsbehandling i forbindelse med klienters ansøgning om udsættelse med afsoningen.

Som led i arbejdet forventes det, at du udfærdiger afgørelser og notater. Opgaverne indebærer en del telefonisk kontakt med klienter og advokater samt et tæt samarbejde med Kriminalforsorgens øvrige områder, institutioner og politiet.

Arbejdet foregår i tæt samarbejde med områdets juridiske medarbejdere.

Kvalifikationer
Vi ser gerne, at du:

  • har solid erfaring med koordinering, administration og har gode samarbejdsevner
  • har erfaring med anmeldelse, indkaldelse mv.
  • er skarp til både mundtlig og skriftlig kommunikation
  • er særdeles velbevandret i MS Office-pakken
  • trives i en travl hverdag og er serviceminded
  • er initiativrig
  • arbejder selvstændig og struktureret.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO) – Det statslige område, samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK). Aflønning sker efter principperne i Ny Løn.

Arbejdsstedet er Kriminalforsorgen Hovedstaden, Skt. Kjelds Plads 11, 2100 København Ø.

Stillingen er på 37 timer om ugen og er til besættelse snarest muligt.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest tirsdag d. 7. juni 2022.

Samtaler forventes afholdt i uge 23.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere information
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef for klientsagsbehandling Marianne Secher på telefon 5151 3035.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, UngeKriminalforsorgen, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 8 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 udslusningsfængsler, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1250 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.Kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København Ø
  • Tirsdag den 07. juni 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Er du struktureret, og mestrer du det store overblik? Har du erfaring med ledelsesbetjening, kalenderstyring, journaliseringssystemer og generelle administrative opgaver? Og har du lyst til at arbe..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Executive Assistant to Vice President and Senior Directors (maternity cover)Fixed Term Contract until March 2025Location: Copenhagen, Maersk HQCompany Overview:Maersk .
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 4