Logistikmedarbejder, der kan få logistikken med politiets køretøjer til at gå op

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

København, Rigspolitiet, Koncernøkonomi- og service

Vil du være med til at sikre, at politiets køretøjer – alt fra patruljevogne til motorcykler – er tilgængelige i rette mængde og til rette tid? Så er du måske vores nye administrative kollega.

Dine arbejdsopgaver med logistik
Du er en væsentlig del af den logistiske krumtap, der sikrer, at vi leverer køretøjer til politikredsene, til rette tid og rette økonomi. Du er derfor det logistiske bindeled mellem politikredsene og leverandørerne af politiets køretøjer. Dine arbejdsopgaver består blandt andet i at holde koordinerende møder med leverandørerne i hele kontraktens løbetid. Derudover sikrer du at bilernes opbygning og politikredenes ønske om opbygning af køretøjer møder hinanden, samt bidrager til udarbejdelse af relevante styringsdokumenter sammen med kredsene. Du fungerer ligeledes som mødeleder på produktionsstyringsmøderne. Du skal, udover ovenstående opgave, være indstillet på at støtte op omkring opgaver i forhold til sektionens drift samt support i forhold til forsikringssager relateret til politiets køretøjer.

Du er en del af sektionen for Kontrakt- og Flådestyring med 10 medarbejdere, der er organiseret under Rigspolitiets Koncernservice. Som en del af Center for Flåde- og Materielstyring indkøber, vedligeholder og udfaser vi køretøjer og materiel for politiets afdelinger. Vi er en dynamisk organisation, hvor dagligdagen påvirkes af politiske beslutninger. Vi har en uformel omgangstone og et arbejdsmiljø præget af aktivitet, faglig sparring og ikke mindst godt humør.

Om dig og din baggrund
Vi forestiller os, at du er uddannet inden for logistik, eksempelvis logistikøkonom eller lignende. Vigtigst er det, at du har solid dokumenteret erhvervserfaring med logistik og levering, gerne inden for bilbranchen. Du bidrager med din viden om supply chain management og din forståelse for samspillet mellem fabrik, importør og forhandler samt dit kendskab til indkøb af komplicerede opbygninger af køretøjer. Det er ligeledes en fordel, hvis du har erfaring fra andre større organisationer, hvor de har en flåde der kræver professionel logistik.

Du er fremsynet, besidder en høj datadiciplin og har en gennemgående struktureret og detaljeret tilgang til arbejdet, så du sikrer at der er fremdrift i dit arbejde med logistikken, samtidig med at du har fokus på journalisering af den skriftlige dokumentation. Derved sikrer du at de forskellige deadlines for afleveringen af køretøjerne bliver overholdte.

Du har det store overblik, og søger at skabe et godt arbejdsmiljø med fokus på tillid, engagement samt effektiv styring. Din naturlige autoritet og imødekommenhed gør dig til en stærk medarbejder inden for logistik hvor kollegaerne, og øvrige samarbejdspartnere ser dig som en respekteret og tilgængelig sparringspartner.

Du har blik for det brede samarbejde, hvor det falder det dig naturligt at skabe positive relationer på forskellige niveauer i politikredsene, Rigspolitiet og hos leverandørerne hvad enten der er tale om skriftlig eller mundtlig kommunikation.

Fordi du har formået at oparbejde den positive relation med de forskellige interessenter, er du ikke bleg for at tage dialogen med kredsene eller leverandøren, hvis der opstår udfordringer i samarbejdet.

Ansættelsesforhold
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Hambrosgade 21, 1780 København V.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jens Yndgaard på 6194 9874. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk baggrund.

Vi forventer af afholde 1. samtaler 6. august samt 2. samtaler d. 12. august 2021.

Ansøgningsfrist: 29. juli 2021

Om Rigspolitiet
I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse og politiet i Grønland og på Færøerne. Vi udvikler strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, indkøb af politiets udstyr og køretøjer, personale og uddannelse, internationalt samarbejde, kriminalteknik og efterforskningsopgaver.

Sikkerhedsbevidstheden i politiet er høj og ansvaret for politiets informationssikkerhed påhviler alle ansatte i politiet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Torsdag den 29. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2