Få en afgørende rolle i transfer pricing teamet i Skatteankestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Motiveres du af at arbejde med et vigtigt og højaktuelt sagsområde indenfor skatteretten? Vil du medvirke til at skabe praksis på et område med komplicerede og principielle sager? Er du en dygtig og skarp sagsbehandler, der kan håndtere omfattende materiale? Så er det dig, vi søger, som sagsbehandlere til vores transfer pricing team.

Sager om koncerninterne handler i en international politisk kontekst
Vores sager om transfer pricing vedrører mange forskellige former for koncernintern handel i de store multinationale koncerner, herunder fx overdragelser af patenter, varemærker og andre immaterielle rettigheder. Sagerne er som oftest komplicerede og principielle og kan omhandle store beløb. Sagernes udfald hos os får således betydning for, hvordan området udvikler sig i fremtiden. Samtidig har den internationale dagsorden og politiske kontekst, særligt retningslinjerne fra OECD, betydning for behandlingen af sagerne i styrelsen. Som sagsbehandler i transfer pricing teamet vil du derfor få en afgørende rolle – og det er væsentligt, at du brænder for behandling af sager på et område, der er komplekst, under udvikling og med stor, politisk bevågenhed.

Omsat til din dagligdag betyder det, at du får ansvar for at sikre oplysning af sager, udarbejde udkast til afgørelser, afholde møde med klagere og rådgivere samt deltage i retsmøder i Landsskatteretten. Du følger sagen, fra du får den, til den er afgjort. Du arbejder selvstændigt og med mulighed for at fordybe dig i sagsbehandlingen, men det er essentielt for vores opgaveløsning, at du indgår i et sparringssamarbejde om sagerne. Det er med til at styrke og udvikle dine kompetencer inden for den juridisk metode og sagsbehandling – og i sidste ende danner det basis for ensartede og rette afgørelser ved vores afgørelsesmyndigheder.

I 6. kontor er vi 20 medarbejdere, der har forskellig uddannelsesmæssig baggrund og anciennitet. Vi lægger vægt på at have et stærkt fagligt miljø og et socialt fællesskab med fokus på god trivsel. Transfer pricing teamet er et mindre team i kontoret, og du bliver en del af et hold, hvor vi lægger stor vægt på samarbejde. Vi videndeler og sparrer med hinanden i forbindelse med de enkelte sager. Vi vil gerne bringe hinandens viden og erfaring i spil og holder os ajour med udvikling på området via oplæg fra både interne og eksterne parter.

Du skal også være med til at styrke og udvikle det faglige miljø, ligesom vi løbende vil matche sager til din udvikling og interesser. Vi har stor fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdstid og -opgaver, og vi har mulighed for hjemmearbejde.

Kan bevare overblik og bearbejde kompliceret materiale
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund fx indenfor jura eller økonomi. Det er væsentligt, at du har en tværfaglig tilgang til området, og det er derfor en fordel, hvis du både besidder juridisk såvel som økonomisk forståelse. Arbejdsmæssig erfaring med transfer pricing området er en fordel, men ikke et krav.

Du har en åben tilgang og lyst til at udvikle dig inden for området. Du sætter pris på et stærkt fagligt fællesskab og vægter en uformel tone, hvor du også selv bidrager med et godt humør. Det er derudover vigtigt, at du:

  • har en stringent, metodisk tilgang til problemløsning
  • evner at skabe og bevare overblik over omfattende og kompliceret materiale
  • kan bevare fokus og sætte dig delmål i forbindelse med behandling af principielle problemstillinger

  • arbejder drifts- og samarbejdsorienteret
  • altid sikrer den rette kvalitet til rette tid og
  • kan kommunikere klart både i skrift og tale.

Om Skatteankestyrelsen
Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed, hvor vi behandler klager over skatteforvaltningens afgørelser på skatte- og vurderingsområdet. Vi vægter en effektiv og ensartet klagebehandling af høj kvalitet, hvor faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn er nøgleord for vores opgaveløsning. Vi er godt 500 ansatte i styrelsen, og sammen sikrer vi retssikkerhed via en kompetent og uafhængig behandling af klager.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 1. september 2021 kl. 09.00. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte fagkoordinator Klaus Uhre på telefon 3376 0787.

Der anvendes test i ansættelsesprocessen.

Tiltrædelse snarest muligt eller per 1. november 2021 og ansættelse efter gældende overenskomst. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Strandboulevarden 89, 1. sal, 2100 København Ø.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Onsdag den 01. september 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Executive Assistant to Vice President and Senior Directors (maternity cover)Fixed Term Contract until March 2025Location: Copenhagen, Maersk HQCompany Overview:Maersk .
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København SV

    Vil du være med til at sikre en tryg og smidig genhusning af beboere? Er du serviceminded og god til at tale med forskellige mennesker og vil du være med til at gøre en forskel? Så er dét lige dig .
    • Administrativ medarbejder
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1