Sagsbehandlere til Skatteankestyrelsen i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at arbejde med skatteret i en uafhængig klageinstans, og har du eventuel erfaring med subjektiv skattepligt? Motiveres du af at arbejde i et stærkt fagligt miljø med selvstændigt ansvar, fokus på resultater og godt kollegaskab? Så er du måske én af de nye medarbejdere, vi søger.

Omsæt skatteretten til praksis
I Skatteankestyrelsen i København behandler vi blandt andet sager inden for skat, moms, afgifter og vurdering af fast ejendom.

Du kan være med til at løfte denne opgave, da vi nu søger nye kolleger til 4. kontor på vores Vesterportlokation, som blandt andet behandler klager over afgørelser vedrørende subjektiv skattepligt, der er truffet i Skattestyrelsen som første instans.

Du får selvstændigt ansvar for dine opgaver og mulighed for at fordybe dig i sagsbehandlingen.
En typisk sag vil bestå i, at du sikrer oplysning af sagen, udarbejder udkast til afgørelse, og at du holder møde med klageren og rådgiveren på vegne af Skatteankestyrelsen. Du vil også være referent for Landsskatteretten i retsmødesager. Du får en unik mulighed for at arbejde med skatteretten, og samtidig vil du kunne udvikle dine kompetencer inden for den juridiske metode, forvaltningsret og skatteproces. Du får også ansvar for at sikre et smidigt og effektivt sagsforløb i god dialog med klageren og/eller dennes repræsentant.

Vores sager indeholder ofte komplicerede, juridiske vurderinger. Hvis dette motiverer dig, så står vi til gengæld klar med engagerede kolleger, der deler ud af deres viden og giver dig den sparring og oplæring, der er nødvendig.

Vores kerneopgave kræver, at vi er kompetente, at vi tager ansvar, og at vi viser fremdrift i opgaven._

Vi kan tilbyde:

  • faglige udfordringer og et godt kollegaskab
  • høj faglighed og løbende samarbejde medforskellige fagkontorer og myndigheder
  • stort ansvar for egne sager, indtil der træffes afgørelse ved fx Landsskatteretten
  • mulighed for faglig udvikling inden for andre klagesagsområder i Skatteankestyrelsen.

”Som sagsbehandler i Skatteankestyrelsen kommer du til at arbejde med komplicerede regelsæt og omfattende praksis, som skal anvendes i konkrete sager for borgere eller virksomheder. Det er derfor vigtigt, at du er både grundig og nysgerrig.” fortæller din nye kollega specialkonsulent Anne Lyngstrøm. Omdrejningspunktet for vores arbejde er retssikkerhed, så borgerne og virksomhederne oplever, at de får en fair behandling i klagesystemet og i sidste ende en korrekt afgørelse.”

Ansvarlig og målorienteret sagsbehandler
Du kan være uddannet cand.jur., cand.merc.jur., eller også har du en diplom- eller masteruddannelse inden for skatte- eller momsretten. Du er gerne erfaren men kan også godt være nyuddannet eller på vej mod din afsluttende eksamen. Det vil være en fordel, hvis du også har interesse for forvaltningsretten og tidligere har arbejdet med sagsbehandling.

Personligt er du struktureret, engageret, og du kan arbejde selvstændigt med dine sager. Vi forventer desuden, at du:

  • kan omsætte din juridiske faglighed til praksis
  • arbejder målstyret og driftsorienteret
  • sikrer den rette kvalitet til rette tid
  • deltager aktivt i faglig sparring og i teamsamarbejdet
  • kan kommunikere klart både i skrift og tale.

Vi er en arbejdsplads, som tager godt imod nye medarbejdere, og vi lægger vægt på god onboarding, oplæring og sparring fra første dag.

Om Skatteankestyrelsen
Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed, der fungerer som sekretariat for Landsskatteretten og de ankenævn, der træffer afgørelse i sagerne. Sammen sikrer vi retssikkerhed med en kompetent og uafhængig behandling af klager.

Vi er til for de borgere og virksomheder, som er uenige i en afgørelse fra skatteforvaltningen. Vi bidrager til at skabe retssikkerhed for borgere og virksomheder, og derfor skal klageprocessen opleves som nem, overskuelig og transparent.

Vi vægter en effektiv og ensartet klagebehandling af høj kvalitet, hvor faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn er nøgleord for vores opgaveløsning. Vi er ca. 500 ansatte i Skatteankestyrelsen.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV, eksamensbevis og evt. relevante referencer via linket ”Søg stillingen” senest 24. oktober 2021. Første samtaler forventes afholdt 1. – 3. november. Anden samtaler forventes afholdt 9. november 2021. Der kan evt. indgå en case eller en logisk test samt personprofil i rekrutteringsprocessen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef for 4. kontor Susanne Nüchel Lawaetz på telefon 7238 7038. Det er også muligt at tale med en sagsbehandler i kontoret. Kontakt os for oplysninger herom, hvis det har din interesse.

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR-partner Vibeke Bak Christensen på telefon 3376 0237.

Forventet tiltrædelse er 1. januar 2022 eller snarest derefter.

Du bliver ansat på overenskomstmæssige vilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Skatteankestyrelsen, Ved Vesterport 6, 4. sal, 1612 København V.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Søndag den 24. oktober 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Er du struktureret, og mestrer du det store overblik? Har du erfaring med ledelsesbetjening, kalenderstyring, journaliseringssystemer og generelle administrative opgaver? Og har du lyst til at arbe..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Executive Assistant to Vice President and Senior Directors (maternity cover)Fixed Term Contract until March 2025Location: Copenhagen, Maersk HQCompany Overview:Maersk .
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1