Rigspolitiet søger en alsidig og serviceminded medarbejder til Ledelsesstøtte og Sikkerhedsgodkendelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

København

Vil du udvikle dig fagligt i en organisation med stor samfundsmæssigt betydning, og kan du arbejde selvstændigt med ledelsesunderstøttelse – også når det går stærkt? Har du en administrativ baggrund, eller kommer du lige fra universitetet? Så er du måske vores nye kollega.

Hos os er to dage sjældent ens
Vi leder efter dig, som er et alsidigt administrativt talent, og som trives med at sikre professionel understøttelse af øverste ledelse i Koncern HR i dagligdagen. Opgaverne i Ledelsesstøtte og Sikkerhedsgodkendelser, som er en del af Koncern HR, spænder bredt dvs. lige fra kopiering og mødeforberedelse til styring og koordinering af henvendelser på tværs af områderne i Rigspolitiet. På daglig basis har du også ansvaret for sektionens funktionspostkasser, herunder at sørge for visitering, koordinering, udarbejdelse af korte svar på henvendelserne m.m. Du indgår dernæst i arbejdet med at planlægge større arrangementer, medarbejderdag, ledelsesseminar m.m. Vi er en sektion med mange ad hoc opgaver og bestillinger, så to dage er aldrig ens. Du skal have lyst til at yde en god service og bistå dine kolleger med forskelligt i dagligdagen.

Dernæst indgår du i arbejdet med at sikre, at sager om værdighedstjek og sikkerhedsgodkendelse sagsbehandles korrekt og effektivt. Sektionen sagsbehandler sager om værdighedstjek af civile medarbejdere i Rigspolitiet. Opgaven indebærer et tæt samarbejde med øvrige områder i Rigspolitiet og PET, der på baggrund af Rigspolitiets indledende sagsbehandling træffer afgørelse om sikkerhedsgodkendelse af de pågældende. Din opgave er at styre og sagsbehandle den daglige sagsportefølge med bl.a. at gennemføre værdighedstjek og sende sager til sikkerhedsgodkendelse. Du vil også skulle rådgive og vejlede bl.a. politikredsene om sikkerhedsgodkendelse på baggrund af Rigspolitiets retningslinjer.

Vores nye kollega

Vi forestiller os, at du enten er kontoruddannet, har en professionsbachelor eller er nyuddannet fra universitetet.

Du kan, eller har lyst til at lære, at løse opgaver med overblik og grundighed. Du arbejder kvalitetsbevidst og tager naturligt ansvar for selvstændigt at planlægge, prioritere og administrere arbejdsopgaverne, så du kommer i mål, selv når deadlines er stramme, og vi har travlt. Du trives i det tværfaglige samarbejde og hjælper gerne der, hvor der er behov, også inden for andre områder end dine primære arbejdsområder.

Det er vigtigt, at du trives med delvist rutineprægede opgaver, men også evner at håndtere skiftende ad hoc arbejdsopgaver. Du ser dit arbejde i et større perspektiv, og giver god service og professionalisme til dine samarbejdspartnere. Som person har du en positiv indstilling og griber selv opgaverne, så din arbejdsdag bliver interessant. Du skal være god til at formulere dig både når kommunikationen er intern eller ud af huset.

Du trives i en stor organisation, som hele tiden påvirkes af politiske beslutninger, og du forstår at tænke og handle ud fra et helhedssyn.

Vi tilbyder
Et job i en spændende og unik organisation, hvor du får:
• En fleksibel arbejdsplads. Vi lægger vægt på at forene familie- og arbejdsliv, hvor du har stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dine arbejdsopgaver, og mulighed for at arbejde fra den adresse, der bedst passer til opgaven
• Et afvekslende arbejde, hvor du kommer rundt i hele organisationen og samarbejder med såvel politiuddannede som kollegaer med mange andre uddannelser
• Et meningsfyldt arbejde, hvor du kan se, at du gør en forskel for politiets arbejde for at skabe tryghed i samfundet
• Mulighed for at sparre med og søge inspiration hos dygtige og engagerede kollegaer

Løn- og ansættelsesvilkår

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.
Vi har adresse på Polititorvet 14, 1780 København V.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt til HEM, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Stine Rysholt, tlf. 23726051.

Ansøgninger sendes via politi.dk, og eventuelle præferencer i forhold til de forskellige ledige stillinger må gerne fremgå af ansøgningen

Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 2, 3 og 4.

Ansøgningsfrist: 7. januar 2024

I politiet arbejder vi alle sammen for tryghed og sikkerhed

I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks i alt 15 politikredse fordelt på 12 kredse i Danmark, politiet i Grønland og på Færøerne samt National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK). I Rigspolitiet udvikler vi strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, politisk betjening, indkøb af politiets udstyr og køretøjer samt HR-opgaver.

Lær os bedre at kende på www.jobipolitiet.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Søndag den 07. januar 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Stilling som faglig sekretær i Byggegruppen i 3F Bygge-, Jord - og Miljøarbejdernes Fagforening København Fagforeningen søger en alsidig og gerne rutineret faglig sekretær til ansættelse i vore..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for at sikre hotelbranchen de bedst mulige vilkår? Er du verdensmester i at skabe den gode samtale? Så har vi et job til dig i 3F København, som vi er sikre på, at du kan levere på. .
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. juni 2024 1