AC-fuldmægtig til Statens Serum Institut

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Interesserer du dig for organisering og styringsaktiviteter i den offentlige sektor? Og har du samtidigt lyst til at specialisere dig og udvikle din viden om, hvordan offentlige organisationer arbejder med at sikre opretholdelse af fortrolighed, integritet og tilgængelighed af organisationens informationer? Så har vi lige nu en ledig stilling i afdelingen for Databeskyttelse og Informationssikkerhed.

Om afdelingen for Databeskyttelse & Informationssikkerhed
I afdelingen for Databeskyttelse og Informationssikkerhed er det vores opgave, at planlægge, gennemføre og følge op på tiltag, der er med til at sikre den nødvendige grad af fortrolighed, integritet og tilgængelighed i forhold til SSI’s forskellige informationer. Det gælder både borgernes følsomme og fortrolige personoplysninger og andre informationer, SSI er ansvarlig for og i besiddelse af.

Derfor understøtter og samarbejder afdelingen med alle de øvrige afdelinger på SSI. Og som ansat i afdelingen vil du derfor få et bredt kendskab til de mange forskellige opgaver, SSI varetager, og hvordan SSI er organiseret.

I afdelingen udarbejder vi bl.a. politikker og procedurer for, hvordan medarbejderne på SSI kan og skal håndtere f.eks. borgernes fortrolige og følsomme oplysninger – både i SSI’s egne it-systemer og i kommunikationen med borgerne. Sådanne politikker og procedurer udarbejdes i tæt samarbejde med de berørte afdelinger på SSI, og du vil derfor møde mange forskellige mennesker, der løser opgaver, som er helt anderledes end det, vi laver i afdelingen for Databeskyttelse og Informationssikkerhed.

Om stillingen
Den høje grad af digitalisering i den offentlige sektor og den hastige teknologiske udvikling betyder, at der i disse år stilles flere og flere krav til offentlige myndigheders håndtering af de informationer og oplysninger om bl.a. borgerne, som myndighederne er i besiddelse af. Det betyder, at der vil være stigende efterspørgsel efter dygtige medarbejdere, som har erfaring med og interesserer sig for databeskyttelse og informationssikkerhed.

Som fuldmægtig hos os vil du blive oplært i de krav og standarder, offentlige myndigheder skal leve op til indenfor informationssikkerhed og du vil få erfaring med, hvordan de krav og standarder oversættes og masseres ind i en stor og kompleks organisation som Statens Serum Institut. Vi lover dig, at du får en god oplæring, en stejl læringskurve og skulle du en dag få lyst til at tage et nyt skridt i din karriere, vil du gå herfra med en viden og erfaring, som du kan gøre brug af mange andre steder i såvel den offentlige- som den private sektor.

Din profil
Vi forudsætter ikke, at du i forvejen er ekspert i de krav, SSI som offentlig myndighed skal leve op til, men vi lægger vægt på, at du er engageret og videbegærlig og er indstillet på, at lære noget nyt.

Hvis du i forvejen interesserer dig for organisering og hvordan organisationer fungerer, hvem der beslutter hvad, på hvilke niveauer, og hvordan man i et let og forståeligt sprog kan formidle og oversætte krav og retningslinjer til kollegaer med en anden faglighed end dig selv, så er du med stor sandsynlighed den kandidat, vi lige nu har i søgelyset.

Vi søger en fuldmægtig til afdelingen for Databeskyttelse og Informationssikkerhed. Vi forestiller os, at du har en samfundsvidenskabelig uddannelse som f.eks. cand.scient.pol, cand.scient.adm, cand.jur. el.lign. Vi forestiller os, at du måske har et-tre års erhvervserfaring, hvor erfaring fra en statslig myndighed vil være et plus. Vi lægger vægt på, at du skriver godt, sætter en ære i at levere et gennemarbejdet produkt, har en åben og anerkendende indstilling til andre mennesker og arbejder systematisk og struktureret med dine opgaver.

Vi tilbyder
Vi er et hold af søde og engagerede kollegaer, der består af 11 databeskyttelsesjurister og tre informationssikkerhedsfolk.

I afdelingen lægger vi vægt på en uformel omgangstone og en stærk holdånd og vores mål er at blive set og anerkendt som en pragmatisk samarbejdspartner for resten af Statens Serum Institut.

SSI er en fleksibel arbejdsplads med en 37 timers arbejdsuge inkl. betalt frokostpause, flekstidsaftale samt mulighed for hjemmearbejdsdage. SSI er centralt beliggende i København med nem adgang til offentlig transport og gratis parkering.

Herudover har SSI en velfungerende personaleforening og idrætsforening, fredagsbar og sociale arrangementer. Campusområdet rummer endda både tennisbaner og børneinstitution.

Om ansættelsesforhold
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Akademikernes Centralorganisation og Finansministeriet. Din lønindplacering vil afhænge af anciennitet og kvalifikationer.

Forventet opstart er d. 1. marts 2024.

Kontakt os gerne
Du kan få mere at vide om stillingen ved at ringe til afdelingschef, Lisa Bredgaard på tlf. 5124 6202 eller informationssikkerhedskoordinator Vibe Lundahl på tlf. 3268 3282.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 2 og 3 2024. Du kan læse mere om os på www.ssi.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Mandag den 08. januar 2024

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Floor Manager - Flagship Store

    Fri kontakt
    Floor Manager - København. Profil Optik åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt ved Nørreport i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København S over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. oktober 2024 82
30. september 2024 83
29. september 2024 82
28. september 2024 81
27. september 2024 83
26. september 2024 80
25. september 2024 75
24. september 2024 74
23. september 2024 74
22. september 2024 77
21. september 2024 76
20. september 2024 78
19. september 2024 77
18. september 2024 74
17. september 2024 71
16. september 2024 75
15. september 2024 71
14. september 2024 70
13. september 2024 69
12. september 2024 70
11. september 2024 66
10. september 2024 67
9. september 2024 67
8. september 2024 68
7. september 2024 68
6. september 2024 72
5. september 2024 71
4. september 2024 72
3. september 2024 70
2. september 2024 74
1. september 2024 78