Har du det sorte bælte i vagtplanlægning, og er du god til at skabe relationer?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørre Asmindrup

Er vagtplaner det bedste du ved, og kan du få dem til at gå op i en højere helhed, med både medarbejderinddragelse og et skarpt blik for de overenskomstmæssige regler? Så har vi et rigtig spændende fuldtidsjob som vagtplanlægger ledigt med en ugentlig hjemmearbejdsdag.

Hvem er vi? Tjørnehøj er et privat bosted for mennesker med psykiske udfordringer, og ofte også et forbrug af rusmidler. Vores 21 beboere er mennesker med håb og drømme som alle andre, men i komplicerede livssituationer. Vi bor i skønne omgivelser i Nørre Asmindrup, 25 minutters kørsel fra Holbæk. Vores bosted er opdelt i to enheder, en voksenenhed og en ungeenhed. Vi er 60 engagerede kollegaer, som sammen med vores beboere glæder os til at byde dig velkommen.

I stillingen som vagtplanlægger på Tjørnehøj, er det dig, der sørger for, at vagtplanen går op i en højere helhed. Både i det store billede, når vagtplanen skal udarbejdes med hensyn til både drift og medarbejdertilfredshed. Derudover bliver det i dagligdagen din opgave at koordinere og registrere byt og ændringer i vagtplanerne, registrere sygdoms- og feriedækning, samt opdatere grundplaner.

Sidst, men ikke mindst, bliver det også din opgave at sørge for vagtplaner til vores nye kollegaer.

Vejen til stillingen kan være forskellige, men vi forestiller os, at du kommer fra en stilling som vagtplanlægger og har minimum 2-3 års erfaring med vagtplanlægning. Meget gerne i Tamigo, som er vores vagtplanssystem.

Derudover ser vi gerne, at:

· du besidder stor systemforståelse. Måske har du det sorte bælte i Tamigo eller et andet vagtplanssystem

· du er erfaren bruger af Excel

· du har du har kendskab til overenskomst og lovgivningen inden for vores område (aktuel landsoverenskomst for opholdssteder og botilbud)

· du har kendskab til ferielovgivningen og arbejdstidsregler

· du eventuelt har en social - eller sundhedsfaglig baggrund og dermed erfaring inden for vores område. Eller at du har erfaring med at lave vagtplaner fra en lignende virksomhed

Derudover stortrives du med at lave vagtplaner, og du har flair for planlægning, som med din grundighed, systematik og dit overblik får vagtplanen til at gå op samtidig med, at vi overholder gældende regler for arbejdstilrettelæggelse og overenskomster.

Som kollega vil du blive Tjørnehøjs to go to person, når det kommer til vagtplaner. Derfor er det vigtigt, at du er relationsskabende, imødekommende og hjælpsom, når dine kollegaer kommer forbi, og har brug for hjælp til at få byttet en vagt, eller har spørgsmål til deres skema.

Dit menneskesyn er som vores præget af en stor tro på mennesker, uanset historie og livssituation, og du er bevidst om, at de relationer du bygger op skabes gennem den respekt og tillid, du udøver. Derudover er det vigtigt, at du kan se dig selv arbejde på et bosted, hvor de mennesker der bor her, har forskellige reaktioner på det liv, de har levet.

Det tilbyder vi dig:

Vi vægter din trivsel højt, og vi vil gøre os meget umage for, at du fra første dag føler dig velkommen på Tjørnehøj. Du vil blive en del af Team Tjørnehøj, som består af vores koordinatorer og faglige ledere. I dagligdagen vil du referere til bostedets leder Rikke Lindahl Hansen. Du kan læse om Rikke her:

https://www.linkedin.com/in/rikke-lindahl-hansen-47747097/

Derudover kan du se frem til:

  • en ugentlig hjemmearbejdsdag
  • attraktiv individuelt forhandlet løn samt pensionsordning og sundhedsforsikring
  • en administrativ stilling med stor fleksibilitet
  • at blive en del af et involverende fagligt miljø, hvor både det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø har høj prioritet
  • løbende uddannelse

Hvis du er vores nye vagtplanlægger, så skynd dig at sende dit CV og en kort motiveret ansøgning. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt.

Vi indkalder løbende til samtale.

Skulle du have spørgsmål til stillingen, så er du meget velkommen til at kontakte:

Bosteds leder Rikke på telefonnummer 41722424

Socialfaglig leder Nadia på telefonnummer 31910568 eller

Sundhedsfaglig leder Trine på telefonnummer 41722426

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørre Asmindrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Nørre Asmindrup
  • Torsdag den 10. november 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Slagelse

    En af vores lægesekretærer er gået på pension og vi søger derfor en ny kollega til vores Distriktspsykiatri. Der er tale om en fuldtidsstilling, men vi imødekommer gerne en deltidsansættelse såfrem..
    • Administrativ medarbejder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Roskilde

    Kære sygeplejerske Vi er 23 sygeplejersker, 12 social- og sundhedsassistenter, 6 faste timeafløsere ansat på Nefrologisk sengeafsnit. Vi har et unikt fællesskab og brænder for at yde den bedste..
    • Administrativ medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Roskilde

    Psykiatrien er sat på dagsordenen.. Vi er et psykiatrisk sengeafsnit, som er en del af et bredt fagligt miljø på et Universitetssygehus. Vi ønsker at arbejde med Recovery i ordets fornemmeste .
    • Administrativ medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Kalundborg

    Do you have a talent for delivering exceptional administrative support? Are you interested in joining an ambitious team? We have an open position for a Personal Assistant to the Corporate Vice Pres..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Nørre Asmindrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Nørre Asmindrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Nørre Asmindrup over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0