Direktionsassistent til bestyrelsesrelateret arbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

I North Media A/S er vi strukturerede, kvalitetsbevidste og har orden i sagerne. Har du stor lyst til at blive involveret i bestyrelsesrelateret arbejde i en børsnoteret koncern? Har du relevant erfaring fra en tilsvarende funktion, og er du klar til at afprøve dine færdigheder i dit næste udviklende job? Så er du måske vores nye kontorassistent til North Medias direktionssekretariat.

North Media A/S er en børsnoteret koncern, der skaber og udvikler volumenforretninger med fokus på platforme og services, der gør hverdagen lettere for de danske forbrugere. Vi søger en ansvarlig og struktureret kontorassistent til administrativt kontorarbejde, der knytter sig til bestyrelsens og koncerndirektionens virke i North Media koncernen.

Om Jobbet

Du vil indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger i North Medias direktionssekretariat, og dine arbejdsopgaver vil afspejle de aktiviteter, som er aktuelle for bestyrelsen og koncerndirektionen i løbet af året samt de projekter, som prioriteres løbende. Dine primære arbejdsområder vil være:

  • Forberede og færdiggøre materialer i Word, Powerpoint og Adobe PDF i forbindelse med møder, projekter og rapporter
  • Kalenderstyring og mødereferater for bestyrelse og koncerndirektion
  • Udarbejdelse af tids- og aktivitetsplaner og løbende opfølgning herpå
  • Videreudvikle, teste, opdatere og vedligeholde North Media Koncernens website.
  • Forestå den praktiske håndtering af insiderlister og udsendelse af selskabsmeddelelser samt opdatere materialer og arbejde i forskellige administrative IT-systemer relateret til bestyrelsens arbejde
  • Forefaldende kontoropgaver, som eksempelvis koordinering af og forberedelse til møder, korrekturlæsning, arkiverings- og printopgaver etc.

Om os

Du bliver en del af en ambitiøs og fremadskuende virksomhed, der er midt i en rivende udvikling. Arbejdsstedet er i vores kontormiljø i Søborg tæt ved Gladsaxe trafikplads. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med pension og sundhedsforsikring. Vi har ordentlige arbejdsforhold, en lækker frokostordning, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse sociale arrangementer.

North Media – vi leverer kunder til vores kunder. Vi har i mere end 50 år effektivt drevet innovative virksomheder, som er førende på sine forretningsområder i Danmark. Vores hovedkontor ligger i Søborg, hvor vi deler lokaler med vores datterselskaber Ofir og Bekey. Du kan læse mere om vores virksomhed og spændende forretningsområder på www.northmedia.dk.

Om dig

Du evner at bevare overblikket i en hverdag med mange forskelligartede arbejdsopgaver, hvor du løser dine opgaver effektivt og med en høj kvalitet. Du arbejder struktureret og grundigt og har øje for vigtige detaljer i dit arbejde. Med din erfaring fra en tilsvarende stilling eller fra en advokatvirksomhed er du klar til at bidrage aktivt til direktionssekretariatet i en børsnoteret virksomhed. Som person forventer vi, at du:

  • Udviser selvstændighed og ansvarlighed
  • Af natur er serviceminded, imødekommende og samarbejdsorienteret

  • Er fleksibel i forhold til at kunne løse opgaver med kort varsel
  • Sætter pris på en arbejdsdag, der byder på stor variation og mange henvendelser, herunder også afbrydelser
  • Passer ind i et uhøjtideligt miljø og har et godt humør, der også bevares i pressede situationer

Din ansøgning

Har vi vakt din interesse, så send dit CV og en motiveret ansøgning i dag. Vi afholder samtaler i løbet af september måned med tiltrædelse hurtigst muligt. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Leder af Direktionssekretariatet Anne Malling Hansen på telefon 2235 2287 og mail: [email protected].

Mød en kommende kollega
"Ordentlighed og grundighed er kendetegnet ved vores arbejde i North Media. Det er et godt og ordentligt sted med respekt for den enkelte medarbejder. Mit arbejde er meget tillidsfuldt og der er en gensidig tillid til, at arbejdet, vi udfører, lever op til den kvalitet, vi ønsker og har. Selvom vi har hver vores ansvarsområder, er vi afhængige af hinanden og hjælper hinanden i løsningen af forskellige opgaver. Det er super vigtigt arbejde vi laver, som er med at skabe de bedst mulige rammer for bestyrelsen og direktørerne, og det giver en høj grad af mening i arbejdet. Og så sker der hele tiden noget i koncernen med rig mulighed for personlig udvikling - jeg har oplevet på kort tid at have fået væsentlig flere og vigtigere opgaver. Hvis du gerne vil have mere ansvar og gør opmærksom på det, så får du lov."

- Carina Bülow Hinrichsen, Kontorassistent

Se mere på vores ansøgersite: https://northmedia.ofir.com



Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b248c8e5)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Søborg
  • Mandag den 21. november 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for et organiseret arbejdsmarked, hvor ordnede arbejdsforhold og godt samarbejde går hånd i hånd? Og drømmer du om at være med til at gøre en forskel på det grønne område? Der er i d..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 6
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 3
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 4
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 5
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 4
5. juni 2024 6