Administrativ medarbejder til Staben, Teknik og Miljø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønderborg

Administrativ medarbejder med PA opgaver til Staben i Teknik- og Miljøforvaltningen, Sønderborg Kommune

Kan du navigere i spændingsfeltet mellem politik og administration samt håndtere en bred og varieret opgaveportefølje, der blandt andet indeholder administrativ understøttelse af forvaltningens direktør, så er det dig, vi søger til Staben i Teknik- og Miljøforvaltningen.

Teknik og Miljøforvaltningen er en udviklingsorienteret forvaltning med et højt tempo. I Staben løser vi opgaver for hele forvaltningen, og vi fokuserer på at levere et højt serviceniveau med stor kvalitet i vores opgaveløsning. Dette fordrer, at du er fleksibel og villig til - når behovet opstår - at yde en ekstra indsats.

Du vil desuden i stillingen få indsigt i fortrolige oplysninger. Derfor skal du til alle tider kunne agere situationsbevidst og være loyal.

Dine primære opgaver

  • Sekretariatsbetjening af direktør og forvaltningens chefgruppe – dvs. mødebookning, kalenderstyring og mødeforberedelse
  • Opfølgning og koordinering af borgerhenvendelser
  • Administrativ understøttelse af og deltagelse i borgermøder – herunder tovholder på den praktiske del af drejebog for borgermøder
  • Administrative opgaver såsom dagsordensproduktion, overblik over forvaltningens ferieregistreringer, udarbejdelse af lønaftaler samt fakturabetaling
  • Øvrige ad hoc administrative opgaver

I det daglige arbejde understøtter Staben direktøren og ledelsesniveauet i forvaltningen, og er ofte i tæt dialog med dem. Samtidig understøtter vi som Stab også opgaver og projekter på tværs af hele forvaltningen.

Din baggrund og kompetencer

Har du erfaring med sekretariatsopgaver og ledelsesbetjening fra en tidligere stilling, har du arbejdet i en central funktion med koordinering på tværs, eller har du været PA på toplederniveau, vil det være en stor fordel i stillingen.

Desuden søger vi en person der

  • trives med en bred og forskelligartet opgaveportefølje
  • kan arbejde struktureret, løsningsorienteret og selvstændigt med egne opgaver
  • er kvalitetsbevidst og bruger et helhedsorienteret perspektiv i opgaveløsningen
  • har evnen til at forholde sig kritisk til såvel mødestyring og interne samt eksterne henvendelser
  • er nærværende, nysgerrig og positiv i opgaveløsningen med samarbejdspartnere
  • er loyal og fleksibel i forhold til både opgaver og arbejdstider
  • kan danne relationer på tværs af opgaver, personligheder og situationer
  • har stor selvdisciplin og fokus på at levere resultater

For at lykkes i stillingen er det vigtigt, at du får skabt gode relationer på tværs af Teknik og Miljø forvaltningen og i kommunen som helhed. Blandt andet derfor vil det være af stor værdi, at du har viden om, hvorledes en kommunal forvaltning fungerer.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig et job i en engageret stabsfunktion, der spiller en central rolle i en travl, udviklingsorienteret forvaltning. Staben understøtter, servicerer og udfører centrale tværgående opgaver i forvaltningen ud fra en helhedsorienteret tilgang til opgaveløsningen. Vi sætter stor værdi i at være professionelle, imødekommende og synlige samarbejdspartnere, der på en gang er handlingsorienteret og garant for høj kvalitet. Vi lægger stor vægt på at levere personlig service til direktør, ledergruppe og alle vores kolleger i forvaltningen. Vi arbejder i det daglige meget selvstændigt med vores opgaver, men vi vægter også det gode samarbejde både i Staben og på tværs af hele Teknik- og Miljøforvaltningen.

Vi er i alt otte kolleger - syv medarbejdere og en stabschef. Vi varetager opgaver inden for økonomi og analyse, udvalgsbetjening og dagsordensproduktion til politiske udvalg, HR og arbejdsmiljø, sekretariatsbetjening og administrative opgaver. I det daglige vil dine kolleger i Staben være dine sparringspartnere, men du vil også samarbejde med kolleger fra hele forvaltningen og ind i mellem også med kolleger i kommunens øvrige forvaltninger.

Du refererer i stillingen til stabschefen.

Vores arbejdsplads er placeret i Sønderborg centrum på Sønderborg Rådhus.

Løn og ansættelsesforhold

Du ansættes i en 32 timers stilling med mulighed for at hæve timetal på sigt. Du aflønnes i henhold til aftale mellem relevant faglig organisation og Sønderborg Kommune.

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Stabschef Kathrine Klærke på mobil eller mail. Ansøgningen skal sendes elektronisk senest den 12. januar. Klik på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning, CV og relevante bilag. Samtaler afholdes den 17. januar 2022. Tiltrædelse den 1. marts, alternativt efter aftale.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d9bf2b46)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Sønderborg
  • Onsdag den 12. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Sønderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Sønderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Sønderborg over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 4