Administrativ leder til [xxxxx] i Solrød Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

Er du god til at tage ansvar, har sans for detaljen og lyst til blive en del af lederteamet i Børn og Unge Rådgivningen? Så er du måske vores nye leder af områdets administrative team.

Børn og Unge Rådgivningen i Solrød Kommune søger en administrativ leder til en nøglefunktion i afdelingens administrative team.

Børn og Unge Rådgivningen (BUR) omfatter en administration, en mindre stab og 5 afsnit; Familieafsnittet, PPR, Sundhedstjenesten og Væksthuset. Vi er i alt ca. 100 ansatte heraf 5 afsnitsledere og chefen for hele BUR.

Administrationen omfatter 4 administrative medarbejdere. Teamet dækker en bred vifte af administrative opgaver både inden for de enkelte fagområder og af mere overordnet karakter. Lederen af administrationen indgår i Børn og Unge Rådgivningens ledergruppe og refererer til chefen for Børn og Unge Rådgivningen.

Solrød Kommune har en udpræget decentralisering. Der er derfor store forventninger til løsning af de administrative opgaver i Børn og Unge Rådgivningen. Vi lægger i kommunen vægt på løbende at få udviklet og forenklet arbejdsgange, som sikrer effektiv ressourceanvendelse og samtidig understøtter det tværfaglige samarbejde.

Som administrativ leder har du en selvstændig opgaveportefølje og indgår som en vigtig del af en engageret og relativ ny ledergruppe, som glæder sig meget til at få en ny kollega og sparringspartner. Det administrative team består af såvel erfarne som nye medarbejdere, som er fagligt skarpe inden for deres områder, trives med hinanden og som er gode til at få enderne til at nå sammen - også når der er travlt. Du vil alt i alt blive en del af et miljø, som er præget af gode snakke, hvor der er højt til loftet, og hvor arbejdet er meningsfuldt.

Dine opgaver vil blandt andet være:
  • Personaleadministration, herunder hører såvel det praktiske i forhold til nyansættelser, lønaftaler, flexopgørelser mv samt de løbende administrative opgaver, som knytter sig til personaleadministration og som ikke måtte være placeret hos andre i teamet.
  • At få skabt dig et godt overblik over/ indblik i administrationstemaets opgaveportefølje og bidrage til den løbende prioritering af opgaverne. Du skal løbende sikre, at administrationen får løftet de opgaver, der er. Opgaver som understøtter driften i Børn og Unge Rådgivningen.
  • Personaleledelse af teamet, herunder afholdelse af MUS/GRUS.
  • At være tovholder ved budgetopfølgning i Børn og Unge Rådgivningen og bistå med løbende opfølgning på Børn og Unge Rådgivningens samlede budget i tæt samarbejde resten af teamet. Det er vigtigt, at du har viden om eller mod på at arbejde med kontering, budgetter og opfølgning heraf i samarbejde med kommunens økonomikonsulent. Dette ikke mindst på personaleområdet, som vil være din selvstændige opgave.
  • At være tovholder for udvikling af relevante tiltag, som skal understøtte en samlet Børn og Unge Rådgivning. Senest er der eksempelvis arbejdet med onboarding koncept for nye medarbejdere.
  • Ved behov, med teamets hjælp, at bistå dine lederkollegaer og chefen for Børn og Unge Rådgivningen med planlægning, koordinering, udarbejdelse og udsendelse af dagsordner, når der skal afholdes større møder i BUR. Du vil herunder være referent og tovholder ift. MED.
  • Webredaktøropgaver og herunder tovholderfunktion for etablering af en ny fælles platform på intranettet, hvor relevant information og arbejdsgange skal placeres.
  • At være back-up på relevante opgaver i administrationsteamet ved behov.


Vi forventer, at du har viden om eller gerne vil sætte dig ind i børn- og ungeområdet:
  • Har relevant administrativ uddannelse og nogle års erfaring med en eller flere af de nævnte opgaver.
  • Er initiativrig, ansvarlig, udadvendt, udviklingsorienteret, nysgerrig og struktureret.
  • Har lyst til at arbejde med ledelse af en mindre faggruppe og samtidig indgå i den samlede faglige og strategiske ledelse af en Børn og Unge Rådgivning, som er i gang med mange spændende nye udviklingstiltag. Det er ikke en forudsætning, at du er leder i dag, men det er vigtigt, at du har lyst til at prøve det af, og at du i din nuværende beskæftigelse er vant til at tage teten og har erfaring med at være tovholder på forskellige tiltag.
  • Har erfaring med eller flair for at sætte dig ind i opgaver relateret til personaleadministration, økonomi og bogføring.
  • Har erfaring med og flair for anvendelse af ESDH systemer.
  • Er lyttende, nærværende, samarbejdende, serviceminded og imødekommende.


Ansøgningsfrist torsdag den 22. september 2022. Samtaler afholdes mandag den 26. september (formiddag) og onsdag den 28. september (formiddag). Det forventes, at der afholdes 2 samtaler. 2. samtale vil finde sted torsdag den 29. september 2002. Forventet tiltrædelse 1. november 2022.

Stillingen er 37 timer.

Du er meget velkommen til at kontakte chef for Børn og Unge Rådgivningen Helle Østergaard Stisen på tlf. 24 75 81 87 eller via mail [email protected].

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Solrød Strand
  • Torsdag den 22. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Solrød Strand over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2