Proaktiv kollega med lyst til myndighedsarbejde, kommunikation og samarbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

Har du lyst til et spændende job med variation, spændende opgaver, et stort ansvar og gode kolleger? Vil du være med til at opretholde kommunens høje standard på vejene, trods store gravearbejder i disse år med udrulning af fibernet og fjernvarme til den grønne omstilling. Brænder du for trafik, veje og dialog med entreprenører og borgere, så kan du sagtens være vores nye kollega til stillingen i team Vej og GIS i Solrød Kommune.

Alsidigt job med stor personlig frihed og faglig tyngde Vores gode kollega gennem 14 år har fundet arbejde tættere på hjemmet, og derfor søger vi en ny kollega til at medvirke til, at løse vores opgaver inden for infrastruktur, vej og trafik, herunder særligt udstedelse af digitale gravetilladelser og efterfølgende sikre korrekt retablering i marken. Vi søger en trafikmedarbejder, som både har interesse for digitale værktøjer i opgaveløsningen, og har kreative evner til at løse udfordringer i samspil med entreprenører, os andre, og samarbejdspartnere i øvrigt, for at finde frem til de bedste løsninger.

Dine opgaver vil overvejende være:
  • Håndtering af ansøgte gravetilladelser og rådighedssager i Vejman.dk
  • Borgerhenvendelser, bl.a. via dialogværktøjet, Geonote (LE34)
  • Myndighedsudøvelse, herunder tilsyn 'i marken' ifm. færdigmeldinger


Vi forestiller os, at du:
  • Er engageret, har en naturlig myndighed, og har ambitioner om faglig og personlig udvikling
  • Har kendskab til entreprenørbranchen, eller har anden relevant faglig fundering
  • Har gode kommunikationsevner, både skriftligt og mundtligt
  • Har lyst til og flair for samarbejde og borgerkontakt gennem en dialogbaseret tilgang
  • Er proaktiv, og kan arbejde såvel selvstændigt, som tage andre med på råd, eller indgå i en opgaveløsning i en projektorganisering
  • Har kørekort til kategori B


Du trives bedst med frihed under ansvar og har en lyst til at præge denne udvikling i afdelingen. Du sikrer en kompetent og effektiv projektafvikling, og det er vigtigt, at du brænder for tværfagligt samarbejde, vi er bedst i fællesskab.

Om os
Stillingen er tilknyttet Teknik og Miljø, hvor vi er ca. 70 medarbejdere fordelt på 5 forskellige teams med hver deres faglige ansvarsområde. I Vej og GIS får du kolleger med vidt forskellig faglig baggrund, og kompetencerne spænder over områder som kontraktholder på vej- og parkdrift, trafiksikkerhed og glatførebekæmpelse, samt vejmyndighed, vej- og stiprojektering, matrikulering, klimatilpasning, vedligehold af broer og bygværker, borgerinddragelse, byfornyelse etc.

Du vil opleve et innovativt miljø, hvor vi respekterer hinandens forskellige fagligheder og baggrunde. Vi videndeler, er tværfagligt engageret og er gode til at hjælpe hinanden med de daglige udfordringer. Hos Vej og GIS er der en konstant udveksling af opgaver og aldrig langt fra tanke til handling. Hos os får du lov til at videreudvikle dig og blive endnu bedre.

Vi er samtidig stolte af vores gode kollegiale miljø, der er baseret på en uformel tone, imødekommenhed og godt humør.

Fleksibel Fredag
I Solrød Kommune prioriterer vi fleksibilitet for medarbejderne. Vi har flextid og Fleksibel Fredag i administrationen. Fleksibel Fredag betyder, at du som medarbejder fra uge til uge selv kan vælge, om du om fredagen vil arbejde på arbejdspladsen, arbejde hjemme eller holde flexfri.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer pr. uge inkl. frokost. Ansættelse sker efter konkret overenskomst. Lønnen fastsættes ud fra kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgning
Send din ansøgning til os hurtigst muligt, ansøgningsfristen er torsdag den 22. september kl. 12:00. Stillingen ønskes om muligt besat pr. 1. november. Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 39.

Hvis du vil vide mere
Du er velkommen til at kontakte leder af team Vej og GIS, Lars Würtz, på telefon 56 18 23 47 eller mobil 29 33 68 09.

Du kan finde mere information om Solrød Kommune på http://www.solrod.dk/.

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Solrød Strand
  • Torsdag den 22. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Solrød Strand over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2