AC-konsulent med interesse for den brede pallette inden for kvalitets- og forbedringsarbejde i sundhedssektoren

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

I Enhed for Kvalitet og Forbedringer søger vi en AC-konsulent, der med et stort drive, gode samarbejdsevner og analytiske kompetencer har lyst til at få erfaring med de mange aspekter inden for det regionale forbedringsarbejde.

Din nye arbejdsplads

Enhed for Kvalitet og Forbedringer er en del af Sundhedsstrategisk Planlægning, som er et tværgående center, der sætter strategisk retning for et fagligt, organisatorisk og økonomisk bæredygtigt sundhedsvæsen i Region Sjælland. Sundhedsstrategisk Planlægning har cirka 90 medarbejdere, der løser en lang række regionale opgaver blandt andet inden for sygehusplanlægning, sundhedsjura, kvalitetsudvikling, Sundhedsplatformen, patientsikkerhed og sygehusbyggeri.

Du vil blive tilknyttet forbedringsarbejdet i de kliniske kvalitetsprogrammer i Enhed for Kvalitet og Forbedringer, der arbejder med kvalitetsudvikling, patientsikkerhed, brugerinddragelse og bæredygtighed. Vi beskæftiger os med regionens kliniske kvalitets- og udviklingsopgaver – både gennem nationale samarbejder og gennem regionens egne kliniske udviklingsprogrammer.

Udover at drive og koordinere de kliniske kvalitetsprogrammer, varetager enheden også opgaver i relation til patientsikkerhed og Det Nationale Kvalitetsprogram herunder tilsynssager, utilsigtede hændelser (UTH), Lærings- og Kvalitetsteams (LKT), Patientrapporterede oplysninger (PRO), Patientansvarlig læge (PAL) og Regionernes Kliniske Kvalitetsprogram (RKKP). Kernen i vores arbejde er, at understøtte de kliniske miljøer i at udvikle den kliniske kvalitet på baggrund af den læring vi får fra data. Vores arbejde udføres gennem involverende processer med de kliniske miljøer, hvor målet er at finde fælles løsninger, der kan bruges på tværs af sektorer, sygehuse og specialer. Alle led i udviklings- og implementeringsarbejdet understøttes af data.

Vi betjener en række fora under den regionale kvalitetsorganisation og varetager en bred vifte af konsulentopgaver. En af vores fornemste opgaver, er derfor at omsætte de nationale kvalitetsdagsordner, til reelle kvalitetsforbedringer, der støtter både kvalitet, patientsikkerhed og bæredygtighed i Region Sjælland.

Enheden er nyetableret ud fra flere tidligere enheder og består af 21 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde.

Dine opgaver
I Enhed for Kvalitet og Forbedringer søger vi fagligt stærke kollegaer, der med afsæt i egen faglighed og opgaveportefølje evner at indgå i og berige de store tværgående opgaveområder, som enheden varetager. Samtidig ønsker vi kollegaer, der kan bidrage væsentligt til at drive komplekse processer i samarbejde med andre.

Dine primære arbejdsopgaver kommer til at vedrøre implementeringen af 72 timers behandlingsansvar i Region Sjælland. Derudover vil din konkrete opgaveportefølje have afhængighed til forløbet i de kliniske kvalitetsprogrammer. Dine opgaver vil således være varierende, men vil både berøre det politiske niveau, administrationen, klinikere og en række andre samarbejdspartnere. Dit fokusområde vil være rettet mod det kliniske forbedrings- og kvalitetsarbejde. Derudover er det væsentligt, at du kan bidrage til vidensdeling af forbedringsarbejdet samt sikre, at vi fortsat lærer fra andre. Du vil således have mulighed for at tilegne dig viden og erfaring inden for mange aspekter inden for både de administrative opgaver og forbedringsarbejde i sundhedssektoren.

Inden for dine arbejdsområder vil du blandt andet skulle arbejde med:

  • Deltagelse i etableringen af 72-timers behandlingsansvar i regionen, i tæt kontakt med klinikken, herunder udviklingsarbejde og implementeringsstøtte
  • Datadrevet forbedringsarbejde, herunder opfølgning på fund fra den nationale kvalitetsmonitorering.
  • Kvalitets- og forbedringsarbejde i tæt kontakt med klinikken, herunder udviklingsarbejde og implementeringsstøtte
  • Udarbejdelse af beslutningsoplæg, redegørelser og analyser i samarbejde med dine kollegaer i enheden
  • Understøtte ledelsesbetjening tæt på den politiske og administrative ledelse

Du skal have mod på at navigere i en organisation, hvor sundhedsfaglighed og politik går hånd i hånd og hvor målet er gode løsninger for regionens patienter.

I dagligdagen vil du være en del af et tæt samarbejde med kollegaerne i enheden og med de andre enheder i Regionshuset, samt kollegaer fra regionens sygehuse.

Din profil

Vi forestiller os at du er forholdsvis nyuddannet med en relevant kandidatuddannelse (fx cand.scient.san.publ., cand.scient.soc., cand.scient.pol. eller cand.scient.adm.). Erfaring fra evt. studiejobs inden for området er en fordel.

Vi forventer at du:

  • Har et stærkt drive og er udadvendt
  • Har gode samarbejdsevner og en imødekommende tilgang til arbejdet og kollegaerne
  • Er stærk i brug af data til udvikling, implementering, opfølgning og organisatorisk læring
  • Har flair for komplekse processer med mange interessenter
  • Har overblik og strategisk mindset
  • Har politisk tæft og forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation
  • Er en dygtig formidler – både skriftligt og mundtligt

Grundlæggende forudsætter arbejdet i Enhed for Kvalitet og Forbedringer både stor grad af selvstændighed og lyst til at samarbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en tidsbegrænset fuldtidsansættelse til og med 2024 og med tiltrædelse senest den 1. marts 2023.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Dit daglige arbejdssted vil være Regionshuset i Sorø, med mulighed for op til to ugentlige hjemmearbejdsdage. Der forekommer også arbejdsdage og mødeaktiviteter på regionens sygehuse.

Der er flextidsordning i Regionshuset.

Ansættelsesforløb

Ansøgningsfristen er den. 19. januar 2023.

Der afholdes ansættelsessamtaler den 24. januar 2023. Der kan indgå en case i ansættelsesforløbet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Funktionschef Malene Egsgaard-Toft


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Sorø
  • Torsdag den 19. januar 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Slagelse

    En af vores lægesekretærer er gået på pension og vi søger derfor en ny kollega til vores Distriktspsykiatri. Der er tale om en fuldtidsstilling, men vi imødekommer gerne en deltidsansættelse såfrem..
    • Administrativ medarbejder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Roskilde

    Kære sygeplejerske Vi er 23 sygeplejersker, 12 social- og sundhedsassistenter, 6 faste timeafløsere ansat på Nefrologisk sengeafsnit. Vi har et unikt fællesskab og brænder for at yde den bedste..
    • Administrativ medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Roskilde

    Psykiatrien er sat på dagsordenen.. Vi er et psykiatrisk sengeafsnit, som er en del af et bredt fagligt miljø på et Universitetssygehus. Vi ønsker at arbejde med Recovery i ordets fornemmeste .
    • Administrativ medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Kalundborg

    Do you have a talent for delivering exceptional administrative support? Are you interested in joining an ambitious team? We have an open position for a Personal Assistant to the Corporate Vice Pres..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Sorø over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4