Kontorassistent til vores hovedkontor i Thisted i moderne og entreprenant fødevarekoncern

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Dragsbæk Gruppen er i vækst og vi søger lige nu en kontorassistent til at styrke administrationen

Vi søger en kompetent og engageret medarbejder til at styrke back-office til vores eksport-salgsteam på hovedkontoret. Vi er en del af en moderne administration, hvor vi løfter i flok og har et tæt samarbejde på tværs, for at understøtte hele værdikæden fra salg og eksport til disponering og produktion i en hurtigt voksende og entreprenant virksomhed, som producerer og leverer bæredygtige fødevarer til det meste af verden.

I back-office til eksportsalg laver vi ordrebehandling, fakturering, fragt, reklamationshåndtering og meget mere. Vi er et lille team med hver vores opgaver, men samarbejder løbende, så vi kan supplere, afløse og udvikle hinanden. Endelig har vi en stor berøringsflade og er løbende i dialog med både salg, indkøb, økonomi samt kolleger på vores fem forskellige produktionssteder, som alle er en del af Dragsbæk Gruppen.

Som kontorassistent får du blandt andet følgende opgaver

  • Fakturering i både Axapta og Navision
  • Ordrebehandling, herunder modtagelse, disponering af varer udfærdigelse af told- og eksportdokumenter, booking af speditører mm.
  • Opdatering af kunde-prislister
  • Pakning og forsendelse af vareprøver
  • Reklamationsregistrering
  • Arkivering
  • Ad hoc

Kontorassistent med mod på en dynamisk hverdag

Vi forventer, at du har minimum 3 års erfaring fra en lignende kontorassistent stilling i en produktionsvirksomhed – ikke nødvendigvis fødevarebranchen, men det er en fordel, hvis du har prøvet kræfter med og trives i et foranderligt miljø med et til tider højt tempo. Din erfaring med eksport og engelsk i skrift og tale er vigtigere end din uddannelse. Du har et solidt IT-kendskab, du er vandt til at jonglere store Excel filer og arbejde med Ax eller andre ERP-systemer.

Som person har du lyst til at være en del af et team, hvor man har selvstændige opgaver, men i høj grad også hjælper hinanden. Du er serviceminded og har en positiv tilgang i en pulserende hverdag. Du er god til at skabe struktur på dit arbejde, har en næse for detaljer og stærk talforståelse. Samtidig formår du at bevare det store overblik. Du udviser ansvarlighed og handlekraft, og spørger hellere en gang for meget og siger det højt, hvis du spotter en mulighed for at optimere og arbejde smartere.

Vi ser frem til at høre fra dig!
I Dragsbæk Gruppen får du et spændende job i en organisation, som er præget af sammenhold og entreprenørskab. Vi har en flad organisation med højt til loftet, og vi fokuserer løbende på kvalitet og udvikling i skøn forening.

Hvis du har spørgsmål til jobbet som kontorassistent, er du velkommen til at ringe til Regnskabsdirektør Maria Bertelsen, tlf.: 9619 4214. Der er ansøgningsfrist d. 24. oktober, men send da straks din ansøgning og cv, hvis vi har fanget din interesse!

En del af Dragsbæk Gruppen i Danmark
Dragsbæk A/S er en velkonsolideret og moderne international fødevarevirksomhed med hovedsæde i Thisted i Nordvestjylland.

Hos Dragsbæk A/S går vi forrest i innovationen og udviklingen af fremtidens bæredygtige fødevarer, og vi deler viden og erfaring med vores kunder for at sikre fremskridt og vækst. Vi har en markant position på det internationale marked for produktion af faste og flydende fedtstoffer, og med næsten 100 års erfaring er vi eksperter inden for vores forretningsområder. Dragsbæk Gruppen består i dag af fem produktionsenheder i Jylland og står blandt andet bag flere velkendte brands indenfor plantebaserede fødevarer, herunder Naturli’. Dragsbæk Gruppen beskæftiger omkring 500 ansatte og eksporterer til mere end 40 lande på verdensplan.

På vores hovedkontor i Thisted er de fleste af koncernens administrative funktioner samlet, herunder salg, eksport, indkøb og økonomi. Der er omkring 30 medarbejdere, som alle bidrager til en virksomhed i rivende udvikling.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Thisted
  • Søndag den 24. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Thisted over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 3
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1