Faglig ledelsesstøtte der kan holde mange bolde i luften

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tranbjerg J

Trives du i en alsidig rolle, hvor dit overblik, din kvalitetssans og dine kommunikative evner udfordres dagligt? Motiveres du af at bruge din faglighed til at understøtte ledelsen i et politisk miljø, samtidigt med at du arbejder med de mange snitflader i organisationen? Så er du måske vores nye ledelsesstøtte.

Afgifter er en afdeling i Skattestyrelsen, der arbejder for at sikre, at virksomhederne betaler korrekte afgifter til tiden. Med ca. 130 medarbejdere fordelt i 7 enheder i Danmark, arbejder vi med 35 forskellige afgiftslove og har ansvar for et provenu på 85 mia. kr. i statskassen.

Du drifter, koordinerer og udvikler i en varieret hverdag
Vi søger en erfaren og engageret ledelsesstøtte, der kan understøtte underdirektøren og den øvrige ledelse i Afgifter, både med din faglighed og din lyst og evne til at koordinere.

Som ledelsesstøtte bliver du en del af et team på fire medarbejdere, der understøtter underdirektøren og de syv ledere i afdelingen Afgifter. Vi håndterer mange forskellige opgaver, der kredser om besvarelse af politiske spørgsmål og øvrige bestillinger, optimering af interne arbejdsprocesser, driftsstyring, kompetenceudvikling samt anden daglig ledelsesstøtte.

Du vil som faglig lederstøtte blive omdrejningspunktet for henvendelser vedr. politiske spørgsmål og høringer omkring love, der vedrører Afgiftsområdet. Det vil være din opgave at koordinere og kvalitetssikre Afgifters besvarelse, på baggrund af input fra medarbejdere og ledere i afdelingen – alt sammen inden for en fastsat deadline, der til tider er kort.

Herudover vil du støtte aktuelle processer og driftsopgaver, der er forankret i enten ledelsesstøtteteamet eller ledergruppen. Eksempelvis følger du op på tværgående opgaver med vores samarbejdspartnere i organisationen eller understøtter faglige fora. Du faciliterer møder og arbejdsgrupper, udarbejder dagsordener, referater mm, og følger op og sikrer at der bliver leveret på de aftalte opgaver.

Der vil løbende være behov for, at du udarbejder notater til brug for beslutninger i ledergruppen om aktuelle udfordringer og forskellige spørgsmål. I den forbindelse søger du proaktivt viden og løsninger i ledelsesstøtteteamet, i Afgifter eller rundt i organisationen.

Dine faglige og personlige kompetencer
Du har en videregående uddannelse, som fx cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.jur. eller en lignende relevant uddannelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en offentlig virksomhed eller lignende stilling og kan begå dig i en politisk styret organisation.

Du trives i en rolle, hvor store dele af dine leverancer skal håndteres inden for korte frister, hvorfor der ikke altid er tid til længerevarende faglig fordybelse.

Det er afgørende for os, at du er udadvendt og opsøgende og har gode samarbejdsevner, da du på daglig basis får et tæt samarbejde i ledelsesteamet og med de 7 enheder i afgifter. Ydermere er vi en del af en stor styrelse, med mange snitflader og netværk der skal opdyrkes og vedligeholdes.

Du formår at skabe struktur og overblik i komplekse opgaver. Ligeledes mestrer du balancen mellem at være servicemindet og holde fast, så opgaverne løses med respekt for faglighed, kvalitet og ofte korte deadlines.

Som holdspiller bidrager du til et godt socialt arbejdsmiljø og løbende videndeling, så vi i teamet på bedste vis kan støtte hinanden og spille hinanden gode. Det er desuden vigtigt, at du trives i en selvstændig rolle, hvor store dele af opgaverne løses på egen hånd.

Fokus på trivsel og faglighed
Som medarbejder i Skattestyrelsen, bliver du del af en organisation med fokus på din trivsel og udvikling. Vi har regulerede forhold ift. overenskomst, et hav af efteruddannelsesmuligheder, effektiv sparring og videndeling, så vi altid er på et højt fagligt niveau. Herudover tilbyder vi en høj grad af selvstændig arbejdstilrettelæggelse, så der er balance mellem arbejde og fritid.

”Du kan se frem til afvekslende opgaver i en stilling, som du hen ad vejen er med til at forme. Du får engagerede og dygtige kolleger, som gerne vil samarbejde og sparre med hinanden.” siger underdirektør Anne Sofie Hedemann, der fortsætter: ”Og du bliver en del af en arbejdsplads, med et godt arbejdsmiljø og som lægger vægt på faglighed, udvikling, trivsel og en uhøjtidelig omgangstone.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, cv og eventuelt yderligere materiale via linket ”Søg stillingen” senest d. 3. marts 2022. Samtaler afholdes løbende. Samtalerne forventes at foregå fysisk på adressen og der kan indgå test i rekrutteringsprocessen. Tiltrædelse 1. maj 2022 eller efter aftale.

Du er velkommen til at kontakte Underdirektør Anne Sofie Hedemann på telefon 72 37 43 77, eller PA Nathalie Praem på telefon 72 37 19 44, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi indhenter straffeattest og referencer i forbindelse med ansættelsesforløbet.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Du ansættes i Afgifter 3 på adressen Slet Parkvej 1-3, 8310 Tranbjerg J. I starten af 2023 flytter enheden til
Lyseng Allé 1, 8270 Højbjerg.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Tranbjerg J.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Tranbjerg J
  • Torsdag den 03. marts 2022

Lignende jobs

  • Spare Parts Coordinator – Aarhus

    Drømmer du om en arbejdsdag med stor kontaktflade og spændende opgaver? Virksomheden og dens muligheder: Denne større virksomhed ved Aarhus nord har i mange år været førende indenfor fremst..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Mødebooker/Account Manager

    Vi tilbyder en enestående mulighed for dig, der vil tage ejerskab over din karriere og arbejde målrettet mod at blive Key Account Manager, hvor du selv booker og afholder møder via Microsoft Teams..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Er du struktureret, detaljeorienteret og brænder du for at servicere kunder? Vi søger en engageret backoffice-medarbejder, hvor du får en central rolle i at sikre, at alt kører på skinner. Bliv en .
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Sagsbehandlere til kontrol af udbytterefusion – Aa...

    Vil du være med til at sikre, at indeholdt udbytteskat bliver tilbagebetalt korrekt, og har du lyst til at være en del af et område med meget stor, politisk bevågenhed Vil du arbejde i Danmarks stø..
    • Administrativ medarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Tranbjerg J

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Tranbjerg J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Tranbjerg J over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0