- Aalborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Pædagogisk afdelingsleder til Mellervangskolen

Vi vil udvikle innovative elever med mod på at begå sig i verden – det kalder vi fremtidens problemløsere. På Mellervangskolen arbejder vi under sloganet: "Skæv, skøn og skabende".
Vil du være en del af vores skønne skole, hvor der er plads til skæve og skabende idéer, tiltag og praksis, så skal du læse videre i dette opslag.
Da en af vores afdelingsledere har fået stillingen som skoleleder på Mellervangskolen, mangler vi nu en ny afdelingsleder til vores ledelsesteam. Vi slår derfor stillingen op som pædagogisk afdelingsleder for vores I-klasser, special DUS samt ledelse af PLC. I-klassen er en specialklasserække med sproglige og kommunikative vanskeligheder.

Mellervangskolen kort fortalt
Mellervangskolen arbejder med en tydelig innovationsprofil, hvor innovation, kreativitet og entreprenørskab skal være en naturlig del af hverdagen. Vi arbejder i høj grad projekt- og emneorienteret i alle fag og gerne på tværs af faggrænserne.
På Mellervangskolen har vi defineret vores fælles kerneopgave og denne er udgangspunktet for vores prioriteringer og vores fokus i den pædagogiske praksis. Kerneopgaven på Mellervangskolen er at skabe et levende miljø for læring, kreativitet og trivsel, hvor børnene får redskaber til at arbejde innovativt og får mod på at begå sig i verden.

Mellervangskolen er en folkeskole med ca. 410 elever og 100 ansatte. Vi er en tosporet skole fra 0.-9. klasse og to specialklasserækker; en for elever med specifikke indlæringsvanskeligheder indenfor sprog og kommunikation samt kontaktklasser for elever indenfor ASF.
Skolen er afdelingsopdelt og der arbejdes med høj grad af selvledelse og ansvar i et forpligtende samarbejde i afdelingerne.
Se mere på https://mellervangskolen.skoleporten.dk/sp , www.mellervangskolen.dk og https://www.facebook.com/mellervangskolen/

Om stillingen som pædagogisk afdelingsleder på Mellervangskolen
Mellervangskolens ledelsesstruktur bygger på tænkningen i leadership pipeline, hvor arbejdsværdier, færdigheder og prioriteter fra Aalborg Kommunes "Learning Pipeline" bruges som fælles referenceramme. Se mere på https://www.nogetathavedeti.dk/learningpipeline

Den pædagogiske afdelingsleder har det ledelsesmæssige ansvar for I-klasserne, PLC og special-DUS og skal derfor fungere som nærmeste leder for lærere og pædagoger i afdelingen.
Der ledes efter mantraet, at beslutninger træffes så tæt på kerneopgaven som muligt. Det kræver, at du kan have det strategiske overblik og modet til distribueret ledelse. Uddelegering og tillid er blandt vores nøgleord.
Med afsæt i vores innovationsprofil arbejder vi altid på, at der skal findes/skabes løsninger, der giver værdi for de problemstillinger, vi møder. Det kræver derfor, at du er modig og vil udfordre vanetænkningen samtidig med, at du selv er klar til at tage arbejdshandskerne på og gå forrest, ved siden af eller bagved afhængig af, hvad situationen kræver. Hvordan kan du relatere dette til din nuværende eller tidligere praksis, hvor du har været med til at udføre eller stå i spidsen for skæve idéer?

Vi vægter det tætte samarbejde og værner om vores kultur. Du skal kunne balancere og agere hensigtsmæssigt afhængig af den kontekst, du står i. Du skal have gode samarbejdsevner, da du skal forvente en stor kontaktflade med mange forskellige typer af samarbejdspartnere –Familiegruppen, PPR, UU, foreninger, erhvervslivet, forældre og mange flere.

Stillingen som pædagogisk afdelingsleder indeholder pt. udelukkende ledelsesopgaver, men der kan på sigt være undervisningsopgaver tilknyttet stillingen. Dette afhænger af skolens udvikling, og de overordnede politiske beslutninger.

Vi forventer at du:
  • Har gennemført eller er villig til at gennemføre en lederuddannelse.
  • Har lyst, vilje og evne til at være med til at stå i spidsen for Mellervangskolens videre udvikling med udgangspunkt i vores kerneopgave
  • Har gode kommunikative evner og kan kommunikere meningsskabende
  • Kan understøtte og udfordre skolens samarbejdskultur – både i ledelsesteamet og i egen afdeling.
  • Er teamspiller, tydelig, robust og engageret samt tænker i helheder
  • Kan beskrive dig selv ud fra vores slogan: "Skæv, skøn og skabende"
    • Skæv – vil og tør se skoleverdenen fra nye og anderledes vinkler, tør afprøve nye tiltag til gavn for elevernes læring og trivsel
    • Skøn – smilende, imødekommende og tillidsvækkende
    • Skabende – tanker og idéer bliver til virkelighed, og effekten kan ses positivt hos eleverne


Du kan forvente:
  • Et tæt samarbejde i skolens ledelsesteam (Skoleleder, fire pædagogiske ledere samt teknisk serviceleder)
  • Et tæt samarbejde med engagerede medarbejdere, der brænder for kerneopgaven
  • Et godt kollegialt sammenhold i en organisation med mange medarbejdere, der værner om arbejdsmiljøet
  • En skole med en kreativ og innovativ tilgang
  • En afvekslende og spændende arbejdsplads med gode fysiske rammer
  • Et uhøjtideligt miljø, hvor vi tør sige "Yes jeg har lavet en fejl!" og hvor vores hverdag er præget af latter, fællesskab og masser af energi.

Da du som ny leder på Mellervangskolen får en meget vigtig og central rolle, vil vi gerne, at du tager kontakt til skolen for en rundvisning og en uformel snak inden ansøgningsfristens udløb. Dette er også muligt i juleferien, dog ikke den 24.-25. december og 1.januar.
Yderligere informationer om skolen kan fås ved henvendelse til skoleleder Kristine Klitgaard Mikkelsen telefon 9982 4303 eller 3199 4303.
Ansøgningsfrist er søndag d. 5. januar 2020. Herefter vil der være 1. samtale torsdag d. 9. januar og 2. samtale onsdag 15. januar. Første arbejdsdag forventes til d. 1. marts 2020 men gerne før.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Forud for ansættelse i stillinger, hvor medarbejderen er i kontakt med børn og unge under 15 år indhentes straffe- og børneattest. Læs mere på http://www.aalborgkommune.dk/attest

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a9d7f89f)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Aalborg Øst
  • Søndag den 05. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2