Videnscenter for Velfærdsteknologi søger en projektkonsulent der skal udvikle bæredygtighed i uddannelserne på Danmar...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Videncenter for Velfærdsteknologi har fra 2022 fået bæredygtighed og grøn omstilling som et nyt indsatsområde. Vi har brug for en projektkonsulent, der kan hjælpe os med at gøre videnscenteret til et kraftcenter for viden og spændende aktiviteter og som kan løfte bæredygtighed ind i uddannelserne på landets social- og sundhedsskoler.

Øget bæredygtighed og grøn omstilling skal tydeliggøres på erhvervsuddannelserne og social- og sundhedsuddannelserne skal bidrage til den grønne omstilling ved udvikling og forankring af viden om og kompetencer til brug for grøn omstilling m.m. Vi søger derfor en person, som kan forene viden om bæredygtighed og grøn omstilling med ideer til, hvordan vi kan gennemføre spændende uddannelsesforløb og skabe materialer til undervisere, elever og medarbejdere i pleje- og omsorgssektoren.

Ud over din viden om bæredygtighed og uddannelse, er du god til at samarbejde med mange interessenter. Du skal kunne samle gode kræfter om grønne og bæredygtige projekter, og du formår at involvere både interne og eksterne parter. Du kommer til at arbejde tæt sammen med kolleger i videncenteret, og du bliver en del af et team, der arbejder med uddannelse, opkvalificering, digitalt undervisningsmateriale og velfærdsteknologi.

Du vil indgå i dette team, hvor dit fokus vil være på bæredygtighed. Når projekter skal udvikles og gennemføres på skolerne, får du en særlig rolle i at koordinere med ledere, undervisere og elever, og du kommer til at inddrage eksterne partnere i kommuner og på andre vidensinstitutioner i projekterne. En del af jobbet er at indsamle og kvalitetssikre data fra eksisterende projekter og omsætte denne viden til konkrete værktøjer for andre partner, der måtte ønske at starte lignende projekter på social- og sundhedsområdet.

Projektkonsulenten vil få ansvar for tre overordnede opgaver i Videnscenteret

Udvikling og igangsættelse af nye aktiviteter omkring grøn omstilling og bæredygtighed

  • indsamle og formidle viden om det at arbejde med bæredygtighed i SOSU og PAU-uddannelserne

  • tage initiativ til at igangsætte aktiviteter og projekter med bæredygtighed som omdrejningspunkt

Koordinering af aktiviteter på Videnscenterets partnerskoler

  • holde styr på de projekter vi deltager i på landets social- og sundhedsuddannelser

  • inddrage ledelse, undervisere og elever i konkrete tiltag på skolerne

Koordinering af samarbejder med eksterne interessenter

  • samarbejde med professionshøjskoler og/eller universiteter
  • indgå i samarbejde med kommuner/sektoren om diverse projekter

Du vil i tæt samarbejde med kollega i Videnscenter for Velfærdsteknologi Østdanmark udarbejde strategier for Videnscentrenes samlede aktivitetsliste inden for bæredygtighed og grøn omstilling.

Vi forventer at:

  • du har en relevant uddannelse
  • du har viden om bæredygtighed og grøn omstilling og at du kan se bæredygtighed ind i SOSU-uddannelserne
  • du har erfaring med projektlederrollen i projekter med flere partnere
  • du har kendskab til erhvervsuddannelser (social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper og pædagogisk assistent)
  • du udviser en høj grad af ansvarsbevidsthed og evner at have ansvar for mange opgaver samtidig

Du kommer til at arbejde på tværs af flere organisationer, så det er vigtigt at du trives med dette og er vedholdende på den gode måde i forhold til at sikre fremdrift i dine projekter og opgaver.

Du skal i perioder forvente rejseaktivitet, og det er nødvendigt at du har kørekort for at kunne løse opgaverne.

Videnscenter for Velfærdsteknologi tilbyder:

  • en stilling på gennemsnitlig 37 timer pr. uge
  • et spændende job i et udviklingsorienteret miljø
  • et tæt samarbejde med mange parter

Vi kan garantere et spændende og udfordrende job, som du selv har mulighed for at påvirke. Videnscenteret har en åben, engageret og uformel omgangstone, hvor tillid og arbejdsglæde er vægtet højt.

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er på gennemsnitlig 37 timer pr. uge og ønskes besat snarest eller senest den 1. maj 2022. Ansættelsen er tidsbegrænset med ansættelse frem til 31. december 2024.

Du får arbejdsplads på SOSU Nord, På sporet 8, 9000 Aalborg.

Ansøgningsfrist og yderligere oplysninger

Ansøgningsfrist er onsdag den 16. marts 2022 og ansættelsessamtaler forventes afholdt den 23. marts 2022 på SOSU Nord, Aalborg.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Videnscenterchef Henrik Steenstrup på telefon 2753 7149 / mail: [email protected]

Ansøgningen

Er du interesseret i stillingen, skal du uploade din ansøgning, vedlagt relevante uddannelsesbeviser og CV, via skolens hjemmeside www.sosunord.dk under ledige stillinger.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Om Videnscenter for Velfærdsteknologi

Videnscenter for Velfærdsteknologi (VFV)er etableret i 2017 af Børne- og Undervisningsministeriet og danner en ramme for udvikling for landets 14 SOSU-skoler. Videnscentrenes mål er at understøtte de øvrige skoler i deres arbejde med den digitalisering af uddannelserne og i arbejdet med at udvikle og afprøve nye undervisningsforløb. VFV bidrager dermed til, at alle elever i erhvervsuddannelserne udfordres og bliver så dygtige, som de kan og til, at uddanne elever i erhvervsuddannelserne til at håndtere den teknologiske udvikling og matche de kompetencer, som virksomhederne efterspørger på et digitalt arbejdsmarked. Læs mere på https://videnscenterportalen.dk

Om SOSU Nord

SOSU Nord er én af landets største social- og sundhedsskoler med i alt 250 medarbejdere og ca. 11.200 årlige elever/ kursister. Vores kerneydelse er at uddanne kompetent og kvalificeret personale til hele social- og sundhedssektoren og den pædagogiske sektor. Det er vores mission at uddanne til velfærd i praksis, hvilket betyder at vi vil være det førende lærings- og kompetencecenter for offentlige og private arbejdspladser og enkeltpersoner, og at vi hver dag arbejder på at uddanne fremtidens bedste velfærdsmedarbejdere.

Du kan læse mere om vores skole på www.sosunord.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Aalborg
  • Onsdag den 16. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
18. september 2024 35
17. september 2024 34
16. september 2024 34
15. september 2024 34
14. september 2024 35
13. september 2024 33
12. september 2024 32
11. september 2024 34
10. september 2024 31
9. september 2024 31
8. september 2024 31
7. september 2024 31
6. september 2024 32
5. september 2024 32
4. september 2024 33
3. september 2024 33
2. september 2024 33
1. september 2024 36
31. august 2024 36
30. august 2024 35
29. august 2024 36
28. august 2024 36
27. august 2024 36
26. august 2024 35
25. august 2024 33
24. august 2024 33
23. august 2024 31
22. august 2024 29
21. august 2024 31
20. august 2024 32
19. august 2024 32

Værd at vide når du søger job som afdelingsleder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!