Uddannelsesleder til VIA Byggeri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Vil du være med til at sætte retning og skabe rammerne for uddannelsen af fremtidens bygningskonstruktører, kort- og landmålingsteknikere og byggeteknikere? Brænder du for ledelse, uddannelse og udvikling – og vil du være med til at sætte et aftryk på omverdenen?

Så læs videre her:

Vi har en ambition om at skabe fremragende uddannelser for vores studerende, og vi søger nu en dygtig uddannelsesleder, der med blik for både uddannelse, undervisning og udvikling har lyst til at bidrage til vores videre rejse.

En udfordrende og udviklende lederstilling
VIA Byggeri er en veldrevet uddannelse, der gennem mange år har skabt gode resultater. Der er et godt uddannelsesmiljø for de studerende, ligesom der er dygtige og engagerede medarbejdere, som brænder for faglighed og undervisning.

Med reference til uddannelsesdekanen vil du sammen med ledelsesteamet blive faglig, pædagogisk og økonomisk ansvarlig for en del af uddannelserne på de tre udbudssteder: Holstebro, Horsens og Aarhus. Du får personaleledelsesansvar for ca. 25 medarbejdere.

Opgaven kan kun løses i tæt samspil med ledelsesteamet, medarbejdere, studerende og aftagere, og stiller således krav til samarbejde og gensidig koordinering. Du skal med andre ord have lyst til en ledelsesopgave, hvor der er mange aktører og høj kompleksitet. Samtidig er der spændende udfordringer og gode udviklingsmuligheder, Vi arbejder sammen om at lykkes og vi har en fælles ambition om at skabe relevante uddannelser med højest mulig kvalitet.

Fokus på ledelse og faglig og pædagogisk udvikling
Du skal som uddannelsesleder være med til at drive den faglige udvikling af uddannelserne og deres strategiske fokus. Vi har desuden stort fokus på pædagogiske og didaktiske indsatser, som skal styrke og udvikle undervisningen med fokus på de studerendes læring. Aktuelt arbejder vi med udvikling af professionelle læringsfællesskaber og formulering af strategiske udviklingsplaner for fremtidens byggeriuddannelser. Dit fokus bliver i den sammenhæng, hvordan du sammen med lederteamet og ca. 100 dygtige medarbejdere kan omsætte mål og ambitioner til konkret praksis.

Mulighed for at sætte et tydeligt aftryk
VIA Byggeri giver dig som uddannelsesleder masser af muligheder for at indgå i tværgående ledelsesopgaver både inden for Byggeriuddannelserne, i VIAs samlede aktivitetsområde og i ekstern national og international sammenhæng. Du er i den sammenhæng også selv med til at præge opgaveporteføljen alt efter dine kompetencer og interesser. Med den opslåede stilling udvider vi ledelsesteamet fra 3 til 4 uddannelsesledere.

Forventninger til dig:
Vi søger en erfaren leder gerne med indgående kendskab til uddannelsesledelse. Erfaring fra professionsuddannelserne er ikke et krav, men vil være en stor fordel. Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesbaggrund på kandidat- eller masterniveau gerne suppleret med lederuddannelse.

Vi søger en leder, der kan forandre og udvikle uddannelsen med samtidig fokus på kvalitet og sikker drift. Du er retnings- og rammesættende, delegerende og dialogorienteret og formår at bringe medarbejdernes kompetencer bedst muligt i spil. Derudover er det vigtigt, at du som leder er skarp til at prioritere i opgaverne og bevare overblikket i en til tider travl hverdag.

Det vigtigste for os er, at du har gode samarbejdsevner og formår at indgå i tillidsfulde relationer, hvor vi tager ansvar, flytter grænser og lærer sammen. Du skal trives med en bred kontaktflade og have lyst til en stilling, hvor din indsats gør en vigtig forskel.

Vi lægger vægt på, at du:

  • er en nærværende personaleleder, som gennem klar kommunikation og dialog involverer medarbejderne i udviklingen
  • har erfaring med uddannelsesledelse og er i stand til at motivere en gruppe dygtige og selvstændige vidensmedarbejdere
  • mestrer udviklings- og forandringsprocesser
  • har en ordentlig og professionel tilgang til ledelsesopgaven


Bliv en del af en professionel, attraktiv og innovativ arbejdsplads
Ved at blive en del af VIA, træder du ind i et spændende og udviklingsorienteret arbejdsmiljø med dygtige og samarbejdsorienterede kolleger. Der er højt til loftet og mange muligheder, herunder også gode muligheder for faglig og personlig kompetenceudvikling.

Byggeriuddannelserne er placeret i Holstebro, Horsens og Aarhus, og du vil få din gang på alle tre adresser. Samarbejdet på tværs af udbudsstederne vægtes højt, og medarbejdere og studerende har gode rammer for fagligt og socialt fællesskab. Vi har et godt samarbejde med aftagere og eksterne aktører, hvilket bidrager til undervisningens kvalitet.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Stillingen er en fast stilling uden højeste arbejdstid.

Hovedarbejdssted forhandles og bliver på en af vores tre adresser i enten Aarhus, Horsens eller Holstebro. Der må forventes en del aktiviteter i hele Region Midtjylland, hvorfor kørekort og egen bil er et krav.

Vi forventer tiltrædelse den 1. marts 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesdekan Lotte Møller Larsen på telefon 87 55 41 05.

Ansøgningsfrist
Deadline for ansøgning er søndag den 3. januar 2021. Vi forventer at afholde første runde ansættelsessamtaler den 8. januar og anden runde samtaler den 14. januar. Der gennemføres et testforløb hos VIAs HR afdeling for kandidater, der går videre fra første samtalerunde.

Fakta om Byggeriuddannelserne
  • I alt ca. 100 medarbejdere
  • Byggeriuddannelserne omfatter Bygningskonstruktør (dansk og international), byggetekniker (dansk og international) samt kort- og landmålingstekniker.
  • Bygningskonstruktøruddannelsen er langt den største og udbydes på alle tre adresser. Der er i alt tilknyttet ca. 1600 studerende til byggeriuddannelserne, og det årlige optag er på ca. 600 studerende årligt.
  • Byggeriuddannelserne er en væsentlig del af VIA University College, som er Danmarks største professionshøjskole

Fakta om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og én af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. bygningskonstruktører, lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning. I fællesskab leverer vi fremragende uddannelser til alle vores studerende, så de med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på samfundet. Vi arbejder dedikeret for at inddrage FN’s verdensmål i alle vores uddannelser, og i 2019 er VIA for tredje år kåret som årets entreprenante uddannelsesinstitution.

VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: http://www.via.dk/da/om-via/job/personoplysninger.
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Århus C

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Århus C over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 9
18. september 2024 10
17. september 2024 10
16. september 2024 9
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 10
12. september 2024 10
11. september 2024 12
10. september 2024 12
9. september 2024 13
8. september 2024 13
7. september 2024 13
6. september 2024 13
5. september 2024 12
4. september 2024 12
3. september 2024 12
2. september 2024 12
1. september 2024 11
31. august 2024 13
30. august 2024 14
29. august 2024 14
28. august 2024 13
27. august 2024 14
26. august 2024 14
25. august 2024 14
24. august 2024 14
23. august 2024 14
22. august 2024 12
21. august 2024 10
20. august 2024 9