Rekrutteringsfirma

[xxxxx] søger CEO for INTER SALES A/S-Denver Electronics® i Søften, Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Vi søger en ny CEO til en veldrevet, økonomisk sund virksomhed, der er grundlagt på klassiske dyder som pålidelighed og høj servicegrad samt godt, ærligt købmandsskab og ”value for money”. Dette, kombineret med evnen til konstant at have fingeren på pulsen og være på forkant i forhold til nye muligheder på markedet for forbrugerelektronik, har resulteret i, at virksomheden i dag spiller en væsentlig rolle i segmentet.

Du er en erfaren lederprofil, som med faglige kompetencer, naturlige lederegenskaber og solid erfaring fra lignende niveau kan flytte virksomheden til næste stadie på vækstrejsen.

INTER SALES A/S er velpositioneret i markedet og særdeles velkonsolideret med et aktivt ejerskab, som har viljen og muligheden for at tænke og agere langsigtet.

Siden grundlæggelsen af INTER SALES A/S, der startede som en familieejet importør af audio og video, er virksomheden vokset til et internationalt forbrugerelektronikfirma, der producerer en bred vifte af produkter under mærket Denver Electronics® med mere end 450 egne Denver produkter og en omsætning på den gode side af den halve milliard.

Produktgruppen indebærer en lang række af moderne produkter lige fra e-scootere/el-løbehjul til digitale billedrammer til Smart Home-komponenter. INTER SALES beskæftiger ca. 65 medarbejdere og leverer imponerende resultater år efter år. Virksomheden har hovedkontor i Søften ved Aarhus og datterselskaber i Tyskland, Holland og Spanien samt et bredt salgs- og distributionsnetværk i hele Europa.

Gearing til vækst
I samarbejde med den øvrige ledelse og bestyrelse bliver opgaven at forstærke grundlaget for, og samtidigt accelerere, den fortsatte vækst i virksomheden. Dette gør du ved at videreudvikle den fagligt dygtige og engagerede medarbejderstab, samt ved at geare virksomheden til på alle områder og i alle afdelinger at matche markedets stigende og skiftende krav.

Konkret får du fem afdelingsansvarlige i direkte reference fra afdelingerne økonomi/IT, indkøb, ordrebehandling, logistik og service.

Du går forrest som vækstens og strategiens driver og ankerperson og den, som sikrer og optimerer på effektivitet, ordentlighed og præcision i afdelinger og processer på tværs i organisationen.

På denne måde vil du være garanten for, at nye produktgrupper, i samarbejde med producenter og myndigheder, på væsentlig kortere tid end konkurrenterne kan udvikles, produceres og distribueres til kunderne, som primært tæller større europæiske retail-kæder og onlinevarehuse.

Samlende profil med holistisk tilgang
Vi søger den erfarne, brede profil, der har erfaring med at ”spille alle spillere på holdet gode”, og som med den dybe ledererfaring og holistiske tilgang formår at udvikle forretningen og samle medarbejderne på en måde, der motiverer og skaber vindermentalitet hele vejen rundt.

Vi forestiller os, at du har solid, relevant ledererfaring på samme niveau, gerne fra en branche med handel med langvarige forbrugsgoder samt en videregående kommerciel/organisatorisk uddannelse.

Du er som person tillidsvækkende, tydelig, uformel og ligetil, hvorfor det er naturligt for dig at skabe gode og stærke relationer internt og ikke mindst til datterselskaber, samarbejdspartnere (herunder myndigheder) og leverandører.

Du har evnen til at navigere i en dynamisk virksomhed, hvor markedskræfterne konstant udfordrer og stiller krav til den samlede performance og samhørighed, hvilket du håndterer på en balanceret og visionær måde, hvorfor du formår at styrke fællesskabet.

Du arbejder selvstændigt, har et positivt mindset, kan drive og strukturere indsatser og aktiviteter samt er ihærdig med et højt energiniveau.

Det er en selvfølge, at dansk og engelsk beherskes på professionelt niveau, og behersker du flere sprog – som f.eks. tysk – vil det kun være en yderligere fordel.

Ambitiøs, vækstorienteret virksomhed med potentiale
Du bliver del af en virksomhed, der er ambitiøs, dynamisk og vækstorienteret, og hvor der, på trods af de nuværende særdeles positive resultater, stadig ligger et kæmpe uforløst potentiale i markedet. Dette får du mulighed for, sammen med resten af organisationen, at spille en hovedrolle i at realisere, gennem velsmurte processer, konkurrencedygtige produkter og gennemprøvede ”go-to-market strategier”.

Der tilbydes naturligvis en lønpakke, som afspejler stillingens indhold.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgningerne løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på [email protected]. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Århus C

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Århus C over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
18. september 2024 10
17. september 2024 10
16. september 2024 9
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 10
12. september 2024 10
11. september 2024 12
10. september 2024 12
9. september 2024 13
8. september 2024 13
7. september 2024 13
6. september 2024 13
5. september 2024 12
4. september 2024 12
3. september 2024 12
2. september 2024 12
1. september 2024 11
31. august 2024 13
30. august 2024 14
29. august 2024 14
28. august 2024 13
27. august 2024 14
26. august 2024 14
25. august 2024 14
24. august 2024 14
23. august 2024 14
22. august 2024 12
21. august 2024 10
20. august 2024 9
19. august 2024 10