Team Leader Rail Service Mobility

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Initiativrig Teamleder

Kunne du se dig selv brænde for at styre et team af lokomotiv vedligeholdere? Så er du måske vores nye kollega!

Siemens Mobility søger en teamleder til vores Service/Vedligeholdelses/Fejlfindings-teknikere. Du vil indgå i vores vedligeholdelsesteam og lede den daglige drift på vores værksted.

I øjeblikket er teamet ansvarlige for at vedligeholde 30 elektrisk drevne lokomotiver for DB Cargo. Du vil indgå i og lede teamet, som udfører små og store eftersyn på elektriske lokomotiver. Det kan være elektriske eller mekaniske opgaver. Teamet har også ansvaret for fejlfinding og fejl retning på disse lokomotiver samt, at udføre test efter endt eftersyn og reparation.

Normal arbejdstid er fra kl. 7-15, som udgangspunkt med start og slut i Taastrup. Dit primære arbejdssted vil være i Taastrup, men med mulighed for udfordringer i Fredericia, Malmø og Maschen ved Hamburg. Du vil blive sat godt ind i tingene, og må derfor forvente en længere oplæringsperiode, varierende i forhold til din baggrund.

Vi forestiller os, at vores nye teamleder kan have nogen af de følgende kvalifikationer:

  • Du har en baggrund som mekaniker, elektriker, elektromekaniker eller lignende faglig uddannelse
  • Det vil være en fordel, men ingen betingelse, at du har teknisk erfaring inden for togbranchen og indsigt i de specielle krav, som denne branche stiller
  • Du kan bruge en PC ifm. fejlsøgning
  • Du behersker engelsk og dansk i skrift og tale samt evt. har kendskab til tysk.
  • Endelig har du kørekort til bil minimum B kort


Vi modtager gerne din ansøgning, selvom du har opnået dine kvalifikationer på en alternativ måde end ovennævnte.

Arbejdsopgaver

  • Det forventes at en teamleder varetager den daglige ledelse i teltet. Det vil sige fordeling af arbejdsopgaver, både eftersyns- og reparation opgaver. Dette skal foregå i samarbejde med projektets fungerende koordinator
  • Hvor det er nødvendigt, skal teamlederen være den nære kontakt/bindeled mellem kunden og Siemens
  • Holde fokus på at sikkerhedsbestemmelser overholdes af alle i teltet. Dette gøres i samarbejde med projektlederen som er ansvarlig for sikkerheden i teltet
  • Teamlederen er projektlederens forlængede arm i værkstedet
  • Det forventes at teamlederen går forrest når det kommer til at udleve Siemens normer som beskrevet i Personale Håndbogen. Direkte ledelse igennem det gode eksempel


Vi tilbyder dig

Du bliver en del af et team, hvor alle er bevidst om at vi løfter som et team og det forventes at man er nysgerrig og siger sin mening. Siemens Mobility er en åben og dynamisk arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling står højt på agendaen. Vi tilbyder dig gode karrieremuligheder i et internationalt arbejdsmiljø med spændende udfordringer. Vores succes er skabt af vores innovative og dygtige medarbejdere, der med deres nysgerrighed og høje faglige kompetencer skaber ny viden og er med til at finde svar på nogle af verdens sværeste spørgsmål.

Vi prioriterer ansvarlighed for vores medarbejderes sundhed og trivsel og tilbyder mange medarbejdergoder såsom træningsfaciliteter. Vi har desuden favorable pensionsforhold med helbredssikring, og vi arbejder med work-life balance for at skabe gensidige, fleksible arbejdsforhold.

Siemens Mobility

Vi leverer løsninger inden for transport og logistik med henblik på at sikre en pålidelig og miljøvenlig infrastruktur. Løsninger, der kan håndtere udfordringerne fra den øgede trafik i byerne, ved jernbaner, havne og i lufthavne som følge af den stigende urbanisering. Divisionen beskæftiger et stort antal specialister, som arbejder med IT- og kommunikationsløsninger til den danske transportsektor samt projekter i udlandet. Læs mere på www.Siemens.dk/mobility og mød dine kommende kollegaer https://www.youtube.com/watch?v=WMRRXPNBSZ8&feature=youtu.be



Er du interesseret?

Så ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV. Samtaler vil blive afholdt løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Maja Hornstrup på telefon.: +45 2925 8094.

Organization: Siemens Mobility

Company: Siemens Mobility A/S

Experience Level: Mid-level Professional

Job Type: Full-time


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder og salgsteam til Kundecenter Brøndb...

    Solar åbner nyt Kundecenter på Banemarksvej i Brøndby, og vi søger engagerede medarbejdere til at gøre en forskel for vores kunder i hverdagen.Vi søger i øjeblikket både afdelingsledere og fagl..
    • Afdelingsleder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 11
18. september 2024 11
17. september 2024 11
16. september 2024 10
15. september 2024 11
14. september 2024 11
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 12
10. september 2024 11
9. september 2024 10
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 9
3. september 2024 9
2. september 2024 9
1. september 2024 9
31. august 2024 11
30. august 2024 13
29. august 2024 13
28. august 2024 13
27. august 2024 13
26. august 2024 14
25. august 2024 14
24. august 2024 15
23. august 2024 15
22. august 2024 14
21. august 2024 16
20. august 2024 17