Head of Product & Service Life

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Head of Product & Service Life

Vil du have nøglerolle i at drive IT-udviklingsprojekter i matrixorganisation?


Er du en erfaren leder med så bred forretningsforståelse inden for Liv og pension, at du kan udvikle produkter og services, og samtidig være bindeleddet mellem forretningen og de udførende på IT-løsningerne? Kunne du tænke dig et job, hvor du får meget stor frihed og tilsvarende impact – både i din egen rolle og som del af ledergruppen i Forretningsudvikling? Gør det heller ikke noget, at du er del af en virksomhed, der er en virkelig god arbejdsplads med høj trivsel, motivation og karrieremuligheder? Hvis ja, har vi det helt rigtige job klar til dig.

Ledelse, koordinering og stakeholder management ift. udviklingsprojekter

Du og teamet har ansvar for forretningsudvikling for Topdanmarks livselskab i tæt samarbejde med dine kolleger i forretningen og den eksterne leverandør af kernesystemet. Du skal lede et team på fem forretningsudviklere og en Product Owner med det overordnede fokus at sikre, at vi udvikler de rette produkter og løsninger samt bruger vores udviklingskapacitet rigtigt.

Udviklingen sker i et agilt setup med en række strømme, hvor deltagere fra forskellige teams supplerer hinandens kompetencer. Det betyder, at du bruger en meget stor del af din tid på at være dialog med en lang række interessenter internt og eksternt. Du sikrer forståelse af ønsker og behov, forventningsafstemmer og koordinerer. Samtidig er du selvfølgelig en nærværende, empatisk og synlig leder for dit team. Dine primære opgaver bliver at:

  • Udvikle produkter og løsninger
  • Lede, motivere, udvikle og inspirere dit team
  • Indgå i dialog med forretningen for at forstå kundebehov og forventningsafstemme løsninger
  • Skabe overblik, prioritere og planlægge teamets arbejde med blik for de parallelle udviklingsstrømme
  • Koordinere på tværs af udviklingsinitiativer i koncernen
  • Bidrage til fortsat udvikling og fremdrift som medlem af Forretningsudviklings ledergruppe

Din nye arbejdsplads er Topdanmarks hovedsæde i Ballerup naturligvis med fleksible rammer ift. at arbejde hjemmefra, når det giver mening.

Nærværende og synlig leder med 5+ års erfaring indenfor Liv & Pension

Vi er på udkig efter en profil, der får energi og motivation af at være bindeled mellem mange forskellige mennesker og funktioner. Er det det dig, har du samtidig en stor interesse i og erfaring med at få folk omkring dig til at trives og udvikles. Det gælder selvfølgelig særligt dit eget team, men reelt også teams omkring det, da du har et indirekte lederskab for disse ift. konkret opgaveløsning.

Du kan det, fordi du forstår, hvordan du skal navigere i en kompleks organisation med mange sideløbende målsætninger og projekter – og fordi du både kan lytte og har de nødvendige kommunikationsevner til at få dine budskaber over rampen med forståelse for dine forskellige modtagergrupper. Derudover rummer dit CV:

  • En længerevarende uddannelse evt. med forretningsfokus eller IT
  • 5+ års erfaring med ledelse
  • 5+ års erfaring indenfor Liv & Pension
  • Dyb og bred forretningsforståelse
  • Systemforståelse – du behøver ikke være teknisk ekspert

Dit nye team

Du kan se frem til at lede et meget harmonisk og velfungerende team. Den solide erfaring er lige så stor som lysten til at dele viden og blive dygtigere sammen. Teamet/afdelingen er en del af Forretningsudvikling, hvor vi har ca. 70 kolleger, der arbejder på tværs af koncernens udviklingsprojekter. Hierarkier går vi ikke så meget op. Ej heller siloer. Ledergruppen i Forretningsudvikling består af dig selv, direktøren for Forretningsudvikling og seks lederkolleger – et rigtig godt hold, hvor du kan få masser af sparring og bringe dine egne ideer til bordet.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via linket her på siden senest den 6. september 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør for Forretningsudvikling, Thomas Enna på [email protected]. Så kan vi efterfølgende sætte et kald op, så vi kan sikre, at du har den helt rigtige forståelse af jobbet og dine mange muligheder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mod til at være på forkant
I Topdanmark er du en del af en organisation, hvor det er hurtigt at få ting til at ske. Med vores succesfulde skadeforsikrings- og innovative pensionsforretning giver det dig et stærkt ståsted for at præge en meningsfuld arbejdsplads. Vi har ressourcerne og viljen til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det gør os til en dynamisk arbejdsplads, hvor du kan være med til at sætte retningen. Du får mandat og råderum til at løse din ledelsesopgave. Det giver dig energi til at skabe resultater sammen med dine medarbejdere.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ballerup
  • Mandag den 06. september 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
10. juli 2024 19
9. juli 2024 20
8. juli 2024 20
7. juli 2024 22
6. juli 2024 22
5. juli 2024 22
4. juli 2024 20
3. juli 2024 21
2. juli 2024 19
1. juli 2024 19
30. juni 2024 19
29. juni 2024 19
28. juni 2024 19
27. juni 2024 20
26. juni 2024 20
25. juni 2024 20
24. juni 2024 20
23. juni 2024 23
22. juni 2024 23
21. juni 2024 23
20. juni 2024 21
19. juni 2024 21
18. juni 2024 19
17. juni 2024 19
16. juni 2024 16
15. juni 2024 20
14. juni 2024 19
13. juni 2024 14
12. juni 2024 14
11. juni 2024 14
10. juni 2024 15