Rekrutteringsfirma

TEAMLEDER (besat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

TEAMLEDER (besat)

Vi søger en faglig stærk teamleder med en solid regnskabsmæssig baggrund, som sammen med sekretariatschefen kan lede Økonomiteamet hos Idrættens Kompetence Center (IKC)

Stillingsbeskrivelse:
Vi er på udkig efter en empatisk og faglig dygtig person, der er driftsmæssig stærk inden for økonomi & regnskab, og som kunne tænke sig at gå forrest og lede teamet og være medvirkende til at kvalitetssikre arbejdet.

Du får ansvaret for at lede, koordinere og udvikle et meget selvkørende regnskabsteam. Gruppen sidder med ansvaret for at løse diverse regnskabsmæssige opgaver for de forbund, som er tilknyttet IKC.

Du får en unik mulighed for at blive en del af en meget dedikeret arbejdsplads, hvor du bliver spillende træner for et pligtopfyldende og selvkørende team, som servicerer store og mindre specialforbund med alt inden for regnskab.

På daglig basis kommer du til at mærke og møde sportens vingesus og fornemme husets passion for og engagement i dansk idræt, hvilket er medvirkende til at gøre netop denne stilling helt speciel.

Teamet, som du kommer til at lede og motivere, er vant til at arbejde meget selvstændigt med store frihedsgrader til selv at tilrettelægge og prioritere tid og arbejdsopgaver inden for aftalte rammer.

Foruden at du giver faglig sparring og har fokus på udvikling af medarbejderne i forhold til individuelle behov, vil dine øvrige arbejdsopgaver/fokusområder være følgende:

• Sikre daglig drift og udvikling af IKC-Økonomis serviceydelser tilpasset enhedens ressourcer, herunder at have en koordinerende funktion ift. opgaver, regnskabsmedarbejdere, revision og til det øvrige ledelsesteam i IKC.

• Varetage selvstændige driftsopgaver med regnskaber samt en controllerfunktion for et antal specialforbund i alt, der omhandler regnskab for forbundet fra udarbejdelse af måneds- og kvartalsrapporter med afvigelsesforklaringer, årsrapporter, analyser, betalinger og faktureringer.

• Sparring og rådgivning af specialforbund i forhold til ledelsesmæssige beslutninger og om IKC-Økonomis serviceydelser i samarbejde med afdelingens ansatte.

• Tovholder på at sikre overgangen til elektronisk bilagshåndtering fra 2024.

• Tovholder på at sikre fortsat udvikling af BC-regnskabssystem herunder Power BI og apps.

Du har en god evne til at indgå i ledelsesgrupper og give sparring, der udvikler teamet.

Du tilbydes:
At få ledelsesansvaret for et dedikeret op pligtopfyldende team, i en meget alsidig stilling, hvor du får en hverdag præget af humor, stor flid og faglig stolthed i et uformelt behageligt miljø.

Løn:
Du tilbydes god fast løn, betalt tid til afholdelse af frokost, attraktiv pensionsordning m.v.

Egenskaber:
Du er en empatisk, inddragende og rummelig leder, som er teamplayer. Din ledelsesstil er involverende og inddragende. Du begår dig godt på alle niveauer, hvad enten det er lederkollegaer, medarbejdere eller kunder, som du kommunikerer med.

Du er åben og imødekommende og er derfor god til at give plads til den enkelte. Du er god til at danne dig overblik og er skarp til at give plads til andre og samtidig bevare autoriteten.

Du har et skarpt planlægningsmæssigt blik for at få koordineret opgaver og ressourcer.

Du ved hvornår og hvor, der er behov for at sætte ind og mestrer situationsbestemt ledelse og faglig sparring af erfarne regnskabsmedarbejdere. Du er god til at se den enkeltes behov for udvikling og inddragelse i opgaveløsningen.

Du drives af at spille andre gode og få det bedste frem i forskellige typer af mennesker og har øje for at være medskaber af en god teamånd.

Erhvervserfaring:
Din indgangsvinkel til stillingen kan være meget forskellig. Du har givetvis erfaring fra et lignende job, hvilket har givet dig et solidt kendskab til diverse opgaver inden for økonomi og regnskab gerne i kombination med ledelse.

Allervigtigst er, at du mestrer sikker drift fra stilling som regnskabsansvarlig, controller, regnskabskonsulent eller andet relevant.

Uddannelser:
Vi er meget åbne overfor forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Sprogkundskaber / IT:
Du er god til dansk og engelsk i skrift og tale og er en erfaren bruger af IT. Da man står overfor at skulle implementere elektronisk bilagshåndtering og løbende ønsker at udvikle systemerne, fordrer stillingen, at du har en vis interesse for IT og for den løbende optimering af processer.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Brøndby

Lignende jobs

  • Genoplag - Teknisk serviceleder til ejendomsservic...

    Fri kontakt
    Center for Teknik & Miljø søger en ny engageret kollega, som kan bidrage aktivt til arbejdet med mange forskellige typer af opgaver indenfor ejendomsserviceområdet. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og vi sparer ikke på jokes og et godt grin.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Arenaskolen i Greve

    Fri kontakt
    Trivsel, faglighed, respekt, ansvar og fællesskab er nøgleordene i Arenaskolens værdigrundlag. Hvis du synes, at det er et godt grundlag at drive og udvikle en skole fra, så læs videre! Arenaskolen er en tosporet skole i Greve, og skolen er placeret tæt ved s-togslinjen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Holmeagerskolen i Greve

    Fri kontakt
    Fællesskaber, nysgerrighed og livsduelighed – det er de tre grundlæggende værdier på Holmeagerskolen i Greve. Hvis de værdier fænger, så læs videre! Holmeagerskolen er en tresporet skole midt i Greve, og skolen er placeret lige ved s-togslinjen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 3
11. august 2024 5
10. august 2024 5
9. august 2024 5
8. august 2024 6