Koordinator for simulation og SKILLS på Danmarks største SOSU-skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Er du optaget af hvordan simulationsbaseret undervisning støtter elevernes læring? Ser du potentiale i at markedsføre social- og sundhedsuddannelserne via SKILLS-konkurrencer? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning!

Som koordinator skal du have fokus på hvordan simulationsundervisning kan udvikle SOSU Hs pædagogiske praksis og indgå i træningen af vores social- og sundhedsassistentelever før de skal deltage i regions- og Danmarksmesterskaber i SOSU SKILLS.

Du skal drive og facilitere et internt fagligt netværk der kan videreudvikle og udbrede brugen af simulationsbaseret undervisning på alle SOSU Hs uddannelser og på tværs af vores ni adresser. Målet er, at den simulationsbaserede undervisning bidrager til stærke og tydelige overgange mellem elevernes undervisning på skolen og deres oplæring i praksisfeltet.

Du skal være tovholder på SOSU Hs deltagelse i SOSU SKILLS-konkurrencer. Du skal rekruttere elever til at deltage i konkurrence. Du skal samarbejde med de undervisere, der er SKILLS-instruktører og træner vores konkurrencedeltagere. Du skal samarbejde med tovholdere på de andre sosu-skoler, FOA og det faglige udvalg om afholdelse af regions- og Danmarksmesterskaber. Derfor skal du også deltage i møder og være til stede på alle konkurrencedage rundt i hele landet.

Selvstændighed og samarbejde
Som koordinator kommer du til at bestride en central og selvstændig funktion med eget ansvarsområde, men du vil have et netværk af engagerede og fagligt dygtige kolleger rundt omkring på SOSU H. Både når det gælder netværket for simulationsbaseret undervisning og når det gælder SOSU SKILLS. Derudover vil du have et tæt samarbejde og sparring med vores nuværende SKILLS-koordinator.

Vi vægter samarbejde og involvering højt, og du vil derfor skulle inddrage elever, undervisere, teknisk service og uddannelsesledere i udvikling og planlægning af dine aktiviteter

Når det gælder SKILLS, vil du referere til vores uddannelsesdirektør og du vil referere til vores uddannelseschef i kompetencecenteret når det gælder netværk for simulationsbaseret undervisning.

Du vil have opgaver på tværs af vores adresser, men have en fast arbejdsplads i enten Brøndby, Herlev eller København/Vesterbro.

Hvad tilbyder vi?
En spændende og udfordrende opgave samt gode kollegaer, der glæder sig til at samarbejde med dig. Du får gode muligheder for at præge din koordinatorfunktion og du vil du vil få direkte indflydelse på udviklingen af SOSU Hs set-up omkring SKILLS-konkurrencer.

På SOSU H tænker vi teori og praksis tæt sammen, alle bidrager med viden og undren, vi prøver nye ting af, og vi fejler også en gang imellem. Det lærer vi en masse af sammen. På den måde får du mulighed for hele tiden at udvikle dine kompetencer.

Hvad forventer vi?
Du kan bruge din interesse for simulationsbaseret undervisning til at styrke vores pædagogiske udvikling og videreudvikle vores arbejde med SKILLS-konkurrencer. Du kan arbejde strategisk, men kaster dig også gerne over de helt praktiske opgaver, der skal løses før en konkurrence løber af stablen. Du synes, det er sjovt og lærerigt at omgås elever, kolleger og samarbejdspartnere.

Det er en fordel, hvis du:

  • Vedr. SKILLS: Har særlig indsigt i social- og sundhedsassistentuddannelsen og fagets kerneområder og kan være med til at udvikle og nytænke opgaver og rammer til konkurrencerne
  • Vedr. netværket: Har erfaring med facilitering af udviklingsprocesser og afrapportering af projekter og indsatser

I forhold til begge dele af koordinator opgaven er det vigtigt, at du:

  • Både kan flyve højt og holde begge ben på jorden
  • Er vedholdende og har gode samarbejdsevner
  • Er fuld af gode ideer og åben for konstruktiv sparring
  • Arbejder systematisk og kan bevare overblikket

Er det noget for dig? Sådan søger du
Læg din ansøgning med bilag ind via link nederst på denne side.

Ansøgningsfristen er d. 8. august 2022

Tiltrædelse d. 1. oktober 2022 eller efter aftale.

Samtaler Vi forventer at afholde samtale d. 12. august.

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Der er tale om en fast fuldtidsstilling.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til uddannelseschef Ulla Pilehøj på tlf. 21159924 i uge 31.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter og tilbyder EUX-Velfærd. Vi har desuden en 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kompetencecenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt.

Elever og kursister på SOSU H er parate til at yde en livsvigtig og professionel forskel for Danmarks syge, svage, børn, unge og ældre. På SOSU H bygger vi broer mellem mennesker. Mellem teori og praksis. Og mellem uddannelse og job. Sådan sikrer vi, at vores elever møder arbejdsmarkedet som vidende og empatiske fagprofessionelle. Hos os er der rum til forskellighed. Vi er dygtige til at imødekomme og uddanne elever og kursister med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde. Sammen skaber vi plads til at være, lære og levere velfærdsydelser af højeste kvalitet.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med otte afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd.

Læs mere på sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Brøndby
  • Mandag den 08. august 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Søborg

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potenti..
    • Afdelingsleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 4
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 4
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 4
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 2
23. juni 2024 3
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 6
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 6
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4