Områdeleder til Voksen- og Erhvervspædagogik UC SYD, Efter- og Videreuddannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg Ø

Vil du være med til at skabe fremragende efter- og videreuddannelse i Syd- og Sønderjylland? Brænder du for kompetenceudvikling til samfundets centrale professioner? Og har du ledelseserfaring eller står du på springet til ledergerningen? Så vil vi gerne høre fra dig!

Om stillingen
UC SYD, Efter- og Videreuddannelse (EVU) søger en Områdeleder til at varetage den daglige teamledelse af Området Voksen- og Erhvervspædagogik med reference til og i tæt samarbejde med EVU-chefen. Opgaven består i at prioritere og understøtte den faglige udvikling, og i et samspil med EVU-chefen, at varetage den daglige personaleledelse af områdets medarbejdere.

Som Områdeleder bliver du en del et ambitiøst fagligt fællesskab med 25 engagerede undervisere, og du bliver daglig leder af det team, som arbejder med voksen- og erhvervspædagogik. Dette omfatter udvikling og drift af Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik, Diplom i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning og Akademi i ungdoms- og voksenundervisning samt konkrete projekter og samarbejder, hvor vi anvender områdets fagligheder.

Dine opgaver
I tæt samarbejde med EVU-chefen skal du varetage den daglige teamledelse af faglige opgaver og udvikling, og i den forbindelse prioritere, allokere og disponere i forhold til den enkelte medarbejders individuelle og teamets samlede opgaveportefølje, samt i nogle tilfælde kunne indgå i den faglige opgaveløsning.

Opgaverne omfatter blandt andet:

  • Faglig ledelse og forretningsudvikling af området Voksen- og Erhvervspædagogik, herunder de til det faglige område tilknyttede uddannelser og aktiviteter
  • Planlægning vedr. udbud af uddannelsesaktiviteter, indtægtsdækket virksomhed (IDV) mv., herunder bemanding, samarbejde med studieadministration, kommunikation m.fl.
  • Prioritering og allokering af teamets medarbejderressourcer
  • Opfølgning og dialog med teamets medarbejdere om deres opgaver
  • Afholdelse af Medarbejderudviklingssamtaler (MUS)

Dine kompetencer
Vi forventer, at du som person er ambitiøs, engageret og samarbejdsorienteret, og at du har gode kommunikative evner, såvel mundtligt som skriftligt.

Vi lægger vægt på, at du:

  • ved at god ledelse, gør en forskel
  • har interesse for og eventuelt viden om didaktik, læring og vejledning
  • har en relevant uddannelse på kandidat-, eller masterniveau
  • arbejder struktureret og systematisk
  • har erfaring fra uddannelsessektoren eller fra de professioner, vi uddanner til

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde en stilling, hvor du bliver del af en organisation i forandring, hvor EVU-området spiller en central rolle i det, der skal kendetegne UC SYD fremadrettet. EVU-chefen har det overordnede og strategiske ansvar for afdelingens drift og udvikling. Du vil få rig mulighed for at prioritere og understøtte den faglige udvikling i et samspil med EVU-chefen.

UC SYDs strategi ”Hoved, hånd og hjerte” bygger på en ambition om styrke og videreudvikle sammenhængen mellem de uddannelsesfaglige miljøer, efter- og videreuddannelsesområdet og forskningen. Det gør vi ved at arbejde med vores kapacitet i afdelingens faglige områder og ved at skabe tværgående sammenhæng til de professionsområder, vi uddanner til.

Vi har særlig fokus på, at vores ydelser skal understøtte organisatorisk læring på vores studerendes arbejdsplads og på, at vores uddannelser er relevante for de studerendes professionelle praksis.

Vores ambition er at højne og udbrede forskningsbaseret viden om vejledning og undervisning, og at gøre denne tilgængelig og anvendelig for vores studerende i praksis. På området for Voksen- og erhvervspædagogik samarbejder bl.a. med erhvervsskoler, køreskoler, Forsvaret m.fl. om at udvikle viden og kompetencer til undervisning og læring.

Vores arbejdsmiljø er kendetegnet ved, at

  • vi brænder for vores studerende og deres uddannelse
  • vi bidrager til forsknings- og udviklingsarbejde og anvender det i undervisningen
  • vi er en organisation med dygtige teoretikere og skarpe praktikere, der løfter i fællesskab
  • vi motiveres af spændende og varierede arbejdsopgaver
  • vi har et godt teamsamarbejde, men også kan arbejde selvstændigt
  • vi er nysgerrige på nye læringsformer og især de digitale
  • vi tager godt imod nye kollegaer

Løn og ansættelsesforhold
Du ansættes i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation. Afhængig af dine kvalifikationer forventer vi, at du indplaceres som special- eller chefkonsulent.

Dit primære arbejdssted vil være på vores campus i Kolding, men arbejdsstedet kan variere, da opgaver gennemføres både på UC SYDs øvrige matrikler samt i UC SYDs dækningsområde i Syd- og Sønderjylland.

Vi forventer, at du har kørekort og har bil til rådighed.

Tiltrædelse den 1. august 2022 eller snarest herefter

Er du interesseret i at høre nærmere?
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til EVU-chef, Søren Boy Larsen på tlf. 7266 5679, [email protected].

UC SYD ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, etnisk tilhørsforhold, religion, handicap eller seksuel orientering til at søge ledige stillinger hos os.

Ansøgningsfrist
Hvis du motiveres af ovenstående, skal du sende os din ansøgning senest den 25. maj 2022.

Samtaler forventes afholdt den 1. juni på Campus Haderslev. Der vil i forbindelse med samtalerne blive anvendt en case, der skal forberedes inden samtalen.

Alle interesserede uanset baggrund opfordres til at søge.

Om os
UC SYD er den største videregående uddannelses- og vidensinstitution i Syd- og Sønderjylland. Vi uddanner lige nu ca. 6.200 studerende på 16 grunduddannelser. De uddanner sig for eksempel til lærere, pædagoger, sygeplejersker eller socialrådgivere, som er de fire største. Eller på en af de mindre som lyddesigner, bioanalytiker, administrationsbachelor eller professionsbachelor i skat. Mange af dem vender tilbage til os for at videreuddanne sig og fx tage en diplom- eller akademiuddannelse senere i livet. Samtidig forsker vi i professionernes felter og driver udviklingsprojekter i blandt andet børnehaver, skoler og på sygehuse. Sammenhængen mellem uddannelse, forskning og udvikling er et vigtigt pejlemærke for os. Vi er 670 ansatte på fire campusser i Esbjerg, Haderslev, Aabenraa og Kolding. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer. Læs mere om os på ucsyd.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Esbjerg Ø
  • Onsdag den 25. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Esbjerg Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Esbjerg Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Esbjerg Ø over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1