Er du den afdelingsleder Solvangskolen i Furesø Kommune mangler?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

SOLVANGSKOLEN I FARUM SØGER EN NY AFDELINGSLEDER TIL SKOLENS BØRNEMILJØ [2-5. KL] OG BASISKLASSERÆKKEN. SLIP VINTERBEKYMRINGERNE OG BYD FORÅRET INDENFOR MED ET NYT JOB FYLDT MED SPIRENDE MULIGHEDER.

Vi søger pr. 1. maj DIG, som har stort drive, lyst og motivation til at gå forrest og træffe (de rigtige) beslutninger sammen med OS, i vores bestræbelser på at gøre Solvangskolen til verdens bedste danske folkeskole, fordi vi kan, vi vil, vi gør og vi tør!

Du vil blive en del af - og en vigtig medspiller - i et ledelsesteam bestående af en skoleleder, en souschef samt to afdelingsledere, hvoraf den ene kan blive DIG! Vi spiller hinanden gode og spiller på samme hold! Vi er optaget af at skabe et dynamisk og udviklingsorienteret lærings- og arbejdsmiljø med fokus på kerneopgaven. Åbenhed, fleksibilitet, fælles prioritering, ansvarstagen og tillid er nøgleord i hverdagen. TEAMsamarbejde er ikke kun noget vi taler om, men noget vi gør, og dagligt øver os i, som en del af et professionelt læringsfællesskab.

Stillingen kræver ingen SUPER(WO)MAN, men DIG, som kan svare JA til følgende:
  • Du brænder for Folkeskolen, for pædagogisk og didaktisk udvikling, for det, der virker i forhold faglige og sociale fællesskaber, og for at gøre en (ud)dannelses- og ledelsesmæssig forskel.
  • Du er modig - ledelse kræver mod - og er ikke bange for at indtage rummet, være tydelig, rammesættende og facilitere udviklingsprocesser, hvor medinddragelse, meningsskabelse, vedholdenhed og opfølgning er nøgleord.
  • Du besidder gode kommunikative kompetencer i såvel skrift som tale, et strategisk og organisatorisk blik, og du sætter handling bag dine ord og sætter spot dér, hvor det i forvejen spirer og hvor det er nødvendigt ift. kerneopgaven.
  • Du er tillidsvækkende, lyttende, arbejdsom, struktureret, har overblik, kan jonglere med mange bolde og gribe de fleste, fordi du arbejder systematisk og vedholdende.
  • Du har en relevant professionsuddannelse, erfaring forankret i skoleverdenen, gerne ledelseserfaring, eller en leder i maven, og evt. relevant lederuddannelse med i bagagen - eller mod på at gå i gang med en. Og sidst, men ikke mindst…


I ledelsesteamet har vi en forholdsvis flad struktur og en overskuelig opgavefordeling, selvom kompleksiteten er stor. Vi arbejder med et naturligt overlap i dele af opgaveløsningen. Vi kan diskutere så det brager, vi tør være uenige, vi fejrer når ting lykkes og vigtigst af alt - så interesserer vi os for hinanden, og vi husker at grine sammen - både når vi er på arbejde og når vi er sammen i uformelle sammenhænge.

Pssst - derudover har vi to super dygtige (og søde) sekretærer.
De er det daglige kit og en vigtig del af vores hverdag, både for STORE og små.

MED IND I HVERDAGEN
I det daglige vil du være nærmeste leder for børnemiljøets 25 kompetente medarbejdere, skolens 5 basisklasselærere og 300 herlige og læringslystne elever, med hver deres baggrund og livsfortælling.

Opgaven, som afdelingsleder, omfatter en række administrative og personalemæssige opgaver fx MUS, ansættelser, fagfordeling mv. Vi gør tingene sammen.

Herudover vil du være tæt på eleverne og særligt de elever, hvor livet af og til slår knuder, og hvor det kan være svært at være barn i skolen og/eller hjemme. Her vil du have et tæt og forpligtende samarbejde med barnets primære lærere og pædagoger, forældre og skolens ressource- og trivselskoordinator samt evt. relevante eksterne samarbejdspartnere.

Som afdelingsleder vil din opgave, i et organisatorisk perspektiv, være fastholdelse, opfølgning og videreudvikling af;
  • Børnemiljøets særkende, grundlæggende antagelser og iboende kultur både i børne- og voksenhøjde – fra en undervisnings- til en læringskultur med afsæt i skolens 10 tegn på god undervisning og PLF-cirklen. Vi udvikler praksis sammen igennem fælles læreprocesser.
  • Basisklasserækken (2 hold af 10 elever) fra indskrivning til udslusning – best practice!
  • Ledelse tæt på, med afsæt i PLF-tankesættet - deltagelse i teammøder, gennemføre TUS, sparring og løbende observation & feedback af undervisningen mv.</li


Herudover vil du få det daglige og strategiske ledelsesansvar (ikke eneansvar) for skolens ressourcecenter, Solsikken, og evt. skolens PLC, hvis du kan se dig ind i begge områder og en evt. iboende kobling. Begge er for os organisatoriske kerneområder, som forsat er under udvikling og forandring – gerne samme med dig.

I Solsikken vil du komme til, i tæt samarbejde med skolens ressource- og trivselskoordinator og skolens fem faglige vejledere, at fortsætte udviklingen af dette kerneområde, så vi sikrer deltagelsesmuligheder for alle elever. Det betyder, at du vil gå forrest i forhold til at bringe vores arbejde med inkluderende fællesskaber til et sted, hvor det giver genlyd og mærkes helt ude i sidste led. Du er evidensbaseret i din tilgang – vi skal gøre det der virker, og vi skal konsekvent turde stille os selv spørgsmålet "Kan vi bruge vores ressourcer på en bedre og smartere måde ift. elevernes læring og trivsel?" Erfaring med co-teaching, mellemformer, indretning af de pædagogiske læringsmiljøer, og specialpædagogisk viden vil være en klar fordel.

Pssst: I de kommende tre budgetår tilføres skolen ca. 2. mio. kr. til optimering af det pædagogiske læringsmiljø. En spændende proces, som du vil blive en vigtig del af.

I skolens Pædagogiske LæringsCenter (PLC) vil du i tæt samarbejde med det tværgående PLC-team fortsætte udviklingen af dette kerneområde, så vi bl.a. sammen får skabt Liv – Lyst – Leg og Lyden af Læring og Læse Lyst. PLC teamet består af fem super dygtige vejledere. Opgaven vil herudover omfatter udviklingen af skolens nye makerspace-didaktik med blik for nutidens- og fremtidens kompetencer og brugen af pædagogisk IT og teknologier som en meningsgivende del af undervisningen - kobling mellem fag og virkelighedsnære problemstillinger.

Alt dette gør du IKKE alene, men sammen med os, fordi du er ambitiøs på børnenes og medarbejdernes vegne, og ved at trivsel og social kapital hænger sammen med gode resultater både for STORE og små.

Den endelige opgave- og ansvarsfordeling laver vi først, når vi finder den rette og vores fælles kompetence- og erfaringsbrikker kan sættes sammen og danne et nyt ledelsesmæssigt og organisatorisk motiv med dybde og mening.

Vigtig viden
Solvangskolen er tresporet og organiseret i et minimiljø (0-1. årg.), børnemiljø (2.-5. årg.) og et ungemiljø (6.-9. årg.). Vi har et tillidsfuldt samarbejde med skolens bestyrelse. Herudover er Solvangskolen fyldt med dygtige lærere og pædagoger og beliggende ca. 10 minutters gang fra Farum Station i Furesø kommune, tæt ved grønne områder og gode idræts- og sportsfaciliteter.

Stillingen er en fuldtidsstilling til besættelse pr. 01.05.22. Ansøgninger modtages elektronisk med frist søndag d. 13. marts 2022.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt d. 21. marts 2022 (1. runde) og evt. d. 23. marts 2022 (2. runde). Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte skoleleder Andreas Hundebøll, på tlf; 72 16 46 50. Du er også velkommen til at kigge forbi til en rundvisning eller en uformel snak, hvor du kan få stillet de spørgsmål, som du måtte have inden det er os, der stiller spørgsmålene ved en evt. samtale.
STOP: Hvis du er nået hertil, er der kun et klik tilbage - tryk "send ansøgning" – lad foråret komme!

De bedste begyndende forårshilsner fra ledelsesteamet og alle de andre på Solvang – for ingen er klogere end os alle!

Camilla, Jeppe og Andreas

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=25c4a244)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Farum
  • Mandag den 07. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Farum

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Farum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Farum over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 3
27. august 2024 2
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2