Kontorchef til projekt- og programøkonomi - 2000

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Vil du være med til at udvikle og implementere moderne, velfungerende og driftssikre it-systemer til Danmarks skatteforvaltning? Brænder du for styring af økonomien i store programmer og projekter i en stor organisation i forandring? Så er du måske vores nye kontorchefkollega i kontoret for projekt- og programøkonomi i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Som kontorchef får du ansvaret for den daglige drift af kontoret projekt- og programøkonomi, der er en del af fagdirektørområdet Strategi og Styring. Kontoret har ansvaret for controlling af økonomien i de store it-udviklingsprogrammer og -projekter, som Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er ansvarlig for på vegne af hele skatteforvaltningen. De store programmer har budgetter i milliardstørrelsen, og de store projekter har budgetter i størrelsesordenen 2-300 mio. kr. Endvidere bidrager kontoret til den løbende udvikling af styrelsens økonomi- og virksomhedsstyring, herunder ikke mindst til styring af programmer og projekter. Kontoret har pt 19 medarbejdere.

Kontoret løser sine opgaver i et tæt samarbejde med de øvrige kontorer i fagdirektørområdet Strategi og Styring. Derudover er der tætte samarbejdsflader til ledelsen og de økonomiansvarlige i programmer og projekter, til Skatteministeriets departementet og til flere af de øvrige styrelser i Skatteministeriet.

Om dig
Vi forventer, at du interesserer dig for ledelse og formår at motivere og lede en gruppe dygtige medarbejdere i en omskiftelig hverdag. Du trives i komplekse sammenhænge og kan formidle komplicerede problemstillinger på en overskuelig måde i både skrift og tale i forhold til modtagerens behov. Du er god til relationer og trives med at lede i spændingsfeltet mellem direktion, interessenter, ledelseskolleger og egne medarbejdere.

Du kan håndtere store arbejdsmængder og motiveres af at løfte mange forskelligartede opgaver lige fra dag-til-dag beslutninger til langsigtede strategiske indsatser. Du har vilje og evne til at tage et stort selvstændigt ansvar, er dygtig til at samarbejde, er fagligt ambitiøs og går på arbejde for at skabe forandringer og forbedringer.

Endelig kan du navigere sikkert i en stor, politisk organisation med høj grad af offentlig bevågenhed.

Konkret forestiller vi os, at du har følgende kvalifikationer:

  • solid erfaring med økonomistyring og gerne i store projekter og programmer
  • erfaring med de statslige budget- og bevillingsregler er en fordel, men ikke et krav
  • stor analytisk kapacitet, som du evner at bruge i praksis
  • høj grad af selvstændighed og ansvarsfølelse
  • rigtig gode evner i forhold til kommunikation, samarbejde og interessenthåndtering
  • ledelseserfaring er en fordel, men ikke et krav.


Du har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau, fx cand.scient.pol., cand.polit., cand.oecon., cand.scient.adm., cand.merc., cand.merc.aud. eller tilsvarende kvalifikationsniveau.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning inkl. CV og dokumentation for uddannelse via linket ”søg jobbet” senest kl. 10 9.juni 2020. Der vil løbende blive afholdt samtaler under ansøgningsforløbet.

Har du spørgsmål, kan du kontakte underdirektør Jakob Ejlers på telefon 72386324.

Der vil indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 1, svarende til lønramme 37, med mulighed for tillæg. Ansættelsen sker som udgangspunkt på åremål.

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil indtil videre være Udviklings- og Forenklingsstyrelsens lokation på Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Frederiksberg
  • Tirsdag den 09. juni 2020

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 22
18. september 2024 20
17. september 2024 21
16. september 2024 19
15. september 2024 19
14. september 2024 19
13. september 2024 18
12. september 2024 18
11. september 2024 15
10. september 2024 15
9. september 2024 15
8. september 2024 14
7. september 2024 15
6. september 2024 15
5. september 2024 13
4. september 2024 13
3. september 2024 12
2. september 2024 10
1. september 2024 8
31. august 2024 9
30. august 2024 9
29. august 2024 10
28. august 2024 9
27. august 2024 9
26. august 2024 10
25. august 2024 9
24. august 2024 9
23. august 2024 12
22. august 2024 11
21. august 2024 11
20. august 2024 11