Rekrutteringsfirma

Er du vores nye Payroll Manager?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

I Adecco Danmark søger vi en empatisk og tillidsfuld Payroll Manager, som har lyst til at lede et team af yderst ambitiøse og kompetente medarbejdere. Stillingen er en unik mulighed for at få en central rolle i økonomiafdelingen, hos verdens største HR, rekrutterings- og vikarbureau.

Som Payroll Manager får du, med direkte reference til Adeccos CFO, Niklas Nordkap, det overordnede ledelsesmæssige ansvar for Payroll. Derudover forventes det, at du varetager en række driftsopgaver.

Dine overordnede ansvarsområder som Payroll Manager kan sammenfattes til:

  • Ledelse af afdelingen, herunder faglig sparring og rådgivning med medarbejderne, udviklingssamtaler mm.
  • At tilsikre, at alle Adeccos ansatte får den rigtige løn til tiden. Dette vil i starten kræve, at du selv hjælper til og sidder med lønkørsel, overenskomster, balanceafstemninger mv.
  • Udvikling og optimering af processerne og arbejdsgangene, således at løn kan forekomme mere effektivt og smidigt.

Kompetent Payroll Manager, der kan tage ejerskab og bevare overblikket

Som Adeccos nye Payroll Manager, kommer du med 10-15 års erfaring med løn, ligesom du har dokumenteret ledelseserfaring. Det er imidlertid afgørende, at du kan forstå og løse overenskomster, og at du trives i en kompleks virksomhed, der opererer med mange forskellige overenskomster, lønkørsler og lokalaftaler. Eftersom det er dit ansvar som Payroll Manager, at der ikke opstår fejl, og at Adeccos ansatte får rigtig løn til tiden, skal du kunne tilrettelægge og strukturere dine opgaver. Det er desuden essentielt, at du har et indgående kendskab til beretning af G-dage, pension, A-skatten, sygeindberetning mv. Endeligt har du indgående IT-færdigheder og erfaring med lønsystemer som Lessor eller Dataløn, ligesom du har gode Excel kompetencer.

Synlig og passioneret leder

For at få succes i rollen som Payroll Manager er det afgørende, at du har lysten til at gå forrest og lede teamet. Din ledelsesstil er anerkendende og nærværende og du udviser en stor grad af tillid. Du opererer altid med hele teamets interesse for øje, og forstår vigtigheden i at være lyttende og forstående. I forlængelse heraf kræver rollen, at du kan tage konflikterne når de opstår og håndtere dem på en upartisk og saglig måde. Vi forestiller os desuden, at du er undrende, nysgerrig og stiller spørgsmål, i jagten på den bedst mulige løsning. Du brænder endvidere for at optimere, automatisere og forbedre arbejdsgange og udfordre status quo.

Adecco tilbyder

Som Payroll Manager hos Adecco bliver du en del af en virksomhed, som arbejder benhårdt på konstant at forbedre deres tilfredshed blandt kunder, kandidater og medarbejdere. Hos Adecco anerkender vi, at medarbejdere er det vigtigste aktiv, hvilket betyder, at medarbejderne er motiverede og engagerede.

Der hersker en særlig ånd og kultur hos Adecco, hvor passion og engagement for arbejdet, er motivationen og omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør. Adecco har en flad og uformel organisation med højt til loftet, så har man gode idéer og input, er der rig mulighed for at implementere nye initiativer, der kan være med til at forbedre hverdagen. Dagligdagen er som regel præget af et højt tempo, hvilket betyder, at man som medarbejder skal kunne trives i en hektisk hverdag.

Som Payroll Manager hos Adecco bliver du desuden en del af en virksomhed, som har mange sociale arrangementer, såsom Kick-off, teambuilding, afdelingsarrangementer samt vin-og ølsmagninger og fredagsbar, som er med til at styrke sammenholdet blandt medarbejderne.

Om Adecco

Adecco Danmark er en del af The Adecco Group, som er verdens største HR virksomhed inden for rekruttering, bemandingsløsninger, outplacement og vikarydelser. Worldwide beskæftiger Adecco Group mere end 33.000 medarbejdere dagligt og er repræsenteret i over 60 lande.

I Adecco Danmark er vi 85 passionerede medarbejdere, der med stolthed kan sige, at vi i Danmark er de størst i vores branche. Det er vi, fordi vi arbejder under mottoet; ”vi kender mennesker” og tror på at ved at have mennesker i centrum, kan vi levere den bedste service og match til både kunder og kandidater.

For mere information, se desuden www.adecco.dk

Søg stillingen:

Mindweiss varetager rekrutteringsprocessen for Adecco.

Du søger stillingen ved at følge linket "Ansøg" og indsende dit CV.

Ansøgere vurderes løbende. Vi ser frem til at læse dit CV.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
18. september 2024 20
17. september 2024 21
16. september 2024 19
15. september 2024 19
14. september 2024 19
13. september 2024 18
12. september 2024 18
11. september 2024 15
10. september 2024 15
9. september 2024 15
8. september 2024 14
7. september 2024 15
6. september 2024 15
5. september 2024 13
4. september 2024 13
3. september 2024 12
2. september 2024 10
1. september 2024 8
31. august 2024 9
30. august 2024 9
29. august 2024 10
28. august 2024 9
27. august 2024 9
26. august 2024 10
25. august 2024 9
24. august 2024 9
23. august 2024 12
22. august 2024 11
21. august 2024 11
20. august 2024 11
19. august 2024 11