Rekrutteringsfirma

area manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Randstad søger på vegne af Zirocco en erfaren Area Manager, der kan drive salget til nye samt eksisterende kunder i Skandinaven og DACH-landene.

Jobbeskrivelse


Zirocco søger en international salgsprofil, som har erfaring og evt. netværk i deres nye målgruppe inden for tagdækkerbranchen, men som samtidig evner at sælge til deres eksisterende brancher. Som Area Manager er du i frontlinjen i særligt Skandinavien og DACH-landene, hvor du skal drive salget til nye og eksisterende kunder på både online og fysiske møder, hvor Ziroccos udstyr demonstreres, gennemgås samt markedsføres.

Hovedopgaverne er:
- Opnå vækst med fokus på salg af deres produkter og services.
- Struktureret håndtere opsøgte og indkomne leads via anvendelse af deres CRM-system m.m.
- Varetage mødebookning og relevant opfølgning på nye leads.
- Sikre bedst muligt salgs-flow ved bl.a. at koordinere med øvrige interessenter i firmaet.
- Være involveret i aktiviteter på øvrige markeder i samarbejde med øvrige salgsansvarlige.
- Deltage i messer på egne og øvrige markeder, når det er relevant.
- Sikre marketingaktiviteter og kampagner til Skandinavien og DACH.

Stillingen er en fuldtidsstilling på funktionærlignende vilkår. Ziroccos kontor er åbent fra 08.00 – 16.00, men da stillingen inkluderer messer, kundebesøg og rejseaktiviteter, forventes der fleksibilitet i forhold til ekstraarbejde i weekender m.m. Der vil i starten være fokus på salg i Danmark, og derfor vil rejsedagene ikke være mange, men der kan fremadrettet forventes op til 75 rejsedage om året.

Som Area Manager referer du til CEO’en eller den af CEO’en udpegede stedfortræder, og du skal desuden arbejde tæt sammen med de øvrige medarbejdere.

Dine kvalifikationer og kompetencer


- En teknisk uddannelse er en fordel, men ikke et krav.
- En god teknisk forståelse.
- Det forventes, at du har erfaring med salg til de tekniske brancher.
- Det er en fordel, at du har kendskab til ERP (uniconta) og webCRM, eller at du har let ved at anvende nye systemer.
- Mindst 3 års erfaring med internationalt b2b-salg.
- Erfaring med salg gennem forhandlere og distributører på internationalt plan.
- Kendskab til ordrebehandling og tilbudsgivning eller lysten til at lære dette.

Da du skal drive salget i DACH-landene og Skandinavien, skal du kunne kommunikere på dansk, engelsk og tysk i skrift og tale.

Din personlige profil


Som person er du udadvendt og brænder igennem ved demonstrationer af et teknisk produkt. Du er vant til at multitaske og bevæge dig i et ofte tempofyldt miljø, og du har sans for detaljen.
Du vil komme til at arbejde tæt sammen med de øvrige medarbejdere, og derfor forventes det, at du er en teamplayer, der evner at have en positiv indstilling samt en stærk arbejdsmoral. Du er struktureret i dit arbejde, og du formår at overholde deadlines samt aftaler.

Yderligere har du stærke evner til at kommunikere både mundtligt og skriftligt med kunder, interne medarbejdere og ledelsen.

Zirocoo kan tilbyde dig


Du vil blive en del af en verdensførende virksomhed i en større etableret koncern, som sælger deres produkter i 30 lande. Der er et stort salgspotentiale i Danmark og Skandinavien, og du vil derfor få et vigtigt og stort ansvarsområde. Derudover bliver du en del af en virksomhed, som skaber unikke og spændende produkter.

Er du nysgerrig på at høre mere?
Du er velkommen til at kontakte seniorkonsulent Kasper Kjærgaard via mail [email protected] eller på tlf. +45 61 95 92 51, hvis du vil vide mere om jobbet.

Ansøgningsfrist
Vi har brug for dig snarest, så send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler. Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Zirocco


Zirocco kombinerer gasturbineteknologi med software og smart teknologi til at skabe effektiv overfladetørringsudstyr baseret på mikrogasturbiner.

Siden 2010 har Zirocco brugt deres omfattende viden inden for industriel produktion, kvalitetssikring og forsyningskæde til at udvikle verdens førende Zirocco-jettørrere. Applikationerne er primært til linjemarkering og revne-/fugeforseglingsindustrien, men for nylig har de udviklet løsninger til tørring af større overflader. Disse omfatter, men er ikke begrænset til, vedligeholdelse af brooverflader, betonbelægning og asfaltbelægning på veje osv.

Deres konsekvente fokus på effektive løsninger til virksomheder med behov for tørring og rensning af udendørs overflader driver dem mod teknologisk innovation baseret på mikrogasturbiner.

Sammen med deres partnere stræber de altid efter at levere de bedste produkter og services og den ultimative support inden for branchen.

Om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
18. september 2024 20
17. september 2024 21
16. september 2024 19
15. september 2024 19
14. september 2024 19
13. september 2024 18
12. september 2024 18
11. september 2024 15
10. september 2024 15
9. september 2024 15
8. september 2024 14
7. september 2024 15
6. september 2024 15
5. september 2024 13
4. september 2024 13
3. september 2024 12
2. september 2024 10
1. september 2024 8
31. august 2024 9
30. august 2024 9
29. august 2024 10
28. august 2024 9
27. august 2024 9
26. august 2024 10
25. august 2024 9
24. august 2024 9
23. august 2024 12
22. august 2024 11
21. august 2024 11
20. august 2024 11
19. august 2024 11