Rekrutteringsfirma

Afdelingsleder for udskolingen, Vestskolen, Faxe Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haslev

CareMatch søger for Faxe Kommune en kvalitetsbevidst, retningssættende og nærværende afdelingsleder for den fælles udskoling på Vestskolen

Om jobbet

Kommunalbestyrelsen har i efteråret 2021, efter en lang proces med inddragelse og dialog, besluttet at fastholde skolestrukturen i Faxe Kommune. Det betyder, at Vestskolen fortsat skal bestå af 3 fysiske enheder, nemlig Vibeengskolen, Nordskovskolen og Terslev Skole, og at Vestskolen fortsat har fælles udskoling på Nordskovskolen. Se nærmere om Vestskolen på www.faxekommune.dk og www.vestskolen.dk.

Vestskolen er en proaktiv medspiller i Faxe Kommunes udvikling hen mod et fælles skolevæsen, hvor faglig kvalitet og et inkluderende børnesyn er i højsædet. De strategiske initiativer ”Børn i Fællesskaber” og ”Fælles om Forebyggelse” er retningssættende for Vestskolens arbejde med alle børn og unge.

Vestskolen er optaget af, at alle elever skal blive så dygtige, som de kan, og at de oplever at trives. Læring skaber trivsel, og trivsel skaber læring.

Nordskovskolen er en byskole i Haslev med ca. 800 elever og 70 medarbejdere. Her samles Vestskolens udskolingselever fra de 2 andre matrikler. Den fælles udskoling omfatter ca. 400 elever og ca. 36 medarbejdere. Afdelingslederen for udskolingen har personaleansvar for disse medarbejdere, herunder at stå i spidsen for et team på tre årgangskoordinatorer. Afdelingslederen varetager endvidere samarbejdet med forældre, UU-vejleder mv.

Afdelingslederen har ansvaret for den faglige og pædagogiske ledelse, økonomien i udskolingen, daglig drift, prøveafvikling mv. I det daglige indgår afdelingslederen i et team med de to øvrige afdelingsledere på Nordskovskolen.

Afdelingslederen refererer til skolelederen for Vestskolen. Vedkommende indgår desuden i et ledelsesteam for hele Vestskolen med i alt 10 ledere. Samarbejdet på tværs af matriklerne prioriteres højt.

Forventninger til afdelingslederen for udskolingen

Afdelingslederen forudsættes at have erfaringer med ledelse i skolevæsenet. Vedkommende har en uddannelse som lærer og en diplomuddannelse i ledelse (eller er indstillet på at tage uddannelsen).

Afdelingslederen indgår i Vestskolens bevidste arbejde med arbejdspladskulturen, hvor målet er, at skolens professionelle kapital forøges, og sygefraværet minimeres. Afdelingslederen forudsættes derfor både at være fagligt stærk, god til at sætte retning og god til at skabe og fastholde relationer. Vedkommende skal i høj grad kunne have en rolle som coach for årgangskoordinatorer, teams og medarbejdere.

I udskolingen skal det indgå i kulturen, at børn og unge har mange forskellige evner og livsmål, og at den kommende ungdomsuddannelse ikke nødvendigvis skal være gymnasial. Afdelingslederen skal stå i spidsen for denne kultur og skal kunne arbejde innovativt med at skabe muligheder for alle unge.

I sin personlige adfærd skal afdelingslederen være

  • nærværende
  • engageret
  • inddragende og anerkendende
  • tydelig og struktureret
  • ansvarsbevidst.

Ansættelsesvilkår

Det er en fuldtidsstilling med forventet tiltrædelse 1. marts 2022. Løn og ansættelsesvilkår forhandles med den forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgningsfrist og samtaler mv.

Ansøgningsfristen er 10. januar 2022. Første samtale om stillingen er 13. januar, anden samtale 20. januar 2022. Der vil være test af kandidater, der går videre til anden samtale. Disse kandidater har endvidere et kort møde den 17. januar med centerchefen i Center for Børn & Undervisning.

Yderligere oplysninger

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at henvende dig til skoleleder Susanne Meyer Christensen (tlf. 21782351, [email protected]), seniorkonsulent Ulla Blom (tlf. 25169406, [email protected]) eller seniorkonsulent Erik Pedersen (tlf. 51631143, [email protected]).

Faxe Kommune ligger syd for hovedstadsområdet – med gode transportmuligheder til og fra København med kollektiv trafik eller motorvej. Faxe er rig på fantastiske naturoplevelser, historiske godser og herregårde og et aktivt erhvervs- og foreningsliv, som vores cirka 36.500 borgere har glæde af. Som arbejdsplads satser vi ambitiøst på udvikling af vores kultur. Vi kalder det Faxe i Fællesskab. Her har vi fokus på fællesskaber, samskabelse og innovation som naturlige ingredienser i vores samarbejde på alle niveauer – for og med borgerne i kommunen. (www.faxeifaellesskab.dk).



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Haslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Haslev
  • Mandag den 10. januar 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Roskilde

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4000 Roskilde
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Roskilde

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Om jobbet Vi søger en ny afdelingsleder med passion for forandringsledelse til Det Sociale Voksenområde, Center 1, bostedet Sofievej i [xxxxx] Det Sociale Voksenområde Center 1 .
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Er du en erfaren leder gerne med baggrund inden for byggeriet eller relaterede brancher? Har du evnen til at lede et team af dedikerede fagfolk? Så er du måske den afdelingschef, vi søger til at st..
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Haslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Haslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Haslev over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1