Leder til HR, Politik & Udvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedensted

Om jobbet

Vi søger en ny leder til en tværgående stabsfunktion, hvis fornemmeste opgave er, at spille fagområder, chefer, politikere og borgere gode og understøtte arbejdet og løsningen af kerneopgaverne i organisationen.

HR, Politik & Udvikling betjener organisationen bredt med en lang række forskellige funktioner:

  • Klassiske byrådssekretariatsopgaver så som dagsordener for økonomiudvalg og Byråd, juridiske spørgsmål, valg og aktindsigt.
  • Understøttelse af organisationen med kommunikation, ledelsesinformation, digitalisering og softwarerobotter samt forskellige udviklingsopgaver.
  • Erhvervsudvikling (detailhandel, produktion, turisme m.m.)
  • Kantine og pedelfunktionen.
  • Klassiske HR-opgaver som personalejuridiske spørgsmål og sparring med lederne, understøttelse af sygesamtaler og sygefraværsindsatser, arbejdsmiljø, HR-processer og MED-spørgsmål, herunder betjening af Hovedudvalget.

Der er med andre ord tale om en lederstilling, hvor opgaverne i afdelingen favner meget bredt, og det derfor er væsentligt, at du kan have mange forskellige bolde i luften samtidig og løbende forholde dig til mange forskellige spørgsmål.

De fleste funktioner i afdelingen er samlet i en række forholdsvis uformelle opgavefællesskaber, hvor den faglige sparring og koordinering finder sted. Der vil være varierende behov for, hvor tæt involveret du er i de respektive opgavefællesskabers opgaveløsning.

Fire områder vil som udgangspunkt fylde lidt mere i dit arbejde og vil derfor også være områder, hvor din baggrund og erfaring vil være en fordel:

  • Løbende understøttelse af det politiske arbejde, Byrådets møder og de løbende spørgsmål og andre ting, der opstår i dette felt.
  • Løbende sparring med kommunaldirektør og borgmester om forskellige sager og projekter.
  • HR-området, hvor opgaverne betyder, at du vil være den øverste HR-ansvarlige i kommunen (dog ikke lønområdet), og deltage i diverse HR-chef netværk m.m.
  • Analyseområdet og ledelsesinformation, som er et særligt fokusområde for organisationen.

Tilsammen vil du blive personaleleder for 33 ansatte, herunder en kantineleder med ansvar for 10 ansatte (i alt 43 medarbejdere).

Din profil

Du er givetvis en leder med nogen erfaring. Du har gode resultater med personaleledelse og får god feedback på din tilgang til andre mennesker. Du har meget gerne erfaring fra en lignede stabsfunktion, der favner meget bredt. Herunder erfaring fra HR-området og politisk betjening.

Du vil få ansvar for en række medarbejdere, der er meget selvkørende, og derfor skal din ledelsesstil være præget af stor tillid til medarbejdernes opgaveløsning og tage afsæt i vores værdier: Ansvar, dialog og udvikling. Du er en uformel person, der har fokus på vores løsning af opgaverne. Inddragelse, gennemsigtighed og en åben dør er ligeledes naturlige elementer i din arbejdsform.

Ledelsesopgaven
Som nævnt favner afdelingen og dermed ledelsesopgaven bredt. Det stiller store krav til dig som leder og din tilgang til ledelsesopgaven. Hedensted Kommune er en værdibaseret, og flad organisation, hvor der gives stor frihed til den enkelte medarbejder og dermed også tillid til opgaveløsningen. Denne tilgang til ledelse skal du kunne se dig selv i.

Du evner at levere situationsbaseret ledelse og sparring tilpasset opgaverne og den enkelte medarbejders behov. Du fornemmer, hvornår du skal lytte og sparre på en opgave, og hvornår der er behov for beslutning og handling. Med andre ord evner du at skabe de rammer der gør, at medarbejderne har de bedste forudsætninger for at lykkes med opgaverne.

Samtidig understøtter du afdelingens overordnede udvikling ved at sætte retning og løbende sikre, at vi er relevante samarbejdspartnere for vores kunder i og uden for organisationen Hedensted Kommune. Det gør du ved at have et godt samarbejde og løbende dialog med andre områder og ledere, og understøtte vores løbende udvikling af opgaveløsningerne, samtidig med den sikre drift fastholdes og udbygges.

På tværs af opgaver og funktioner, sætter vi i afdelingen pris på, at være efterspurgte og arbejder hårdt for at skabe værdi for organisationen. Samtidig stræber vi efter at have en åben og ærlig dialog, og hjælper hinanden hvor det er muligt.

Løn og ansættelsesvilkår

HR, Politik & Udvikling er en del af området Politisk Koordination & Økonomi, og som leder af afdelingen vil du referere til kommunaldirektøren.

Afdelingen er placeret på Hedensted Rådhus lige ved Hedensted station.

Der er tale om en fast stilling på fuld tid.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Der kan forhandles kvalifikations- og funktionsløn.

Hvis du vil vide mere

Ved spørgsmål kan du kontakte Kommunaldirektør Steinar Eggen Kristensen på telefon 51 56 29 28 eller mail: [email protected]

Ansøgning

Ansøgningsfrist: 29. marts

Tiltrædelse senest 1. juni 2020

Du skal være indstillet på, at gennemføre test mellem 1. og 2. samtale.

Om os

Du kan læse mere om Hedensted Kommune på https://www.hedensted.dk/om-kommunen/organisation

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedensted.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hedensted
  • Søndag den 29. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hedensted

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hedensted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hedensted over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 1
14. september 2024 2
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1