Rekrutteringsfirma

Serviceleder til afdeling i vækst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Er du servicemindet, kvalitetsbevidst og har du en el-teknisk baggrund? Besidder du evnen til at lede og fordele ressourcer på en effektiv måde samtidig med, at du bidrager til udviklingen i en velrenommeret og veldrevet virksomhed?

For Uggerly Installation A/S søger vi lige nu en serviceleder, der bliver en essentiel del af Uggerlys serviceafdeling. Som serviceleder bliver du en del af serviceafdelingen og et servicelederteam på fire personer. Sammen sørger I for at lede og fordele ressourcerne i serviceafdelingen på den mest effektive og hensigtsmæssige måde. Du er opsøgende og handekraftig, sætter kunden i centrum og skaber og vedligeholder gode relationer til nye såvel som eksisterende kunder. Med din forretningsforståelse og din økonomiske sans sørger du for, at alle projekter gennemføres med en fornuftig økonomi, og bidrager dermed til den fortsatte udvikling af serviceafdelingen i samarbejde med dine kollegaer.

Hvordan ser din arbejdsdag ud?

Som serviceleder bliver du en essentiel del af Uggerlys serviceafdeling. Din kerneopgave er at servicere kunderne og lede udførelsen af opgaver i forbindelse med service og vedligeholdelse. Du får tilknyttet et fast team af montører, som du har ansvaret for at lede og udvikle. Dette indebærer ressourceplanlægning samt løbende koordinering og kommunikation med montørerne. Som serviceleder har du desuden ansvaret for at skabe gode relationer på tværs af afdelingen og sikre trivsel og gode arbejdsforhold for montørerne.

Du bliver ikke alene ansvarlig for servicering af nuværende kunder, men også for opbyggelsen og udvidelsen af afdelingens kundeportefølje. Dette indebærer opsøgende kontakt til potentielle kunder og kræver, at du er proaktiv, trives med kundekontakt, evner at se muligheder og brænder for at tage del i den fremtidige udvikling af serviceafdelingen.

Derudover vil du blive ansvarlig for:

  • Beregning af tilbud og opfølgning på budgetter med henblik på at sikre en god økonomi
  • Indkøb af nødvendige materialer til gennemførelse af serviceopgaver
  • Tilsyn ved større serviceopgaver
  • Administration af værktøj
  • Godkendelse af fakturaer og timesedler
  • Kvalitet og sikkerhed i forbindelse med udførelse af opgaver (KLS)

Hvem er du?

Du er fleksibel af natur og trives med en dynamisk arbejdsdag, hvor kunden er omdrejningspunktet. Du evner at holde et stærkt overblik - også i situationer, der kræver hurtig omstilling, men trives også med specifikke mål og deadlines. Du er med andre ord typen, der med sin optimistiske tilgang og evne til at løse problemer, får tingene til at lykkes samtidig med, at du har dine folk med dig.

Du er udadvendt og i stand til at skabe gode relationer til kunder og samarbejdspartnere, ligesom du brænder for at udvide dit netværk. Du ser muligheder og ønsker at sætte dit præg på Uggerly og bidrage til den fremtidige udvikling af serviceafdelingen.

Vi forventer derudover, at:

  • Du har en teknisk baggrund som elektriker + el-installatør uddannelsen
  • Du har flair for IT og nemt kan sætte dig ind i nye systemer.
  • Du bor indenfor rimelig afstand til kontoret i Aalborg.

Det får du hos Uggerly

  • Du bliver en del af et team med tre erfarne og rutinerede serviceledere, som kan give sparring og hjælpe dig godt på vej mod succes i stillingen.
  • En udfordrende hverdag i en virksomhed kendetegnet af vækst og en god, sund økonomi.
  • En stilling med ansvar og indflydelse. Hos Uggerly har du mulighed for at vokse med dine opgaver og udvikle dig internt i virksomheden.
  • Et stærkt sammenhold og fællesskab med gode kollegaer, der værdsætter et godt grin og nyder sociale arrangementer på tværs af virksomheden.


Om Uggerly Installation A/S

Uggerly Installation A/S er en dynamisk nordjysk virksomhed stiftet i 1993, der med udspring i el har udviklet sig til også at omfatte VVS og svagstrøm. Virksomheden ledes af brødrene Henrik og Jens Uggerly, som også er ejere af virksomheden. Virksomheden beskæftiger i dag godt 300 medarbejdere fordelt på tre afdelinger – en i Aalborg, en i Ringsted og en i Glostrup. De bærende værdier i virksomheden er effektivitet, kvalitet, godt håndværk og gode løsninger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 4.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hele Sjælland

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Gentofte

    Fri kontakt
    Bernstorff Slot er et møde- og konferencehotel beliggende i naturskønne oplevelser midt i Bernstorffparken i Gentofte, med en spændende historie helt tilbage fra 1765.
    • Afdelingsleder
    • Gentofte
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 460
4. juli 2024 432
3. juli 2024 413
2. juli 2024 392
1. juli 2024 381
30. juni 2024 383
29. juni 2024 388
28. juni 2024 385
27. juni 2024 382
26. juni 2024 383
25. juni 2024 391
24. juni 2024 393
23. juni 2024 407
22. juni 2024 415
21. juni 2024 425
20. juni 2024 417
19. juni 2024 417
18. juni 2024 412
17. juni 2024 420
16. juni 2024 451
15. juni 2024 471
14. juni 2024 481
13. juni 2024 471
12. juni 2024 463
11. juni 2024 462
10. juni 2024 465
9. juni 2024 489
8. juni 2024 492
7. juni 2024 500
6. juni 2024 503
5. juni 2024 521