Kontorchef søges til kontor i rivende udvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Familieretshuset søger en kontorchef til Værgemåls - og adoptionskontoret i Ringkøbing

(mulighed for tjenestested i Aarhus)

Vil du være kontorchef for dygtige ledere og medarbejdere, som behandler sager om værgemål for borgerne i hele Danmark? Vil du stå i spidsen, når vi skal vurdere, om betingelserne for at sætte en fremtidsfuldmagt i kraft eller frigive båndlagt arv er opfyldt? Og vil du samtidig være kontorchef for en enhed der har fuld fart på optimering ud fra et borgerperspektiv, hvor der både er et veletableret brugerpanel og medarbejdere allerede har erfaring i optimering og udvikling.

Familieretshuset søger en dygtig og erfaren leder med et tydeligt drive til at være kontorchef for vores kontor for værgemål og adoption. Da antallet af ældre borgere vokser og de digitale krav øges, vokser antallet af ansøgninger om værgemål, hvorfor kontoret arbejder intensivt på at hjælpe flere borgere i en vanskelig livssituation.

Stillingen

Som kontorchef for Værgemål og adoption får du det overordnede ansvar for den daglige ledelse af kontorets 3 funktionsledere og ca. 70 medarbejdere med faglig baggrund som jurist, kontorfunktionærer og socialrådgivere, samt ansvar for de faglige og driftsmæssige opgaver med tilrettelæggelse af kontorets opgaver.

Kontorets kerneopgave er den landsdækkende opgave med behandling af ca. 29.000 sager årligt om etablering og ændring af værgemål, behandling af værgens ansøgning om godkendelse af forskellige dispositioner, faste værgers ansøgning om godkendelse af vederlag og behandling af klager over værger. Kontorchefen er også ansvarlig for Familieretshusets adoptionsenhed, der årligt behandler 2500 ansøgninger om adoption og anerkendelse.

Fokus på lærings- og forbedringskultur med et stærkt fagligt afsæt

I jobbet er der et stort ledelsesrum, selvstændigt ansvar og god mulighed for selv at præge jobbet sammen med dit ledelsesteam.

Du vil få den direkte ledelse af 3 funktionsledere og indgå i et godt og tæt ledelsesmæssigt samarbejde med dine fire chefkollegaer i Familie og Personret og Familieretshusets øvrige ledergruppe.

Vi sætter en stor ære i at sparre og inspirere hinanden på tværs og udvikle os sammen bl.a. med playfullness og livsledelse som en prioriteret del af vores ledergerning.

Vi søger en dygtig og erfaren kontorchef, som kan fokusere på effektiv drift af kontorets opgaver samtidig med høj kvalitet i opgavevaretagelsen og god borgerservice.

Vi forventer, at du som kommende kontorchef er uddannet jurist, eller har en anden relevant akademisk uddannelse og gerne en lederuddannelse i bagagen. Du arbejder på det strategiske plan med fokus på den samlede opgaveløsning i Familie og Personret og Familieretshuset. Du er kompetent og professionel i din ledelse, beslutningsstærk og har en god personlig gennemslagskraft. Du er en stærk kommunikator, som kan motivere dine medarbejdere og have et tydeligt drive og kunne gennemføre det, du sætter i gang.

Herudover lægger vi vægt på følgende:

  • En motiverende, synlig og udviklende tilgang til ledelse
  • Erfaring med styring af store sagsflow, hvor du har skabt synlige og gode resultater
  • Evne til at implementere nye processer i kontoret med afsæt i en fælles forbedrings og læringskultur
  • Gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner
  • Gode samarbejdsevner og evner til at opbygge netværk med f.eks. brugerpanelets deltagere og ministeriets departement
  • At du på professionel og effektiv vis kan varetage relationen til eksterne samarbejdspartnere vedrørende dine ansvarsområder

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 1, med mulighed for tillæg afhængigt af erfaring og kvalifikationer. Stillingen forventes besat på åremål.

Ansættelsesområdet er Social- og Boligministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet vil indtil videre være Familieretshusets afdeling i Ringkøbing evt. med tjenestested i Aarhus.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Maren Holm Johansen på telefon 61827705. Eller du kan læse mere om Familieretshuser her.

Sådan ansøger du

Ansøgning med CV, eksamensbevis og eventuelle anbefalinger via linket ”søg nu” senest den 23. januar 2023. Tjenestemænd, der søger stillingen, bedes stile ansøgningen til Dronningen.

Vi gennemfører to samtalerunder – første samtalerunde afholdes den 9. februar 2023, og anden samtalerunde afholdes den 21. februar 2023. Mellem de to samtalerunder gennemføres et testforløb. Forventet tiltrædelse er den 1. maj 2023.

Om Familieretshuset

Familieretshuset hjælper borgere med at skabe ro, tryghed og retning i ændrede livssituationer. Målet er altid at finde den bedste løsning for hver enkelt borger.

Vi løser opgaver inden for områderne: forældremyndighed, bopæl og samvær, separation og skilsmisse, internationale ægteskaber, navngivning og navneændring, bidrag, faderskab og medmoderskab, adoption, værgemål og fremtidsfuldmagter.

Vi er en organisation i stor udvikling, og vi brænder for at levere den bedste kvalitet til gavn for de mange borgere, der hver dag har brug for vores hjælp. Familieretshuset har afdelinger 10 forskellige steder i Danmark.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hele Sjælland

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Arenaskolen i Greve - genopslag

    Fri kontakt
    Vil du være en del af en lokal skole, hvor vi vægter nære relationer? Trivsel, faglighed, respekt, ansvar og fællesskab er nøgleordene i Arenaskolens værdigrundlag. Vores elevgruppe kan noget helt særligt og på Arenaskolen er alle voksne vigtige voksne.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. oktober 2024 399
3. oktober 2024 385
2. oktober 2024 381
1. oktober 2024 385
30. september 2024 391
29. september 2024 392
28. september 2024 397
27. september 2024 401
26. september 2024 403
25. september 2024 390
24. september 2024 387
23. september 2024 394
22. september 2024 401
21. september 2024 402
20. september 2024 395
19. september 2024 400
18. september 2024 393
17. september 2024 402
16. september 2024 396
15. september 2024 427
14. september 2024 437
13. september 2024 438
12. september 2024 439
11. september 2024 434
10. september 2024 427
9. september 2024 441
8. september 2024 455
7. september 2024 455
6. september 2024 459
5. september 2024 445
4. september 2024 441